Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پیشین امور حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه، با بیان این که وضعیت معیشتی برای مردم دارای اهمیت زیادی است، اظهار کرد: بخشی از مشکلات معیشتی مردم ناشی از تحریم‌های ظالمانه‌ای است که به مردم ایران تحمیل شده است. لذا می‌توان گفت انتظار مردم این است که برجام بتواند تا جایی که ممکن است این تحریم‌ها لغو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن بهاروند، در گفت‌وگو با ایران اکونومیست در پاسخ به این سووال که ‌با توجه به شواهد به نظر می رسد که بیش از گذشته به توافق احیای برجام در حال نزدیک شدن هستیم و ایران همواره بر موضوع توافق خوب تاکید کرده است در همین چارچوب به نظر شما چه توافقی خوبی است یا به عبارت دیگر توافق خوب چه ویژگی هایی دارد؟ اظهار کرد: هر توافقی ویژگی های خود را دارد و نمی توان یک نظر واحد در مورد همه توافقات اعلام کرد.

 در توافق خوب باید حقوق و تکالیف طرفین متوازن باشد

وی ادامه داد: اما به لحاظ حقوقی می توان چند اصل کلی را برای یک توافق قابل قبول بر شمرد و توافق خوب باید این ویژگی ها را داشته باشد: ۱. هدفی را که از قبل برای آن تعریف شده است را بصورت نسبی محقق کند. ۲. جامع و مانع باشد و کمتر از عبارات کلی و تفسیر پذیر در آن استفاده شود. ۳. حقوق و تکالیف طرف‌های آن متوازن باشد. ۴. ناشی از اکراه یا اجبار نباشد بلکه از تصمیم آزادانه طرف‌های آن نشات بگیرد. ۵. حقی را که جز لاینفک و ضروری حاکمیت است از کشور سلب نکند.  

انتظار مردم این است که برجام بتواند تا جایی که ممکن است تحریم‌ها را لغو کند

سفیر پیشین ایران در انگلیس در پاسخ به این سوال که به نظر شما انتظار مردم از تاثیرات این توافق احتمالی چیست؟ اظهار کرد: شاید بتوان اینطور برداشت کرد که موضوع وضعیت معیشتی برای مردم دارای اهمیت زیادی است. بخشی از مشکلات معیشتی مردم ناشی از تحریم‌های ظالمانه ای است که بر مردم ما تحمیل شده است. لذا می توان گفت انتظار مردم و دولت در ایران این است که برجام بتواند تا جایی که ممکن است این تحریم‌ها لغو کند.

بهاروند ادامه داد: در عین حال فضای تنش آلود ناشی از عدم توافق هم می تواند فشار بیشتری را به مردم تحمیل کند. دولت محترم هم در پی تحقق همین منافع بنفع مردم است. ولی نمی توان اصرار کرد که توافقی به هر قیمتی منعقد شود. زیرا عدم دقت در توافقات ممکن است در دراز مدت زیان بیشتری برای ملت و کشور داشته باشد، لذا بعضی از حساسیت‌ها و دقت نظرها تا حدود زیادی ضروری است.

هیچکس حق ندارد بخاطر منافع جناحی باعث خدشه به منافع ملی شود

معاون پیشین امور حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه، در واکنش به این پرسش که چقدر ضرورت دارد به این توافق با یک نگاه ملی در چارچوب تامین منافع کشور و  مردم ایران نگاه کرد با توجه به این که این توافقی است که به نوعی دو دولت در تصویب و احیای آن نقش دارند؟ تصریح کرد: بحث برجام و توافقات مشابه موضوعاتی هستند که مستقیم با منافع ملی ارتباط دارند. هیچکس حق ندارد بخاطر منافع زودگذر جناحی یا سلیقه ای اقدامی انجام دهد که باعث خدشه به منافع ملی شود.

مهم نیست که چه دولتی بر سر کار است، مهم تامین منافع ملی و حمایت از حقوق ملت ایران و تقویت نظام است

بهاروند تاکید کرد: وقتی پای منافع ملی در میان است همگی باید این ظرفیت و این دوراندیشی را داشته باشند که از منافع زودگذر سیاسی یا جناحی خود چشم پوشی کرده و یک‌صدا و متحد از منافع ملی دفاع کنند. مهم نیست که چه دولتی با چه گرایشی بر سر کار است مهم تامین منافع ملی و حمایت از حقوق ملت ایران و تقویت نظام است.

این دیپلمات ایرانی افزود: پیگیری منافع جناحی، سیاسی یا حزبی اشکالی ندارد به شرطی که کوچکترین خدشه ای به منافع ملی وارد نکند. به این دلیل همه ما تا زمانی که بنفع منافع ملی باشد حامی و پشتیبان مذاکره کنندگان و همه افرادی هستیم که بعنوان نماینده کشورمان در حال تعامل با طرف‌های خارجی هستند و برای آنها آرزوی توفیق می کنیم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: محسن بهاروند ، برجام ، مذاکرات احیای برجام ، احیای برجام ، سفیر سابق ایران در انگلیس ، توافق خوب

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: محسن بهاروند برجام مذاکرات احیای برجام احیای برجام سفیر سابق ایران در انگلیس توافق خوب انتظار مردم توافق خوب منافع ملی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۸۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد

رستوران‌های زنجیره‌ای آمریکایی کنتاکی (کی اف سی) ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی به‌دلیل تحریم‌هایی مردمی که در واکنش حمایت این شرکت از حملات رژیم صهیونیستی به غزه و کمپین‌های حمایت از مردم فلسطین آغاز شده بود، به طور موقت تعطیل کرد.

براساس گزارش القدس العربی، روزنامه سنگاپوری The Strait Times اعلام کرد که روز دوشنبه، KFC فعالیت خود در مالزی را به حالت تعلیق درآورده است. این روزنامه به نقل از کارگران رستوران نوشت که شعبه‌های کنتاکی یک هفته است که تقریبا خالی از مشتریست.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگی ویرانگر را در نوار غزه به راه انداخته است که علاوه بر یک فاجعه انسانی بی‌سابقه و تخریب گسترده زیرساخت‌ها، ده‌ها هزار قربانی غیرنظامی، که بیشتر آنها کودک و زن هستند، بر جای گذاشته است. رژیم صهیونیستی با وجود صدور قطعنامه فوری آتش بس توسط شورای امنیت سازمان ملل به جنگ ویرانگر خود علیه غزه ادامه می‌دهد.

در همین راستا مردم سراسر جهان به خصوص مردم کشورهای مسلمان شرکت‌هایی که از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند را تحریم کردند. کی اف سی در این تحریم تنها نبوده و مک دونالد نیز دچار ضرر و زیان شده است. کریس کمپچینسکی، مدیرعامل مک‌دونالدز اخیرا اذعان کرد که این شرکت در پی تحریم گسترده از سوی مشتریان خود، شاهد تأثیر تجاری معناداری بوده است که نگرانی سهامداران در مورد فعالیت‌های منطقه‌ای و جهانی این غول فست‌فود زنجیره‌ای را افزایش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • جدیدترین پیام رئیس برای انصرافی‌های تیم ملی
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ صهیونیست‌ها در انتظار نتیجه مذاکرات
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! | ماده ۴۹ لایحه عفاف و حجاب یعنی پول بده و کشف حجاب کن! | انتقاد تند حسین شریعتمداری
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی