Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویروس‌شناس و متخصص بیماری‌های عفونی گفت: بیماری آبله میمون بیماری خیلی کشنده‌ای نیست و درصد مرگ‌ومیر اندکی دارد.

مسعود مردانی، ویروس شناس و عضو کمیته علمی کرونا در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس عفونی آبله میمون گفت: کادر درمان که بیشترین ارتباط را با بیماران دارند برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری باید از وسایل حفاظت کننده مانند دستکش، گان‌های ضدآب، ماسک FFP۲ و عینک‌های مخصوص استفاده کنند و بعد از معاینه فرد بیمار حتماً دستشان را با آب و صابون شستشو دهند، زیرا یکی از مهم‌ترین راه‌های انتقال این بیماری تماس مستقیم با فرد بیمار و ضایعه به وجودآمده بر روی بدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی افزود:عموم مردم درصورت مشاهده دانه‌های قرمزرنگ برروی بدن خود یا اعضای خانواده‌شان حتماً از تماس مستقیم با آن‌ها خودداری کنند، از پوشیدن لباس یا استفاده ملحفه این بیماران جلوگیری به عمل آورند، زیرا لباس این افراد منبع غنی ویروس است و شدیداً آلوده بوده و می‌تواند بیماری را انتقال دهد.

عضو کمیته علمی کرونا تأکید کرد: یکی از راه‌های انتقال و شیوع آبله میمون داشتن رابطه جنسی با فرد بیمار است و این بیماری بیشتر در افراد هم‌جنس‌گرا یا کسانی که مبتلا به HIV مثبت هستند بیشتر ظاهر می‌شود. در نتیجه توصیه شده به‌هیچ وجه با فرد مبتلا رابطه جنسی انجام نشود یا در روابط جنسی از ابزار‌های پیشگیری استفاده شود.


مردانی با اشاره به علائم بیماری آبله میمون گفت: افرادی که از کشور‌های با آمار بالای ابتلا به این بیماری مانند انگلستان وارد ایران می‌شوند و دارای نشانه‌هایی، چون سردرد، تب بالای ۳۸.۵ درجه، بزرگی غدد لنفاوی ناحیه گردن و درد‌های استخوانی، عضلانی، درد‌های کمر و ضعف بسیار شدید دارند باید حتماً به پزشک مراجعه و درصورت ابتلا قرنطینه شوند.


وی گفت: خوشبختانه درصد مرگ‌ومیر در بیماری آبله میمون به شدت اندک است و اکثر مبتلایان با دارو‌های مانند استامینوفن و دارو‌های ضدحساسیت بهبود می‌یابند، اما افرادی که نوع شدید این بیماری را دریافت کرده‌اند یا خانم‌های باردار و کودکان باید آزمایشات لازم را انجام دهند و حتی افرادی را که با آن‌ها در ارتباط بوده‌اند را شناسایی و قرنطینه کنند تا مبادا شیوع پیدا کند.

این ویروس‌شناس در پایان با بیان اینکه بهترین راه برای پیشگیری عموم افراد و همچنین کادر درمان تزریق واکسن آبله است، گفت: به افرادی که در کودکی واکسن آبله را تزریق نکرده‌اند اکیداً توصیه می‌شود این واکسن را تزریق کنند و حتی کشور دانمارک برای مقابله با این ویروس واکسنی را ساخته و مجوز استفاده از آن را نیز صادر کرده است و شواهد نشان می‌دهد این واکسن نسبت به واکسن آبله مرغان مؤثرتر است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آبله میمون ویروس عفونی بیماری واگیردار واکسن آبله آبله میمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش خبرآنلاین، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!