Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز در اولین جلسه هم‌افزایی رزمایش گروه‌های جهادی تخصصی عمران و معماری و هماهنگی‌های کنگره بزرگداشت شهدای مهندس در مجتمع حضرت ولی‌عصر (عج) سازمان بسیج، مسئولان استانی و کشوری این سازمان به بررسی الزامات و پیش‌نیازهای این دو برنامه نشستند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ امروز در اولین جلسه هم‌افزایی رزمایش گروه‌های جهادی تخصصی عمران و معماری و هماهنگی‌های کنگره بزرگداشت شهدای مهندس در مجتمع حضرت ولی‌عصر (عج) سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید با سخنان محسن قناد زاده رئیس سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری سازمان بسیج با توضیح مأموریت‌های و تکالیف این سازمان در دو زمینه رزمایش گروه‌های جهادی در اسفندماه سال جاری و کنگره شهدای مهندس آغاز شد.

سپس حجت‌الاسلام نصیری دبیر کنگره توضیحاتی را دررابطه‌با برگزاری این کنگره ارائه نمود و افزود: مشورت، مستندنگاری تعریف دایره از معارفی ویژه در این زمینه، تولید محتوا با موضوعاتی نظیر بازی برای گسترش و فرهنگ‌سازی در این زمینه باید در صدر فعالیت‌های این کنگره قرار داشته باشد.

پس از دبیر کنگره، یونس پاینده مدیر فرهنگی بسیج سازندگی مهندسین ثبت نظرات فعالان این حوزه را قدمی کاربردی در راه برگزاری این رزمایش و کنگره دانست و از خسروی مسئول مرکز بسیج راه‌آهن کشور خواست تا نقطه‌نظرات خود را در این زمینه بیان نماید.

بیشتر بخوانید:
نشست هم افزایی گروه های جهادی عمران و معماری



خسروی اظهار کرد: گفتمان‌سازی، پیش از آغاز روند این کنگره می‌تواند در بهبود کیفی و کمی این برنامه کمک شایانی را نماید و دراین‌رابطه باید ارتباط با بنیاد شهید و دریافت بانک اطلاعات این شهدا را از این کانال مدنظر قرار دهیم تا بتوانیم پس از کنگره این اطلاعات را در قالب کتاب در دسترس عموم مردم قرار دهیم و در کنار این اقدامات مهم است که دست به تولید تاریخی شفاهی در کنار مستندسازی آثار این شهدا را هم در دستور کار کنگره قرار دهیم.

شوهانی مدیر مرکز بسیج مهندسین استان کرمانشاه در این زمینه گفت: اثرگذاری روی مخاطب در چنین برنامه‌هایی بسیار مهم است و باید توجه داشته باشیم تا روند کنگره شهدای مهندس برای مخاطبین تکراری و کسل‌کننده نشود و در کنار اطلاع‌رسانی از طریق صداوسیما شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی را هم برای اطلاع‌رسانی فعال کنیم.

قدیریان مسئول بسیج هوانوردی کشور نیز در این زمینه گفت: تبلیغ پیش از موعد دررابطه‌با این برنامه بسیار اهمیت دارد و باتوجه‌به تشابه بین نحوه برگزاری یادواره‌ها و کنگره‌ها نیاز است که در برگزاری این برنامه نوآوری و خلاقیت تبدیل به روندی شود که بر جذابیت این کنگره بیفزاید.

قناد زاده نیز در تأکید گفته‌های حاضرین گفت: نظرات دوستان باید جمع‌بندی شود تا پس از اجماع به یک نتیجه کلی برای پیش‌بینی‌های لازم در راستای برگزاری این کنگره دست پیدا کنیم و چون کار متعلق به شهداست حتماً خود این عزیزان هم ما را در برگزاری بهتر این کنگره کمک خواهند کرد.

محمد باجالان نماینده فضای مجازی نیز دراین‌رابطه گفت: در کنار اطلاع‌رسانی‌های رسانه‌ای بهتر است کنگره شهدای مهندس، آی‌تی محور باشد و مثل سنوات گذشته جمع‌آوری اطلاعات شهدا زمان بر نشود و با استفاده از ظرفیت موجود در بسیجان در حوزه‌های مختلف از جمله بسیج دانشجویی و اساتید و کارگری و سایر حوزه‌ها هر فرد به نیابت از یک شهید نسبت به جمع‌آوری آثار شهیدی خاص از شهدای مهندس اقدام کند.

وی ادامه داد: فضای مجازی هم این توان را دارد که در بستر آی‌تی امکاناتی از جمله سایت و یا اپلیکیشنی مرتبط را در اختیار این عزیزان گذارد تا بر بستر نت همه این عزیزان بتوانند متن، فیلم و عکس و صوت‌های جمع‌آوری‌شده را از طریق نت یا اپلیکیشن بارگذاری کنند تا به‌سرعت این بانک اطلاعات شهدای مهندس تکمیل و در کنگره مورداستفاده قرار بگیرد.



وی توضیح داد: این امکان وجود دارد تا این بانک اطلاعات را از طریق کد کیو آر در اختیار عموم قرارداد و یا بر مزار این عزیزان قرارداد تا با اسکن این کد همه آثار و خاطرات این شهدا در اختیار مردم قرار بگیرد.

وی گفت: معاونت فضای مجازی این آمادگی را دارد تا با نشر و جریان‌سازی تأثیر این کنگره در فضای مجازی را تشدید کند تا فرهنگ شهدای مهندس در جامعه و از طریق فضای مجازی بهتر دیده شود.

پس از باجالان، قناد زاده مثال‌هایی در مورد شهید چمران زد و الگوسازی از شهدایی مثل ایشان را به‌عنوان شهدای شاخص مهم دانست و نجفی مسئول بسیج مهندسی استان قم تأکید کرد براین‌اساس باید بر وصیت‌نامه این شهدا تکیه کرد و اقداماتی را نیز از طریق پویش طراحی یادمان این شهدا دنبال نمود و از ظرفیت باغ‌موزه شهدا و یا پیگیری این طرح‌ها به‌صورت مسابقه نیز استفاده کرد.

در انتهای این جلسه حسین‌زاده و پور بهرامی مسئولین بسیج مهندسین در استان مازندران و خوزستان نقطه‌نظرات خود را بیان کردند و مهندس افشار نماینده وزارت راه و شهرسازی از تجربیات موفق قبلی در این زمینه سخن گفت و جلسه با جمع‌بندی دکتر محسن قناد زاده از کنگره شهدای مهندس و رزمایش گروه‌های جهادی به پایان رسید و مقرر شد نتایج این جلسه به‌صورت کتبی با سایر زیرمجموعه‌ها به اشتراک گذاشته شود و دستورالعملی تهیه و به همه مجموعه‌های این سازمان ارسال گردد.

 

منبع: دانا

کلیدواژه: رزمایش گروه های جهادی عمران و معماری اطلاع رسانی سازمان بسیج فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی هنری ظهر پنج شنبه در نشست خبری که در یکی از کارگاه‌های اشتغالزایی بسیج سازندگی در حاجی آباد بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را به نام جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری کردند و بسیج سازندگی نیز بر اساس وظایف خود در راستای مردمی کردن اقتصاد قدم برداشته که نمونه آن صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم پایه است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تاکنون ۵۳۰ صندوق قرض‌الحسنه و ۲۸ تعاونی اشتغالزایی در روستاهای خراسان جنوبی راه اندازی شده است، گفت: در مجموع حدود ۴۰ هزار نفر عضو صندوق‌های بسیج سازندگی خراسان جنوبی هستند.

اشتغالزایی صندوق‌های قرض‌الحسنه

هنری ادامه داد: سرمایه این صندوق‌های قرض‌الحسنه ۴۱ میلیارد تومان است و نکته قابل تأمل اینکه بالغ بر ۷ هزار و ۱۰۰ اشتغال توسط این صندوق‌ها ایجاد شده است.

وی با تأکید بر اینکه دو هزار و و ۷۶۰ نفر اشتغال به صورت مستقیم در قالب یک هزار و ۹۰ کارگاه خرد توسط بسیج سازندگی ایجاد شده است، یادآور شد: ۱۶۷ نمایشگاه اقتصاد به توان مردم طی یکسال گذشته در خراسان جنوبی برگزار شده است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه رویداد مردمی طلایه داران اقتصاد مردمی در سال جاری با هدف شناسایی ظرفیت‌ها و رویش‌ها در اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود، بیان کرد: طرح جامعه اقتصاد به توان مردم را نوشته‌ایم که در سال جاری اجرایی خواهیم کرد.

هنری اظهار کرد: بحث ایجاد نمایشگاه‌های دائمی را در شهرستان‌هایی که محل عبور مسافر هستند با هماهنگی شهرداری‌ها پیگیری می‌کنیم.

ثبت دو هزار و ۴۲ گروه جهادی

وی افزود: تاکنون در خراسان جنوبی در سامانه اطلس جهادی ۲ هزار و ۴۲ گروه جهادی ثبت شده است که پالایش یک هزار و ۱۰۰ گروه انجام و فعالیت‌های آنان در سال گذشته نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: ۹۴۶ مجوز فعالیت برای گروه‌های جهادی صادر شده است و ۴۲۴ گروه جهادی خراسان جنوبی نیز موفق به دریافت شماره حساب حقوقی برای جذب کمک‌های مردمی و خیرین شده‌اند.

مسؤول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: در سال گذشته ۲۶ هزار و ۸۰۰ جهادگر در قالب ۲ هزار و ۷۳۲ اردوی جهادی در مناطق محروم استان فعالیت داشته‌اند که ارزش خدمات انجام شده به طور تقریبی و حدودی ۲۹۰ میلیارد ریال است.

هنری با اشاره به اینکه همچنین نخستین اجلاسیه ملی شهدای جهادگر ۱۳ شهریورماه (روز حرکت‌های جهادی و امداد مردمی) امسال در فردوس برگزار می‌شود، یادآور شد: بالغ بر ۶۰ خانواده شهدای جهادگر در این مراسم حضور خواهند داشت.

وی بیان کرد: در سیل اخیر سیستان و بلوچستان گروه‌های جهادی خراسان جنوبی در یک مرحله اعزام شدند و البته بیشتر از نیروهای انسانی به کمک مالی در منطقه نیاز بود.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: بالغ بر ۷ هزار میلیارد ریال کمک‌های نقدی و غیر نقدی توسط جهادگران استان جمع آوری و به سیستان و بلوچستان ارسال شد و در سیل شهرستان زیرکوه نیز گروه‌های جهادی جز اولین گروه‌های امدادگر در منطقه بودند.

افتتاح ۶۰ پروژه محرومیت زدایی و اشتغالزایی در خراسان جنوبی

هنری گفت: طی یک سال گذشته ۴۱۶ پروژه عمرانی با اعتبار ۲۸۰ میلیارد تومان با دستگاه‌های اجرایی مختلف تفاهم نامه داشتیم که از این تعداد تاکنون ۳۲۳ پروژه با اعتبار ۱۹۶ میلیارد تومان به اتمام رسیده است.

وی افزود: در هفته بسیج سازندگی ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی در خراسان جنوبی با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: همچنین در هفته بسیج سازندگی تعداد ۴۰۶ کارگاه خرد روستایی در حوزه اشتغالزایی با اعتبار ۴۸ میلیارد تومان و اشتغال مستقیم ۵۰۵ نفر افتتاح خواهد شد.

کد خبر 6095100

دیگر خبرها

  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • برگزاری اولین یادواره شهدای زن در شهرستان هرند + فیلم
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد
  • اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • گروه‌های جهادی تحریم‌ها را بی‌اثر کرده‌اند
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند