Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران از فعالیت ۹۰۰ مرکز نیکوکاری در سطح استان تهران خبر داد و گفت: از این تعداد ۳۷۱ مرکز نیکوکاری با محوریت مساجد فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایران اکونومیست، محمد دهرویه با گرامیداشت روز جهانی مساجد، افزود: هم اکنون ۹۰۰ مرکز نیکوکاری در سطح استان تهران فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۳۷۱ مرکز نیکوکاری در مساجد فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مراکز نیکوکاری با هدف واگذاری امور مردم به مردم راه‌اندازی شده‌اند.

دهرویه با اشاره به اینکه ۱۳۳ مرکز نیکوکاری به صورت تخصصی به نیازمندان خدمات ارائه می‌دهند، گفت: این مراکز در حوزه‌های اشتغال و کارآفرینی، فرهنگی و آموزش، بهداشت و درمان، جهیزیه و معیشت به نیازمندان خدمات ارائه می‌دهند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه ۱۴ مرکز نیکوکای در دانشگاه‌های استان تهران فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: ۸ مرکز نیکوکاری در مدارس، ۴ مرکز در اصناف، ۱۲ مرکز در حوزه‌های علمیه و یک مرکز در بسیج فعال شده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، وی تصریح کرد: مراکز نیکوکاری در پنج ماهه امسال ۵۹۲ میلیارد تومان جذب و به خانواده‌های نیازمند کمک کرده‌اند  که از این میزان ۵۶ میلیارد تومان به صورت نقدی و مابقی به صورت کالا و خدمات رایگان بوده است.

دهرویه خاطرنشان کرد: در پنج ماهه امسال ۲۲۲ هزار و ۹۸۲ خانواده نیازمند از خدمات مراکز نیکوکاری بهره‌مند شده‌اند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مساجد ، مراکز نیکوکاری ، کمیته امداد امام خمینی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مساجد مراکز نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی مرکز نیکوکاری مراکز نیکوکاری فعالیت می کنند کمیته امداد استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۳۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار

«علی محمد قادری»، با اشاره به بهره‌گیری سازمان بهزیستی از ظرفیت مساجد، بیان کرد: سازمان بهزیستی در اجرای برنامه ها تلاش دارد که از سازه زنده جهان اسلام یعنی مساجد بهره مند شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه مسجد مکان مقدس و خانه خدا است، تصریح کرد: خوشبختانه یک وفاق جدی اتفاق افتاده است و ما فعالیت های خودمان را معطوف به حضور در مسجد نموده‌ایم، زیرا که فعالیت در مساجد مشمول برکات بسیاری است.

وی ادامه داد: به همین دلیل سازمان بهزیستی از ظرفیت خانه های خدا برای رسیدگی به مسائل و مشکلات بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت و نیز تسهیل‌گری امورات آنها استفاده می‌کند.

قادری افزود: همچنین در قالب طرحی، رسیدگی به وضعیت و مشکلات افراد دارای معلولیت را در مساجد مورد توجه قرار دادیم و بنا داریم که این جلسات را در سال جدید در ۵۰۰ مسجد برگزار نماییم.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • خبر‌هایی از توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان بیارجمند
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی