Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر بورد جراحی عمومی گفت: ارتقای سطح علمی آزمون‌ها راهکار مناسبی برای دسترسی مناسب‌تر مردم به خدمات سلامت محور است.

 سید وحید حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایران اکونومیست در حاشیه فرایند طراحی سوالات شصت ونهمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی و سی‌وششمین دوره آزمون فوق تخصصی پزشکی کشور با اشاره به تفاوت‌ این دوره از آزمون‌های بورد با سایر دوره‌ها، افزود: در سه سال گذشته آزمون‌های بورد به صورت منطقه‌ای برگزار می‌شد، با مرکزی شدن این آزمون‌ها به مراتب کیفیت برگزاری آزمون‌ها نیز ارتقا یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: بورد جراحی تا سه سال قبل در سه منطقه اجرا می شد و این موضوع منجر به افزایش تعداد اعضای بورد و کاهش کیفیت طراحی سوالات شده بود، خوشبختانه در سال جاری با اصلاح فرایندها کیفیت طراحی و برگزاری آزمون‌ها به شکل قابل توجهی ارتقا یافته است.

حسینی  با بیان این‌که آزمون‌های بورد ملاک آموزش در علوم پزشکی است، خاطرنشان کرد: زمانی‌که سوالی طراحی می‌شود دستیاران سالهای بعد نیز با روش‌های آموزشی و سوالات آشنا می‌شوند.  در آزمون‌های شفاهی بورد جراحی علاوه بر بخش الکترونیکی بخش آسکی نیز که شامل آزمون تکنیک و مصاحبه است با اخذ مجوز از شورای آموزش پزشکی تخصصی اضافه شده، بنابراین در بورد جراحی آزمون‌های کتبی، الکترونیک و آسکی به صورت تکنیکی و مصاحبه انجام می شود.

دبیر بورد جراحی عمومی با تاکید بر این‌که آموزش و پژوهش و بررسی صلاحیت دانش‌آموختگان با هدف ارتقای سلامت انجام می‌شود، گفت: اگر دانشجویان رشته‌های مختلف علوم پزشکی به درستی آموزش ندیده باشند، نمی‌توانند خدمت مناسب ارایه دهند و در نتیجه سلامت تحت تاثیر قرار می گیرد.  

وی ضرورت افزایش کیفیت آموزش در رشته‌های مختلف علوم پزشکی را خواستار شد و ادامه داد: ارتقای سطح علمی آزمون‌ها راهکار مناسبی برای دسترسی مناسب‌ترمردم به خدمات سلامت محور است.

به گزارش ایران اکونومیست،  فرایند طراحی سوالات شصت و نهمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی و سی و ششمین دوره آزمون فوق تخصصی پزشکی از ۲۶ مرداد آغاز شده است و تا دوم شهریور ادامه دارد.

حدود ۳۷۸ نفر داوطلب در رشته‌های فوق تخصصی و ۴هزار و ۱۴۳  نفر در رشته‌های تخصصی وجود دارند که دهم شهریور ماه به صورت کتبی و ۲۰ تا۲۳ شهریور به صورت شفاهی آزمون خواهند داد و پذیرفته شدگان دارای مدرک دانشنامه می‌شوند.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سلامت ، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، بهداشت و سلامت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت آزمون های بورد دوره آزمون آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۱۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن

به گزارش خبرگزاری مهر، کارت ورود به جلسه آزمون مرحله اول نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم منتشر شد.

حافظان قرآن کریم که در این دوره از آزمون‌ها شرکت کرده اند می‌توانند کارت ورود به آزمون مرحله اول خود را با وارد کردن کد ملی داوطلب از اینجا دریافت کنند.

آزمون مرحله اول نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه به صورت همزمان در ۳۱ استان کشور برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، مصوبه شماره ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده و بر همین اساس، قبول‌شدگان و دارندگان مدارک تخصصی حفظ می‌توانند از مزایایی همچون اعطای مدرک همتراز کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، مزایای درجات هنری، امتیازات اداری، استخدامی و اعطای کمک‌هزینه تحصیلی برخوردار شوند؛ لذا به کسانی که در رشته‌های این دوره حائز امتیاز لازم شده و قبول شوند در پنج درجه، مدرک تخصصی با امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی صادر و اعطا خواهد شد.

کد خبر 6090077 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی ۱۳ اردیبهشت برگزار می شود/ افزایش تعداد داوطلبان
  • افزایش تعداد داوطلبان پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی