Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی یک بازیگر تئاتر گفت: یکی از مواردی که کمبود آن در جشنواره تئاتر خراسان رضوی احساس می‌شود، برگزار نشدن جلسات نقد و بررسی است.

جلال شهبازنژاد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به کاهش کیفیت جشنواره تئاتر استانی در سال‌های اخیر اظهار کرد: جشنواره تئاتر خراسان رضوی با فراز و نشیب بسیاری مواجه بوده و ما شاهد آن هستیم که با گذر زمان کیفیت آن  کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به خصوص که امسال فراخوان جشنواره کشوری با جشنواره استانی متفاوت است و به عنوان مثال در جشنواره استانی باید گروه‌ها پنج اجرای عمومی داشته باشند اما در جشنواره فجر این بند مورد قبول نیست. 

شاهد ترکیب جوانان و پیشکسوتان باتجربه نیستیم 

وی با بیان اینکه در جشنواره‌های اخیر روند نزولی داشته‌ایم، افزود: علت این اتفاق این است که دیگر بزرگان تئاتر فعالیت  نمی‌کنند و دیگر شاهد ترکیبی از جوانان و پیشکسوتان باتجربه در تئاتر نیستیم. با این حال امیدوارم امسال اتفاقات بهتری در انتظار جشنواره تئاتر استانی باشد و با اضافه شدن نسل جوانی از هنرمندان به خانواده تئاتر شرایط تغییر کند و شاهد درخشش گروه‌های تئاتر در جشنواره باشیم. 

این بازیگر تئاتر در خصوص نقاط قوت و ضعف جشنواره تئاتر استانی بیان کرد: حضور یک نسل جوان و پرانگیزه در جشنواره استانی که به دیده شدن در جشنواره کشوری امیدوار هستند نقطه قوت این جشنواره محسوب می‌شود، اما  از بعد دیگر ما شاهد شور و شوق سالیان گذشته نیستیم. کمبود جلسات نقد وبررسی، کمبود آموزش و کاهش سواد هنرمندان تئاتری به عنوان نقاط ضعف جشنواره استانی مطرح است. 

شهبازنژاد با بیان اینکه انتصاب محمد جهانپا به عنوان دبیر امسال جشنواره تئاتر خراسان رضوی اتفاق مثبتی است، اضافه کرد: هرچند که او کمتر کار تشکیلاتی انجام داده اما ثابت کرده که می‌تواند موفق باشد. محمد جهانپا هنرمندی بسیار خوش فکر و آینده‌نگر است که امیدوارم جشنواره را به خوبی هدایت کند. 

چهره‌های برتر نمایش کشور را به جشنواره دعوت کنیم 

وی با اشاره به سابقه درخشان مشهد در جشنواره تئاتر فجر خاطرنشان کرد: ما همیشه قطب دوم تئاتر کشور هستیم و همیشه در جشنواره فجر نماینده داشته‌ایم اما امروز ما با  هنرمندانی مواجه هستیم که تحصیلات تئاتری برایشان مهم نیست و فقط می‌خواهند کار کنند. البته که کسب کردن تجربه مفید است اما بدون آموزش و تماشا نمی‌توان کار تئاتر انجام داد، بلکه برای اجرای تئاتر باید خوب دید و خوب کار کرد. 

این بازیگر تئاتر با پیشنهاد راهکارهایی برای مدیریت جشنواره استانی اظهار کرد: یکی از مواردی که در جشنواره کمبود آن احساس می‌شود جلسات نقد وبررسی است. جشنواره نباید تنها به خراسان رضوی محدود شود. می‌توان با دعوت از افراد و چهره‌های برتر نمایش از شهرهای دیگر به جشنواره استانی سبب بهبود شرایط شویم؛ برگزاری ورکشاپ‌های آموزشی همراه با جلسات نقد و بررسی شرایط جشنواره را بهبود می‌بخشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری جشنواره تئاتر خراسان رضوی جشنواره تئاتر استانی تئاتر مشهد تئاتر جشنواره تئاتر خراسان رضوی جشنواره استانی جلسات نقد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۲۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»

به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی اکبر موسوی با اشاره به برگزاری جشنواره روایان غدیر اظهار کرد: به همت کانون استان قزوین در اردیبهشت ۱۴۰۳ دومین فراخوان جشنواره استانی راویان غدیر با موضوع مدح و منقبت حضرت علی (ع) و واقعه تاریخی غدیر منتشر شد.

وی با اشاره به قالب آثار ارسالی اظهار کرد: قالب آثار این جشنواره مداحی، شعرخوانی و سرود است و دو گروه سنی ۷ تا ۱۲ و ۱۳ تا ۱۷ سال مخاطب آن هستند.

وی افزود: مهلت ارسال آثار تا ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ تعیین شده و زمان برگزاری آئین اختتامیه چهارم تیر خواهد بود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین آشنایی کودکان و نوجوانان با شخصیت و فضائل حضرت علی (ع)، فرهنگ عمیق و اهداف واقعه غدیرخم، ترویج فرهنگ علوی و تولید آثار در این زمینه از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی تاکید کرد: علاقه‌مندان می‌توانند فیلم آثار خود را در پیام‌رسان شاد با شماره ۰۹۹۱۹۷۲۷۵۱۳ ارسال کنند.

موسوی با اشاره به شرایط ارسال اثر به این جشنواره تاکید کرد: مدت زمان فیلم حداقل سه و حداکثر پنج دقیقه باشد و مشخصات فردی در آن قید شود، فیلم‌برداری به صورت افقی، در نمای باز و بدون حرکت دوربین انجام شود.

وی با بیان اینکه آثار با فرمت mp۴ و حداکثر حجم ۱۶ مگابایت باشد، اضافه کرد: در بخش شعرخوانی شرکت کنندگان می‌توانند آثار شاعران مطرح کشور را به صورت دکلمه اجرا و برای جشنواره بفرستند، در این بخش شرکت کنندگان باید اثر را از حفظ داشته باشند.

وی در پایان یادآور شد: اجرای سرود باید به صورت زنده، در گروه‌های جداگانه دختر و پسر حداکثر با ۱۵ نفر انجام شود و حضور از هر دو پایه سنی در گروه سرود امکان‌پذیر است.

کد خبر 6096853

دیگر خبرها

  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در ساری برگزار می‌شود
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی مازندران در ساری 
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • تمام شهرستان‌های خراسان رضوی در آماده‌باش هستند
  • لغزندگی خیابان و بی احتیاطی راننده منجر به فوت پاکبان در مشهد شد
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال