Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@11:22:04 GMT

کسری آب جنوب‌شرق استان تهران برطرف شد

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۰۶۳۳۷

کسری آب جنوب‌شرق استان تهران برطرف شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب جنوب شرقی استان تهران با اشاره به قطع انشعابات غیرمجاز در جنوب شرق استان تهران گفت: ۱۳هزار انشعاب غیرمجاز آب در منطقه جنوب شرقی استان تهران قطع شد. - اخبار استانها -

حمیدرضا نامداری در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در پاکدشت، با اشاره به رفع کسری آب نسبت به سال گذشته در همین زمان اظهارداشت: در آستانه هفته دولت اعلام می‌کنم به لطف پروردگار و تلاش مجموعه آبفا، کسری آب شرب منطقه به طور کلی با تلاش‌های شبانه روزی تیم آبفای جنوب شرقی استان تهران رفع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال گذشته مناطق جنوب شرقی استان تهران از جمله پاکدشت، ورامین، قرچک‌ و پیشوا متأسفانه دچار کسری آب به میزان 400 لیتر بر ثانیه بود که باعث شد مشکلات زیادی برای مردم منطقه ایجاد شود، اما در یک‌سال دولت سیزدهم با راهکارهایی از جمله حفر 31حلقه چاه، اصلاح و بازسازی 100کیلومتر شبکه توزیع، شناسایی و قطع حدود 13هزار انشعاب غیرمجاز و تعویض فشارشکن‌ها و شیرآلات، بیش از 320 لیتر بر ثانیه به ظرفیت آب شرب منطقه اضافه شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب جنوب شرقی استان تهران در ادامه گفت: از ابتدای تحویل گیری روستاهای تحت پوشش خدمات آب‌رسانی شرکت آب و فاضلاب جنوب شرقی استان تهران تا مردادماه سال جاری 55 حلقه چاه آب آشامیدنی در این مناطق حفر،تجهیز و بهسازی شدند.

15 تانکر از امروز در برخی مناطق همدان آبرسانی می‌کنندنهضت سازندگی در راه آب‌رسانی به روستاهای محروم استان سمنان/ آب‌رسانی به 52 روستاوضعیت آب در "سیریک" پایدار می‌شود

نامداری با اشاره به پدیده رانش زمین در منطقه و کج شدن جداره چاه‌ها خاطرنشان کرد: سالانه به دلیل افت سطح آب‌های زیرزمینی و نشست سفره‌های آبی پدیده رانش زمین در دشت ورامین از شدت بیشتری برخوردار است که همین مسئله سبب کج شدن جداره و کاهش میزان آبدهی و از مدار خارج شدن برخی از چاه‌ها می‌شود که با اجرای عملیات مهندسی مجدد و بهسازی منابع تولید این چاه‌ها دوباره با آبدهی مناسب در مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جنوب شرقی استان تهران کسری آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۶۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تقسیم استان تهران: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند / در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند

به گزارش صدای ایران، استاندار تهران با اشاره به نام شهرستان‌های غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

علیرضا فخاری در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهر‌های این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جا‌هایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل/حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک
  • معارضات پروژه بزرگ بسط شرقی حرم مطهر برطرف شد
  • تقسیم تهران به دو استان غربی و شرقی به کجا رسید؟
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک
  • جزییات تقسیم استان تهران: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند / در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران/ لزوم تطبیق طرح با شرایط امروز جمعیتی