Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسات کمیسیون‌های تخصصی عصر امروز برگزار شد که اعضای کمیسیون‌ها در این نشست‌ها موضوعات مختلف را بررسی و مصوباتی نیز داشتند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی عصر امروز جلسه داشتند که در این.
نشست‌ها با حضور مسئولان دولتی موضوعات مختلف را بررسی و مصوباتی نیز داشتند که در این گزارش می‌خوانید:

* جلسه کمیسیون انرژی با مسئولان ذیربط درباره برنامه هفتم توسعه

مالک شریعتی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در توضیح جزئیات جلسه امروز این کمیسیون گفت:جلسه امروز کمیسیون به همفکری با ریاست کمیسیون اصل نود و بررسی مقدماتی الزامات در برنامه هفتم توسعه کشور اختصاص یافت؛در این جلسه آنچه که بیش از همه تاکید شد همکاری بین کمیسیون تخصصی انرژی با کمیسیون اصل نود بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این جهت که پرونده هایی که مربوط به حوزه تخصصی نفت و نیرو و سازمان انرژی اتمی می شود، عمده کارهای تخصصی آن از سوی کمیسیون انرژی صورت گیرد و جنبه پیگیری‌های نظارتی را باتوجه به قدرتی که کمیسیون اصل نود دارد این کمیسیون کمک کند جنبه نظارتی کمیسیون تخصصی تقویت شود به ویژه در دریافت گزارش‌ها از دستگاه‌های تخصصی که مد نظر کمیسیون انرژی است.

سخنگوی کمیسیون انرژی بیان کرد:مقرر شد از طریق نماینده کمیسیون انرژی در کمیسیون اصل نود این موضوعات پیگیری شود. در خصوص برنامه هفتم توسعه نیز مقرر شد کمیسیون انرژی سه شنبه هفته آینده جلسه‌ای با وزرای نفت و نیرو و سازمان  انرژی اتمی و سازمان برنامه داشته باشد تا برنامه های توسعه آسیب شناسی شده و پیشنهاداتی که می تواند برنامه هفتم توسعه را پربارتر کند اخذ شود.

شریعتی اظهار کرد:قرار شد نامه ای به وزارتخانه ها زده شده و پیشنهادات آنان قبل از جلسه با کارشناسان دریافت شود. چه در جنبه‌های دانشگاهی و پژوهشگاهی و چه با بخش خصوصی جلساتی برگزار خواهد شد و نظرات آنها نیز اخذ می شود. کمیته ای هم داخل کمیسیون انرژی تشکیل خواهد شد تا  دعوت از دستگاه ها، کارشناسان و بخش  خصوصی و سازمان های نظارتی را پیگیری کند تا بتوانیم با دست پر وارد تدوین برنامه هفتم در مجلس شورای اسلامی بشویم.

* نرخ حقوق گمرکی مواد اولیه، تجهیزات و ماشین‌آلات به یک درصد کاهش پیدا می‌کند

بر اساس این گزارش، محمد مهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه امروز این کمیسیون از بررسی "لایحه اصلاح بند(هـ) تبصره‌(7) قانون بودجه سال 1401 کل کشور" درباره وضعیت حقوق ورودی کالا در گمرک در جلسه عصر امروز این کمسیون خبر داد.

وی در توضیح علت ارائه این لایحه از سوی دولت به مجلس گفت:با توجه به اینکه نرخ ارز، رشد قابل‌‍ توجه‌ای پیدا کرده است دولت در لایحه مذکور پیشنهاد کاهش ضریب‌های حقوق ورودی گمرک را داده چراکه اکنون نرخ ارز بالا است بنابراین پس از بررسی این لایحه اصلاحی در کمیسیون تصویب شد؛ نرخ حقوق گمرکی مواد اولیه، واسطه‌ای، اجزا، قطعات، تجهیزات و ماشین‌آلات به یک درصد کاهش پیدا کند.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد:این مسئله ممکن است منجر به کاهش درآمد دولت شود چراکه قانون بودجه به نرخ قبلی تدوین شده است به همین دلیل به دولت اجازه داده شد که به میزان کاهش منابع حاصل حقوق ورودی موضوع این قانون  بتواند اوراق مالی را تا سقف 280 هزار میلیارد ریال منتشر کند.

مفتح گفت:این موضوع در جلسه امروز کمیسیون به تصویب رسید و این اصلاحیه به صحن علنی جهت تصویب نهایی ارسال خواهد شد.

*ادامه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در کمیسیون اجتماعی

همچنین حسن لطفی سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس نیز با اشاره به جلسه امروز این کمسیون گفت: در جلسه امروز، ماده 4 طرح نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای مورد بررسی قرار گرفت که بررسی‌ها در این باره بدون نتیجه ماند و به جلسه بعد موکول شد.
وی افزود: در ماده 4 طرح نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای موضوع نحوه محاسبه نرخ سوابق بیمه‌ای آمده است.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد:همچنین در جلسه امروز، ادامه رسیدگی به طرح ساماندهی کارکنان دولت که به صورت دو شوری در کمیسیون در حال بررسی است، مورد بحث قرار گرفت که این موضوع نیز هنوز به جمع‌بندی نرسیده است.

*کلیات لایحه اجازه مشارکت ایران در افزایش سهام سرمایه بانک توسعه اسلامی تصویب شد

طبق این گزارش، مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در تشریح نشست امروز کمیسیون متبوعش ، گفت:بررسی لایحه اجازه مشارکت جمهوری اسلامی ایران در افزایش سهام سرمایه دور ششم بانک توسعه اسلامی در دستورکار اعضا بود که کلیات آن به تصویب رسید.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس افزود:این افزایش سهام سرمایه جمهوری اسلامی ایران در بانک توسعه اسلامی به صورت اقساطی و در بازه 14 ساله و اقساطی است.

*پیشنهاد کمیسیون بهداشت به وزارت بهداشت برای ارائه لایحه ارتقای ساختار طب ایرانی

همچنین زهرا شیخی  سخنگوی کمیسیون بهداشت نیز از بررسی مشکلات فعالان طب ایرانی با حضور مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و فعالان این صنعت در جلسه عصر امروز این کمیسیون خبر داد.

وی افزود:فعالان و مسئولان حاضر در نشست اظهارات و نقدهایی را در حوزه طب ایرانی مطرح کردند؛پس از بحث و گفت و گوهای صورت گرفته میان اعضای کمیسیون، مسئولان وزارت بهداشت و فعالان طب ایرانی مقرر شد ماده 74 قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت و توسعه آموزش، پژوهش و درمان ذیل وزارت بهداشت که به منظور اجرایی شدن بند 12 سیاست‌های ابلاغی توسط رهبر معظم انقلاب در قانون برنامه ششم توسعه است توسط وزارت بهداشت اجرایی و عملیاتی شود.

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس ادامه داد: همچنین مسئولان وزارت بهداشت باید برنامه خودشان را در حوزه آموزش، پژوهش و درمان در حوزه طب ایرانی به کمیسیون ارائه کنند.

شیخی گفت در نهایت در این نشست مشترک پیشنهاد دادیم لایحه ای برای ارتقای ساختار طب ایرانی به مجلس ارائه شود.

انتهای‌پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون های مجلس کمیسیون های مجلس برنامه هفتم توسعه کمیسیون اصل نود سخنگوی کمیسیون کمیسیون انرژی وزارت بهداشت جلسه امروز کمیسیون ها عصر امروز طب ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۶۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان

در دیدار ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی با سرکنسول کشورمان در جمهوری خودمختار نخجوان توسعه همکاری‌های مرزی بحث و بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، خالد جنگجو، امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در دیدار با سرکنسول کشورمان در جمهوری خودمختار نخجوان آذربایجان که به منظور بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌ها، مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان و راهکارهای مربوط به تسهیل تردد کامیون‌های حامل کالا و زوار اربعین برگزار شد، اظهار کرد: توسعه و تسهیل مناسبات گمرکی برای هر دو طرف مهم است.

ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی افزود: توسعه مناسبات تجاری و اقتصادی بدون روان‌سازی و بهبود شرایط گمرکی میان دو طرف امکان‌پذیر نیست.

عزیز منصوری سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان نیز در این دیدار به پیگیری‌های مستمر برای برگزاری نشست‌های مشترک گمرکی به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های تأثیرگذار در مبادلات تجاری اشاره کرد.

به گزارش ایمنا، سال گذشته بیش از ۱۰ هزار نفر از زائران خارجی اربعین حسینی از مرزهای آذربایجان‌غربی به کربلا عازم شدند که بیش از دو هزار نفر از این زائران از اتباع جمهوری آذربایجان بودند.

کد خبر 748721

دیگر خبرها

  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه
  • جلسه علنی نوبت صبح مجلس پایان یافت/ عصر امروز؛ ادامه بررسی بودجه
  • بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی