Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@00:28:48 GMT

امن‌ترین شهرهای ایران برای سفر

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۰۸۰۸۳

بعضی از افراد به تنهایی سفر کردن علاقه دارند و ترجیح می‌دهند هنگام سفر خود را در شرایط سخت و چالش‌برانگیز قرار دهند. ناطقان: انتخاب مکانی که به آن سفر می‌کنید بسته به هدف قبلی دارد که در ذهن شما شکل گرفته است. اگر به فکر قرار گرفتن در مکان‌های چالش برانگیز هستید تا توانایی‌های خود را بسنجید مکانی که انتخاب می‌کنید با افرادی که از تنها سفر کردن تنها به قصد لذت بردن یاد می‌کنند، کاملا متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ویژگی‌های امن ترین شهرهای ایران برای سفر تنهایی

ویژگی‌های یک شهر امن بسیار زیاد و متفاوت است و بستگی دارد که شما از چه منظری به امنیت و آرامش نگاه کنید.

    پیاده‌روهای در دسترس
    زنده سازی فضاهای مرده
    خیابان‌ها سالم و امن
    آمار کم دزدی، سرقت و خشونت

امن ترین شهرهای ایران برای سفر تنهایی را بشناسید
یزد، شهر بدون دزد

یزد یکی از مهم‌ترین شهرهای خشتی دنیا است و از این نظر جایگاهی ویژه در دنیا دارد. به‌جز این، سیستم آب‌رسانی و البته بادگیرها و به‌طور کلی معماری یزد همیشه محل توجه بوده است. آمار سرقت در شهر یزد به شدت کم است و مردم این شهر تا چند سال پیش حتی اسم موبایل قاپی را نشنیده بودند!
یزد
تبریز شهر بدون گدا

تبریز یکی از شهرهایی است که به امنیت مشهور است. یکی از نشانه‌های این امنیت این است که تبریز به شهر بدون گدا مشهور است، شهرتی که ریشه در فرهنگ مردم و وجود خیریه‌هایی با سابقه ۷۰ ساله در این شهر دارد. به‌جز این تبریز شهر صنعت و صنعت‌گران است، یکی دیگر از عواملی که امنیت را افزایش می‌دهد.
تبریز
شیراز با مردم راضی از پلیس

یکی از نشانه‌های امنیت شیراز را می‌توان میزان رضایت مردم از عملکرد پلیس دانست. در سال ۱۳۹۶ استان فارس با ۹۲ درصد بالاترین میزان احساس امنیت و رضایت‌مندی مردم از اقدامات پلیس را داشت. به‌جز این شیراز از نظر فضاهای شهری، بسیار مطلوب و انسان محور است. اگر به مطالب گردشگری علاقه دارید، هتل‌های مکعبی جهان را بخوانید.
شیراز
تهران، پایتخت بدون خواب

فرهنگ غنی که در شهر تهران حکم‌فرما است بیش از هر چیز باعث شده که این شهر تبدیل به شهری امن و مقصدی مناسب برای سفر کردن شود.

تهران پایتخت ایران است و به لطف این پایتختی و شلوغی بیش از حد شهری است که شب‌هایی به نسبت بیدار و هوشیار و امنیتی قابل توجه دارد. اگر دوست دارید در شهر تهران خانه‌ای بخرید می‌توانید مطلب خرید خانه در تجریش تهران را بخوانید. برچسب ها: امن ترین ، شهرهای ایران ، سفر

منبع: ناطقان

کلیدواژه: امن ترین شهرهای ایران سفر شهرهای ایران ترین شهرهای امن ترین برای سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۸۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد ادهاهای رژیم اسرائیل درنامه ایران به شورای امنیت

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک، امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نامه‌ای به شورای امنیت ادعا‌های رژیم صهیونیستی علیه ایران را رد کرد. متن کامل نامه ایران به شرح زیر است:

مکاتبه حاضر در پاسخ به نامه مورخ ۱۹ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد تهیه شده است. در این نامه، نماینده رژیم اسرائیل بار دیگر به دروغ و با توسل به اطلاعات نادرست اقدام به ایراد اتهامات بی‌اساسی علیه جمهوری اسلامی ایران نمود. علاوه بر مکاتبه‌های پیشین جمهوری اسلامی ایران که در تاریخ ۱۳ و ۳۰ آوریل ۲۰۲۴ (S/۲۰۲۴/۳۰۵-S/۲۰۲۴/۳۴۹) ارسال شده است، مایلم بر موارد زیر تأکید کنم:

۱. جمهوری اسلامی ایران تمامی اتهامات بی‌اساس مندرج در نامه مزبور را صریحاً و قاطعانه رد می‌کند. برخلاف چنین ادعا‌های بی‌اساسی، جمهوری اسلامی ایران پیوسته حقوق بین‌الملل را رعایت کرده، به اصول منشور سازمان ملل متحد پایبند بوده و از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل تبعیت نموده است. علاوه بر این، جمهوری اسلامی ایران از طریق مشارکت سازنده خود در حوزه‌های مختلف، نقش فعالی در ارتقای صلح و امنیت بین‌المللی ایفا کرده است.

۲. جمهوری اسلامی ایران در مکاتبه‌های پیشین خود در تاریخ ۱۳ و ۳۰ آوریل ۲۰۲۴ (S/۲۰۲۴/۳۰۵-S/۲۰۲۴/۳۴۹)، صراحتاً اعلام داشت که اقدام ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ مستقیماً و به‌طور رسمی توسط ایران و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به‌ویژه حمله نظامی این رژیم در تاریخ ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک کشورم در دمشق، پایتخت جمهوری عربی سوریه، صورت پذیرفته است. اقدام جمهوری اسلامی ایران ضروری، مشروع و کاملاً در راستای حق ذاتی آن برای دفاع از خود ذیل منشور سازمان ملل متحد بود. این اقدام تنها اهداف نظامی را هدف قرار داد و با دقت و با اطلاع قبلی برای جلوگیری از آسیب غیرنظامیان انجام شد. مایلم تاکید کنم که هیچ‌یک از گروه‌های مقاومت در اقدام مشروع جمهوری اسلامی ایران دخیل نبوده و هر گونه ادعا در این خصوص، مردود است.

۳. برخلاف ادعای رژیم اسرائیل، جمهوری اسلامی ایران در منطقه نیرو‌های نیابتی ندارد؛ هیچ فرد، گروه یا ملتی تحت دستور ایران فعالیت نمی‌کند. علاوه بر این، گروه‌های مقاومت نیابتی نیستند. این گروه‌ها، گروه‌های مشروع و قانونی هستند و تنها به مبارزه با اشغالگری و تجاوز رژیم اسرائیل در غزه، دیگر سرزمین‌های اشغالی فلسطین و همچنین علیه نیرو‌های اشغال‌گر در دیگر کشور‌های منطقه می‌پردازند. بنابراین، تلاش رژیم اسرائیل برای برچسب‌زنی به آنها به‌عنوان گروه‌های «نیابتی»، تنها برای پنهان کردن و توجیه اقدامات تجاوزکارانه و بی‌ثبات‌کننده خود در منطقه است.

۴. نمی‌توان این واقعیت را انکار کرد که رژیم اسرائیل با چنین ید و سابقه طولانی در نقض آشکار قوانین بین‌المللی، منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد، کماکان به‌عنوان مهم‌ترین تهدید علیه صلح و امنیت بین‌المللی به‌شمار می‌رود. هرگونه تلاش مذبوحانه این رژیم برای پوشاندن این واقعیت از طریق اطلاعات نادرست، جریان‌سازی یا ایراد اتهامات بی‌اساس علیه دیگران، بیهوده و بی‌اساس است. رژیم اسرائیل نمی‌تواند مسئولیت مستقیم و کامل خود را در قبال کشتار و فاجعه انسانی جاری در غزه که جملگی خلاف قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد هستند، انکار نماید. نمونه بارز بی‌اعتنایی مداوم رژیم اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل در قطعنامه ۲۷۲۸ شورای امنیت (۲۰۲۴) است که خواستار آتش‌بس فوری در نوار غزه است.

علی‌رغم درخواست‌های صریح شورای امنیت، این رژیم اشغالگر به جنگ بی‌رحمانه خود علیه مردم فلسطین و حملات نظامی خود در رفح ادامه می‌دهد و آشکارا و به‌صورت تحقیرآمیزی خواسته‌های شورای امنیت را نادیده می‌انگارد.

۵. رژیم اشغالگر باید در نهایت مسئولیت کامل عواقب اقدامات خود را بر عهده بگیرد. شورای امنیت می‌بایست به اقدامات بی‌ثبات‌کننده و غیرمسئولانه رژیم اسرائیل و همچنین جنایات این رژیم علیه مردم فلسطین و سایر ملت‌های منطقه رسیدگی نماید؛ این اقدامات تهدیدی واقعی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی بوده و توجه فوری و اقدام قاطع شورای امنیت را می‌طلبد.

۶. مایلم از فرصت استفاده کرده و اتهامات بی‌اساس و لفاظی‌های تحریک‌آمیز نماینده رژیم اسرائیل علیه کشورم و مقامات عالی‌رتبه ایران در جریان نشست مورخ ۱ مه ۲۰۲۴ مجمع عمومی سازمان ملل متحد پیرامون بررسی تصمیم ایالات متحده آمریکا در خصوص وتوی پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت درباره عضویت کامل کشور فلسطین در سازمان ملل، را قویاً محکوم و رد کنم.

هدف از این‌گونه ادعا‌های بی‌اساس، سخنان نفرت‌انگیز و نیز مقصر دانستن سازمان ملل و مقامات آن، صرفاً منحرف نمودن توجه بین‌المللی از جنایات شنیع و نسل‌کشی مداوم این رژیم آپارتاید علیه مردم فلسطین در نوار غزه است.

موجب امتنان خواهد بود چنانچه مکاتبه حاضر به‌عنوان سند شورای امنیت ثبت و توزیع شود.

دیگر خبرها

  • سند امنیت انرژی تصویب شد
  • ایران صاحب سند امنیت انرژی شد
  • اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
  • ابتکار شهرداری سمنان برای تقویت گردشگری جاده ابریشم ایران
  • ویترین تسنیم شماره ۶۶۱/تهران؛ پایتخت امنیت
  • رد ادهاهای رژیم اسرائیل درنامه ایران به شورای امنیت
  • پیام تسلیت آیت الله نورمفیدی در پی شهادت مامور گلستانی فراجا
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • طبیعت چشم‌نواز دورود لرستان + فیلم