Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کردستان با تاکید بر اینکه اموال مازاد دستگاه‌های اجرایی استان شناسایی و فروخته شود، گفت: ۲۰۰میلیارد تومان تعهدات این حوزه به فروش اموال منقول اختصاص داده شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، اسماعیل زارعی‌کوشا امشب در جلسه بررسی اموال مازاد دستگاه‌های اجرایی کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، با بیان اینکه در روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان با مشکل زیادی روبه‌رو هستیم، اظهار داشت: عدم تامین زمین باعث شده که در این بخش جزو استان‌های آخر کشور باشیم و این آسیبی است که باید برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تامین مسکن را جزو برنامه‌های اولویت‌دار دولت در استان و نیاز مردم دانست و گفت: در برخی از شهرستان‌ها 160هزار متقاضی مسکن‌ ملی داشته که زمین کافی برای آنان وجود ندارد.

استاندار کردستان در ادامه با بیان اینکه با فروش اموال مازاد می‌توان مشکلات زیادی را برطرف کرد، خاطرنشان کرد: 200میلیارد تومان تعهدات استان، به شناسایی و فروش اموال منقول دستگاه‌های کردستان اختصاص داده شود.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه‌هایی که اموال مازاد در اختیار داشته، فروخته شود تصریح کرد: اراضی و زمین‌های اضافی بلاتکلیف در اختیار دستگاه‌ها شناسایی و باز پس‌گرفته شود.

زارعی‌کوشا با تاکید بر اینکه این جلسات به صورت مستمر برگزار شود، بیان کرد: خوشبختانه هم‌اکنون مقاومت دستگاه‌ها نسبت به فروش اموال مازاد نسبت به اوایل آغاز به کار دولت کمتر شده است.

استاندار کردستان با پیشنهاد اینکه شناسایی اموال غیرمنقول نیز در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: باید اموال مازاد به فروش برسد چراکه دستگاه‌ها برای تمکیل طرح‌های خود و تامین هزینه‌ها به منابع فروش اموال مازاد نیاز دارند.

نباید جزیره‌ای عمل کرد

حیدری، معاون و نماینده سازمان بازرسی استان کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه هیچ شکی در اجرای قانون نیست، اظهار کرد: جزیره‌ای عمل کردن قانون آسیب‌هایی به دنبال داشته و باید از آن خودداری شود.

وی با بیان اینکه قانون قروش اموال مازاد دولت مشخص است، گفت: در اجرای قانون جهش تولید شاید در استان‌های دیگر کشور نسبت به کردستان مشکلات آنچنانی در این حوزه نداشته یاشیم، نمی‌توانیم این قانون را نادیده بگیریم و تنها به اجرای قانون فروش اموال مازاد بسنده کرد.

حیدری با تاکید بر اینکه قانون در همه حوزه‌ها باید یکسان اجرا شود، تصریح کرد: در شهری زندگی می‌کنیم که در اکثر حوطه‌ها شاخص‌ها و سرانه‌ها‌ نسبت به استان‌های دیگر پایین‌تر است؛ راه و شهرسازی ظرفیت‌هایی دارد که می‌تواند برای اجرای طرح ملی اط آن استفاده کند.

نماینده سازمان بازرسی استان کردستان با بیان اینکه گاهی برخی از اموال مازاد به دلیل عدم‌ تغییر کاربری با قیمت پایین‌تری به فروش رفته و یا اصلا مشخص نیست به چه کسی فروخته می‌شود، عنوان کرد: در فروش اموال مازاد هیچ حرفی نیست اما باید قانون اجرا و از جزیره‌ای عمل کردن خودداری شود.

اموال مازاد دولت املاکی است که متعلق به دولت جمهوری بوده و برای بهره‌برداری در اختیار یک دستگاهی قرار دارد. برای فروش اموال دولت علاوه بر اطلاع‌رسانی از طریق سامانه، به دستگاه‌ها توصیه شده از طریق رسانه‌ها، آگهی در روزنامه‌ها و یا نصب بنر در محل، اطلاع رسانی انجام دهند.

انتهای پیام/481/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فروش اموال مازاد دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۶۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان برگزار شد

ایسنا/گیلان اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان با حضور ناظر گمرکات استان، مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی گیلان، بازرسی استان و دیگر مدیران دستگاه‌های مرتبط برگزار و در این جلسه به بررسی وضعیت کالاهای رسوبی موجود در انبارهای اداره کل بنادر و دریانوردی و گمرک حسن رود، بندرانزلی و آستارا پرداخته شد.

احمدرضا موقری، مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان گیلان در جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی در حوزه نظارت گمرکات گیلان ضمن تشکر از همکاری همه جانبه ادارات کل گمرک و بنادر و دریانوردی استان به جهت همکاری همه جانبه در راستای حرکت جهادی و کم سابقه در تعیین تکلیف کالای رسوبی سال گذشته، اظهار کرد: با توجه به وجود بیش از ۱۶۷ ردیف کالا در انبارهای گمرک استان، در حال حاضر ۳۹ ردیف کالای سنواتی در کل انبارهای استان موجود است که از این تعداد بخشی دارای دستور منع فروش و بخشی دیگر در فرآیند مزایده های سازمان قرار دارد.

 به گزارش ایسنا به نقل از  روابط عمومی اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان گیلان، در ادامه این نشست صادق برزگر، ناظر گمرکات استان گیلان و مدیر کل گمرک بندرانزلی وضعیت تعیین تکلیف کالاهای رسوبی را مطلوب دانست و عملکرد اداره کل اموال تملیکی و اداره کل بنادر و دریانوردی در مقایسه با سال گذشته را رو به رشد و رضایت بخش اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • گلایه کارکنان از متوقف شدن اجرای طرح عقد قرارداد مستقیم با نیرو‌ها در برخی از شرکت‌ها
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان برگزار شد
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • صدور سند مالکیت املاک با وجود بدهی به دولت، مجاز شد