Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستورالعمل نحوه فعالیت در حوزه طب سنتی و فروش گیاهان دارویی ابلاغ و با اجرای آن، هرگونه فعالیت بدون مجوز معتبر در این زمینه غیرقانونی خواهد بود.

به گزارش ایران اکونومیست از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این دستورالعمل حدود وظایف، تعیین صلاحیت و نحوه صدور مجوز فعالیت فعالان حوزه طب سنتی تعیین شده است و اشخاص حقیقی فاقد مدارک رسمی تحصیلی پزشکی که داوطلب ارزشیابی علمی و عملی برای دریافت اجازه نامه فعالیت در این حوزه هستند، مشمول این بخشنامه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متقاضیان ظرف مدت ۳ ماه از زمان اولین فراخوان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی منطقه سکونت خود، پس از تکمیل فرم تقاضانامه (فرم شماره یک و پیوست)، مدارک و مستندات لازم به اداره طب ایرانی معاونت درمان تحویل دهند تا در فرآیند ارزشیابی قرار گیرند.

پس از بررسی سوابق و انجام آزمون های مربوطه، کمیته کلان منطقه، نظر تخصصی خود را درخصوص تایید و یا رد متقاضیان حداکثر ظرف مدت سه ماه اعلام می کند.

 

 

در بررسی کمیته ارزیابی دانشگاهی سوابق آموزشی دارای ۱۵ امتیاز، سوابق پژوهشی دارای ۲۵ امتیاز، طرح پژوهشی (۵ امتیاز) تالیف یا ترجمه کتاب دارای ۵ امتیاز، اختراع دارای ۵ امتیاز و سوابق درمانی دارای ۶۰ است که افراد براساس نمره دهی تایید و تعیین می شوند.

افراد مورد تایید در این آزمون، اجازه نامه فعالیت موقت در سلامتکده های طب سنتی ایرانی و یا سایر مراکز درمانی زیر نظر پزشک دارای مدرک دکترای تخصصی طب سنتی ایرانی و در محدوده کلان منطقه مربوطه را دریافت می کنند.

مدت زمان اعتبار مجوزهای صادره ۲ سال است که در صورت رعایت موازین مندرج در آئین نامه قابل تمدید است؛ فرایند تایید و تمدید اجازه نامه ها با مراجعه به معاونت درمان دانشگاه ها انجام می شود.

خبرگان بدون مدرک در حوزه طب ایرانی می بایست ابتدا فرم های مربوطه را طبق دستورالعمل تکمیل و به همراه مدارک لازم جهت ارزیابی مدارک و تجارب به معاونت درمان دانشگاه مراجعه نمایند.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: دانشگاه شهید بهشتی ، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، طب سنتی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه شهید بهشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طب سنتی معاونت درمان طب سنتی حوزه طب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۸۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران

تنی چند از اعضای شورای شهر تهران بر لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، ناصر امانی در واکنش به وضعیت پروژه‌های عمرانی در شهر تهران با بیان اینکه حدود ۴ ماه قبل نامه‌ای به هیات رئیسه نوشتم که در آن در مورد جابجایی درختان در برخی مناطق به دلیل پروژه های عمرانی هشدار دادم، گفت: در آن نامه قید کردم که باید جابجایی درختان در فصل مناسب و با رای کمیسیون‌های مربوطه و با رعایت قوانین و مقررات و اصول جابجایی باشد.

وی با بیان اینکه صورتجلسه پروژه‌ها را که نگاه کردم، دیدم که برای اجرای پروژه‌هایی همچون یادگار امام در شاخه شرقی و غربی، شهید شوشتری در منطقه ۱۴ و ۱۵ و... باید هزاران درخت جابه‌جا شود، گفت: اینطور که مشخص بود باید درختانی جابجا  شوند و باید این جابجایی با طی کردن روند قانون و رای کمیسیون ماده ۷ باشد و در دو پروژه منطقه ۵ و خیابان تهرانپارس درختان در حال جابه‌جایی هستند  اما اطلاع‌رسانی نمی‌شود، مردم این حجم از جابه‌جایی را می‌بینند و برایشان سوال پیش می‌آید.

همچنین تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون حمل‌ونقل شورای شهر تهران با بیان اینکه در شهرداری تهران یک معاونت تخصصی برای ساخت‌وساز داریم و آن هم معاونت فنی و عمرانی است گفت: بعضا دیده می‌شود که سازمان‌ها و شرکت‌ها و... بخشی برای اجرای پروژه‌های عمرانی دارند .باید در شورای شهر تهران یک مصوبه قاطع داشته باشیم که فقط معاونت فنی و عمرانی ساخت و سازها را انجام دهد.

وی با بیان اینکه برخی از پروژه‌ها باید به تایید معاونت فنی و عمرانی برسد، گفت: تقاضا دارم پروژه‌ها با تایید ضرورت معاونت فنی اجرایی شود و شهردار تهران قول داده بودند که برای پروژه‌ها روزشمار و ماه شمار بگذارد که ما چیزی ندیدیم.

امانی همچنین تاکید کرد: باید تجهیزات فنی و  هوشمندسازی تونل آرش - اسفندیار نصب شود.

حجت‌السلام آقامیری رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه همه کارهای عمرانی به معاونت فنی و عمرانی سپرده شود، گفت: حتی هلدینگ مترو نیز باید به زیرمجموعه معاونت فنی برگردد و از هیات رئیسه میخواهم که معاونت فنی و عمرانی نیز به مانند معاونت حمل و نقل هر ماه به شورای شهر بیاید و در مورد روند پیشرفت ۳۶ پروژه‌اش توضیح دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • فیلیمو هم سریال «حشاشین» را به ساترا حذف کرد
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد