Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- وزیر کشور در خصوص گذرنامه‌های سفر اربعین گفت: در رابطه با برگه تردد با دولت عراق مشغول مذاکره هستیم، اما کار تمدید گذرنامه در مرزها، امکان پذیر نیست و باید نسبت به تمدید آن پیش از رسیدن به مرز اقدام کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا، احمد وحیدی روز یکشنبه در پایان نشست کمیته فرهنگی ستاد مرکزی اربعین، این مطلب را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: یکی از کمیته‌های فعال ستاد مرکزی اربعین، کمیته فرهنگی است که جمع گسترده‌ای از فرهیختگان در آن حضور دارند. برنامه‌های این کمیته استفاده از ظرفیت‌های هنری، تهیه کتاب و مقاله پیش از مراسم و همچنین همایش برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم اربعین است.
وحیدی در خصوص گذرنامه هم گفت: در رابطه با برگه تردد با دولت عراق مشغول مذاکره هستیم، اما کار تمدید گذرنامه در مرزها، با توجه به شلوغی آن، امکان پذیر نیست و باید نسبت به تمدید آن پیش از رسیدن به مرز اقدام کنند.
وی با توجه دادن زایران اربعین حسینی (ع) برای ایجاد آمادگی در مواجهه با موج گرمای هوا، اظهار کرد: البته پیش بینی مه‌پاش شده و همه موکب‌ها باید خنک کننده داشته باشند.
وزیر کشور خاطرنشان کرد: اتاق مخصوص برای گرما‌زدگان و آب یخ برای کمک به آنها، پیش بینی شده است.
دکتر وحیدی درباره واکسن کرونا هم تصریح کرد: زائران اربعین، دز یادآور را در صورتی که 6 ماه از دریافت آخرین واکسن‌شان گذشته است، تزریق کنند.

سفر با گذرنامه کمتر از 6 ماه اعتبار در انتظار توافق با عراق
زائران اربعین که گذرنامه هایشان کمتر از شش ماه اعتبار دارد فعلا به مرز‌ها مراجعه نکنند.
رئیس سازمان حج و زیارت استان اصفهان گفت: عبور از مرز‌ها بستگی به توافق نهایی با طرف عراقی است.
علیرضا صادقی تاکید کرد: زائران ثبت نام قطعی را در سامانه سماح به 24 ساعت قبل از سفر موکول نکنند.
وی افزود: هرچه ثبت نام قطعی با تاخیر انجام شود قدرت برنامه ریزی و پیش بینی‌های ما با مشکل مواجه خواهد شد.

اضافه شدن مرز‌ها برای تردد زائران اربعین
عضو کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد مرکزی اربعین از اضافه شدن مرز‌ها برای تردد زائران اربعین کشور‌های همسایه از ایران خبر داد.
جواد هدایتی با اشاره به آخرین برنامه‌ریزی‌ها برای تردد زائران اربعین از مرز‌ها گفت: با توجه به احتمال بالا بودن تعداد زائران اربعین در سال جاری، با هماهنگی کمیته حمل و نقل سوخت ستاد مرکزی اربعین مقرر شد تا علاوه بر خودرو‌های شخصی، اتوبوس‌ها هم به عراق حمل نشوند.
وی با بیان اینکه ورود ناوگان ایرانی به عراق در ایام اربعین ممنوع است، گفت: اتوبوس‌های ناوگان حمل و نقل کشورمان امسال در خدمت انتقال زائران از مبادی داخلی به مرزهاست و به این ترتیب اجازه خروج ناوگان ایرانی به عراق صادر نشده است و وسایل حمل و نقل عمومی از شهر‌ها و مبادی داخلی تا مرز‌ها زائران را انتقال می‌دهند و از آن طرف با هماهنگی وزارت کشور و وزارت امور خارجه، توسط ناوگان عراقی به شهر‌های زیارتی عراق اعزام می‌شوند.
هدایتی درباره ارائه خدمات مناسب به زائران در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی هم تصریح کرد: در سال‌های گذشته مرز‌های مهران، شلمچه و بعد چذابه به عنوان پرترددترین مرز‌های اربعین بودند که امسال با توجه به اضافه شدن مرز‌های خسروی، باشماق و تمرچین، حجم ترافیکی در بین مرز‌ها پراکنده خواهد شد.

ثبت نام برای سفر اربعین
نام‌نویسی زائران اربعین در سامانه سماح با پرداخت 18 هزار تومان هزینه بیمه انجام می‌شود.
متقاضیان زیارت اربعین پس از ورود به سامانه سماح باید مرز خروجی خود را انتخاب کنند که بر اساس برنامه ستاد مرکزی اربعین، سفر زائران از هفتم شهریور آغاز می‌‎شود و زائران به مدت دو هفته پس از اعزام، بهتر است به کشور بازگردند.
نام‌نویسی زائران اربعین در سامانه سماح که از 23 مرداد آغاز شده تا 23 شهریور ادامه دارد و زائران با پرداخت 18 هزار تومان هزینه بیمه، نام نویسی خود را قطعی کنند.
مشتاقان سفر اربعین می‌توانند در سامانه سماح مرز خروجی خود را علاوه بر مرز هوایی، مرز‌های زمینی شلمچه، چذابه، مهران، باشماق، تمرچین و خسروی را انتخاب کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اربعین برای تردد زائران اربعین ستاد مرکزی اربعین اضافه شدن مرز ها سامانه سماح حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۵۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست ویدئو کنفرانسی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در استان ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت، حجت الاسلام و المسلمین احمدی رئیس این کمیته و مسئولان کمیته فرهنگی در استان ها امروز سه شنبه(11 اردیبهشت) در تهران برگزار شد.

در این نشست که با محوریت سیاست ها و برنامه های فرهنگی اربعین 1403 و آخرین تحولات در خصوص مراسم پیاده روی اربعین برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین نواب در سخنانی بر لزوم تثبیت معارف دین در اربعین تاکید کرد و بهره گیری از محورهای بیانیه گام دوم انقلاب را در برنامه ریزی های آینده ضروری خواند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت شور و شوق مردم برای حضور در پیاده روی اربعین حسینی را گسنرده و وصف ناشدنی توصیف و تصریح کرد: این شور و هیجان باید با معنویت و معارف دینی کامل گردد تا نشاط و لذت همراهی در این مراسم عظیم همچنان در میان مشتاقان حفظ و تقویت شود.

وی در ادامه به تشریح دلایل حضور افراد با دیدگاههای مختلف در مراسم اربعین پرداخت و درعین حال تصریح کرد: این همایش عظیم بایستی درجهت خالص سازی انگیزه ها پیش برود و کلاس درسی برای اربعینی ها باشد.

سرپرست حجاج ایرانی افزود: شماری از افرادی که در اربعین حضور می یابند در طول سال به این اندازه وقت برای شرکت در اجتماعات دینی نمی گذارند و این بهترین فرصت است که آنها با معارف و مسایل دینی آشنا شوند و در راستای اهداف آمام حسین(ع) محتواهایی که برای اربعین و اربعینیان مفید است به آنها منتقل شود. 

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه به محورهای هفت گانه بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و برخی از آنها از جمله اخلاق و معنویت ، عدالت و مبارزه با فساد ، استقلال و آزادی ، عزت ملی و سبک زندگی را از محورهایی دانست که می تواند در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های آینده اربعین مورد توجه قرار گیرد. 

وی افزود: بعنوان خادم فرهنگی اربعین پیشنهاد می کنیم هر یک از این محورها در یک سال در اولویت فعالیت های ستاد مرکزی اربعین قرار گیرد و برجسته شود.

وی خطاب به حاضران گفت: شما بعنوان پرچمدار فعالیت های فرهنگی اربعین در سراسر کشور خدمت و فعالانه در این عرصه ها تلاش نمایید ، امام حسین(ع) هم افرادی را که دراین مسیر گام بر می دارند در دنیا دستشان را می گیرد و در آخرت هم مورد توجه سیدالشهداء و فرزندانش خواهد بود.

بر پایه این گزارش، دراین جلسه، حجت السلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین گزارشی از برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین 1403 ارائه کرد و افزود: پیشنهادها و توصیه های نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در برنامه ریزی ها مورد توجه و استفاده قرار خواهد گرفت.

درپایان این جلسه ، آخرین اقدامات ، برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین پیش رو ارائه و بحث و بررسی شد و حاضران نقطه نظرات و دیدگاه خود را در خصوص نکات مطرح شده بیان کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال