Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس مکاتبات و رایزنی های صورت پذیرفته توسط شرکت مدیریت صنعت شوینده با وزارتخانه ها، سازمانها و دوایر مختلف دولتی و بخش های خصوصی در جهت یافتن راهبردهایی برای فروش محصولات شرکت های تابعه در کشورهای هدف صادراتی و بازارهای خارجی با مساعدت وزارت امورخارجه، این شرکت که به واسطۀ شرکت‌های زیرمجموعه دارای سهم بیش از 13 درصدی از بازار داخل است به کلیه نمایندگی‌های کشورمان در خارج از کشور معرفی گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایان ذکر است شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر مالک شرکت های بزرگ تولیدی همچون پاکسان، گلتاش، ساینا و مروارید هامون است و سبد متنوع و کاملی از محصولات شوینده و بهداشتی (انواع پودرهای شست و شوی البسه، صابون، شامپو، خمیردندان، مایعات ظرفشویی و دستشویی و ...) را با برندهایی نظیر سپید، برف، گلنار، سیو، عروس، شبنم، پونه، نسیم، گلی و... به بازارهای داخلی عرضه می‌کند.
باری، در شرایط کنونی که به علت تأمل قیمت مواد اولیه در داخل و جایگزین منطقی‌نشدن نرخ فروش محصولات، فروش داخلی با مشکلات روبه‌رو شده است، حفظ بیش از 2000 نفر نیروی کار فعال در این مجموعه ها که اولویت اصلی هلدینگ می باشد، وابسته به صادرات مستقیم محصولات می باشد که با درک این مهم، مدیریت بیدسیم مصمم به استمرار پیگیری برای جهش صادرات، جهش کاهش واردات، جهش کاهش بهای تمام‌شده و جهش در ارائۀ کیفیت محصولات و خدمات است تولید، ارزش آفرینی و سودآوری برای شرکت های تابعه می باشد.
این شرکت از تمامی مرتبطان، صادرکنندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان برای تسهیل صادرات به کشورهای همسایه و اعضای پیمان شانگهای دعوت کرده تا با استفاده از این ظرفیت‌ها و ظرفیت نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان به تحول این صنعت کمک کند؛ علاوه بر این نیز، بیدسیم برای مشارکت با طرف‌های خارجی جهت ایجاد واحدهای بسته‌بندی و بازترکیب محصول (Blending) نیز اعلام آمادگی نموده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۱۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید

محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اعلام این خبر گفت: بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

رضوانی فر در خصوص عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی گفت:کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، اظهار داشت: پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

 معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در خصوص واردات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ افزود: در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن ۱۲ درصد افزایش نشان می دهد.

رضوانی‌فر گفت: امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده اند.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پود‌باف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه ایتالیا
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود