Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، میرطاهر مظلومی میهمان اولین قسمت از فصل چهارم برنامه‌ی «نشان ارادت» به کارگردانی محمدعلی بای و تهیه‌کنندگی پویان هدایتی بود. این برنامه هر روز ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه‌ی دو پخش می‌شود و میزبان چهره‌هایی است که با امام حسین (ع) خالصانه صحبت می‌کنند. مظلومی در برنامه «نشان ارادت» اولین مواجهه‌ی خود با امام حسین (ع) را در اردبیل دانست که جنس عزاداری در آن محیط برایش زیبا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین از علاقه‌ی خود به حضور در سپاه امام حسین‌ (ع) سخن گفت که دوست داشت در کنار عباس‌بن علی (ع) باشد. 

میرطاهر مظلومی در ابتدای برنامه «نشان ارادت» در پاسخ به این سوال که اولین مواجهه‌اش با امام حسین (ع) چگونه بوده است، گفت: «اولین مواجهه‌ای که درکش را هم داشته باشم در شهر ما اردبیل بود. جنس عزاداری آنجا و کل آذربایجان، برایم زیبا بود و همین که می‌دیدم شهر یک‌پارچه سیاه‌پوش است و همه عزادار امام حسین (ع) هستند، زیبا بود. بعد هم زمانی که پای صحبت بزرگان می‌نشستم که چه چیزهایی دیده‌اند. پدربزرگ‌ام یک حدیث از امام رضا (ع) تعریف می‌کرد که ابن شبیب، هر وقت هر جا به هر دلیلی، مصیبتی را می‌بینی برای حسین (ع) گریه کن چون او را سر بریدند.

چون تراژدی عظیم است. مثلا غدیر خم و چنین واقعه‌هایی، نشان هستند و مثل یک فانوس دریایی هستند که مسیر را نشان می‌دهند. شفاعت حسین یا آن جمله‌ای که می‌گوید به جان مادرم می‌بخشمت، این خودش نشان‌دهنده‌ی گذشت و صبر است. اگر ما به این فلسفه پی ببریم، خیلی عمیق‌تر این واقعه را درک می‌کنیم.»

بازیگر سریال «عمارت فرنگی» در ادامه‌ برنامه درباره‌ کتابی از یاران امام حسین (ع) که اخیرا خوانده است، گفت: «کتابی به اسم «سرهای سرافراز» را خوانده‌ام که ۷۲ نفر آنالیز شده‌اند که چه کسانی بوده‌اند و از کجا آمده بودند و چند ساله بودند. اگر این واقعه را در یک کشور اروپایی تعریف کنید و بگویید ۷۲ نفر در مقابل ۳۰ هزار نفر، همین جا تراژدی اتفاق میفتد. ناجوانمردی همین‌جا شکل گرفته است. از عباس‌بن علی (ع) بگویید، ببینید آیا عاشقانه‌ای رو دست او می‌آید؟ مثلا رومئو و ژولیت، آناکارنینا و دیگر ملودرام‌ها، هیچ‌کدام نمی‌توانند به این اندازه باشند.»

 

 

بازیگر سریال «عبور از پاییز» همچنین در پاسخ به این سوال که اگر در واقعه‌ی عاشورا در سپاه امام حسین‌ (ع) حضور داشت، به چه کسی کمک می‌کرد، گفت: «من خیلی دوست داشتم زمانی که عباس‌بن علی (ع) به عَلقَمه می‌زند من هم در کنارش حضور داشتم، چون او تنها رفت. آن عبور برای من شکوه غریبی دارد. البته لحظه به لحظه‌ی واقعه، مثلا خطابه‌ای که حضرت زینب (ع) کردند.»

مظلومی درمورد اینکه تا به حال برای امام حسین (ع) چه کاری انجام داده است، گفت: «ممکن است خیلی از کارها را انجام داده باشم، که هیچ‌کدام گفتنی نیستند. اصلا آیا قبول است یا نه؟ مثلا ما نماز می‌خوانیم، قبول است یا نه؟ این کارها مراتب دارند، یک عده خیلی کارهای بزرگی انجام داده‌اند اما کارهایی که ما انجام داده‌ایم در مقابل آن‌ها گفتن‌اش صحیح نیست.»

بازیگر فیلم «مصادره» درباره‌ی اینکه آیا تشکر امام حسین (ع) از خودش را شنیده است یا نه، گفت: «بله شنیده‌ام. از امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) شنیده‌ام. و همچنین از امام رضا (ع) هم شنیده‌ام. همین که نورش به وجود آدم می‌آید و حال آدم خوش می‌شود یعنی درست است.»

 

 

بازیگر فیلم «دینامیت» در ادمه‌ی برنامه درمورد اینکه اگر امام حسین (ع) یک روز به دیدن‌اش بیاید، گفت: «نمی‌توانم ببینم‌شان. چون آدم خیلی باید خالص باشد تا با ائمه رو‌به‌رو شود. به نظرم دیدن‌شان هم ظرفیت می‌خواهد.» 

مظلومی همچنین در پاسخ به این سوال که اگر امام حسین (ع) پشت‌سر او ایستاده باشد و دست‌شان را روی شانه‌اش بگذارد و بگوید شما حال مردم را خیلی خوب کردید، من از شما راضی‌ام، چه حالی می‌شوید، توضیح داد: «گاهی ادبیات کم می‌آورد. ادبیات نمی‌تواند مترجم هر احساسی باشد. خیلی جاها آن قدرت را ندارد.»

این هنرمند در انتهای برنامه گفت: «از سیدالشهدا و از عباس‌بن علی (ع) و شیعیان و همچنین مردم درخواست دارم که محبت‌شان نسبت به یکدیگر بیشتر باشد. امیدوارم که ما مسیر نور را همیشه در این تکاپوی روزگار پیدا کنیم.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: میرطاهر مظلومی عاشورا کربلا امام حسین علیه السلام عباس بن علی ع نشان ارادت عباس بن علی انجام داده امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۲۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • روایت هجرت اجباری ابوالرضا(ع) از مدینه به عراق
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • صداوسیما بازهم حقوق هنرمندان را نقض کرد/ اعتراض خواننده سرشناس کُرد به استفاده غیرقانونی از آثارش در «نون.خ»
  • اقدام آفریقای جنوبی علیه صهیونیست‌ها نشان داد آرمان‌های نلسون ماندلا زنده است
  • تصاویری از یک واقعه محیرالعقول در بیابان‌های عربستان؛ ابر سقوط کرد؟
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • کلوپ: هر کجای دنیا باشم، لیورپول را تماشا خواهم کرد