Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، نام‌نویسی متقاضیان زیارت اربعین در سامانه سماح تا ۲۴ شهریورماه ادامه دارد و بر اساس تصمیم ستاد مرکزی اربعین شرط تشرف به زیارت اربعین نام‌نویسی در این سامانه و پرداخت حق بیمه است.

یکی دیگر از موضوعاتی که زائران اربعین را دچار سردرگمی کرده، موضوع اعتبار گذرنامه زائران در ایام اربعین است؛ به طوری که سیدمجید میراحمدی، رئیس ستاد مرکزی اربعین عنوان کرده بود که در اربعین امسال افرادی که اعتبار گذرنامه آنها کم‌تر از ۶ ماه است یا حتی اعتبار گذرنامه آنها منقضی شده، امکان عبور از مرزها را دارند و مشکلی در روند اعزام زائران با گذرنامه منقضی هم در اربعین امسال وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته پیش از این مسؤولان کمیته امنیتی و انتظامی ستاد مرکزی اربعین اعلام کرده بودند که اعتبار گذرنامه زائران اربعین باید حداقل تا ۲۵ مهرماه باشد. به این ترتیب به نظر می‌رسید که حداقل اعتبار گذرنامه زائران باید یک ماه باشد. اما در نهایت با توجه به اینکه تصمیم نهایی از سوی ستاد اربعین اتخاذ و اعلام می‌شود، مقرر شد تا زائرانی که گذرنامه‌ آنها هم منقضی شده است، بتوانند در ایام اربعین عازم عراق شوند.

امکان تردد زائران اربعین امسال بدون گذرنامه معتبر/ زمان اجرا هنوز مشخص نیست

بر همین اساس، سید مجید میراحمدی، رئیس ستاد مرکزی اربین حسینی با بیان اینکه بر اساس آخرین تصمیم و مذاکراتی که با طرف عراقی داشتیم، قرار است که گذرنامه زائرانی که منقضی هم شده، در ایام اربعین معتبر باشد، گفت: با مذاکرات انجام شده در نظر داریم تا زائران بتوانند با گذرنامه‌های منقضی و مُهر اداره گذرنامه از کشور خارج شوند و به جمع زائران پیاده‌روی اربعین حسینی بپیوندند.

وی همچنین از زائران خواست که تا زمانی ستاد اربعین اعلام نکرده است، بدون گذرنامه معتبر به مرزها مراجعه نکنند و افزود: باید سازوکار تردد زائران بدون گذرنامه معتبر در مرزها اجرایی شود و طرف عراقی هم گیت‌هایی به این منظور مستقر سازد. اما برخی از زائران بدون در نظر گرفتن زمان اجرای این توافق، به مرزها مراجعه کرده و قصد تشرف به عراق را داشتند که به دلیل مشکل در اعتبار گذرنامه و همچنین نبود تیم گذرنامه در مرزها نتوانستند به عراق سفر کنند.

گذرنامه‌های منقضی فقط در ایام اربعین معتبر است

معاون وزیر کشور با بیان اینکه گذرنامه‌های منقضی فقط در ایام اربعین معتبر است، تصریح کرد: زمان قطعی برای تردد با گذرنامه‌ای فاقد اعتبار پس از استقرار تیم اداره گذرنامه و مسؤولان طرف عراقی در مرزهای زمینی و هوایی اعلام خواهد شد و هنوز امکان عبور از مرزها بدون گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار وجود ندارد.

میراحمدی با اشاره به اینکه منتظر سازوکار تردد زائران بدون گذرنامه معتبر از مرزها از سوی عراق هستیم، گفت: پس از آماده‌سازی گیت‌ها و نیروها، زائران می‌توانند بدون گذرنامه معتبر هم به عراق سفر کنند. البته از زائران می‌خواهیم تا حد امکان به تمدید یا تعویض گذرنامه خود اهتمام داشته باشند. با این وجود، بر اساس تصمیم ستاد اربعین قرار است در صورت نیاز برگه گذر موقت برای زائران صادر شود.

گفتنی است هر ساله برای سفر اربعین و حتی عتبات گذرنامه زائران باید حداقل ۶ ماه از زمان اعزام اعتبار داشته باشد. اما امسال با توافق صورت گرفته با طرف عراقی قرار است گذرنامه‌های بدون اعتبار نیز پذیرفته شود و زائران با گذرنامه منقضی هم بتوانند عازم راهپیمایی اربعین شوند. همچنین با برنامه‌ریزی ستاد اربعین، سفرهای اربعین از هفتم شهریورماه آغاز می‌شود که البته زائرانی که گذرنامه آنها اعتبار ندارد، تا زمان اجرایی نشدن توافق بین ایران و عراق مبنی بر معتبر بودن گذرنامه‌های منقضی، امکان عبور از مرزها را ندارند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اربعین حسینی گذرنامه سید مجید میراحمدی ایام اربعین معتبر بدون گذرنامه معتبر گذرنامه های منقضی اعتبار گذرنامه گذرنامه زائران ستاد اربعین ستاد مرکزی طرف عراقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۱۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور جزئیات جدیدی از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح بیان کرد.

به گزارش فارس، سیدمجید میراحمدی درباره آخرین اقدامات درباره فنس‌کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت رئیسی تصمیم‌گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که‌عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: رئیسی به‌سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف پنج سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به‌سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) را به‌کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به‌صورت دیوارکشی است یا به‌طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به‌طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود