Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور اظهار داشت: این دولت با اتکا به ظرفیت داخلی از کسری بودجه ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی با موفقیت عبور کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی وزیر کشور شامگاه یکشنبه در گفت‌وگوی خبری با برنامه صف اول که در شبکه خبر و به مناسبت هفته دولت انجام شد، اظهار داشت: بسیاری در ناامیدی و یاس بودند و همه امور کشور را به برخی توافقات خارجی ربط می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در چنین شرایطی دولت سیزدهم آغاز به کار کرد و نخستین کار دولت فائق آمدن بر حالت انفعال بود و دولت با نشاط و امید آغاز به کار کرد.

وزیر کشور تاکید کرد: گام دوم این بود که نشان دهیم در داخل کشور توانمندی و ظرفیت داریم و وابسته به دیگران نیستیم و گام سوم این بود که این فهم به طرف مقابل انتقال داده شود.

وی ادامه داد: رسیدگی به فوریت‌های کشور نظیر کالا‌های اساسی دیگر اقدام دولت در آغاز کار بود که امروز نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

وزیر کشور با بیان اینکه سامان سیاسی جدید در کشور با انتخاب استانداران بر اساس نگاه و رویکرد دولت مردمی انجام شد، تصریح کرد: از نقطه نامناسب و ملتهب، به نقطه خوبی در حوزه‌های مختلف رسیدیم و وزارت کشور در حوزه‌های مسئولیتی خود در راستای برنامه ریاست جمهوری، اقدام کرده است.

وی درباره موضوع اربعین و آخرین تمهیدات صورت گرفته اظهار کرد: ستاد اربعین از بهمن ماه سال گذشته فعالیت خود را شروع کرده است و با ۱۷ کارگروه در حال پیگیری وظایف خود است.

وحیدی گفت: نخستین مساله در داخل عراق تسهیل سفر است و تاکنون مذاکرات جدی با طرف عراقی صورت گرفته و لغو روادید حاصل شد. مساله دوم توسعه مرز‌ها و فعال شدن مرز خسروی، تمرچین و باشماق بود تا زائرین راحت‌تر سفر کنند.

وی افزود: تامین امنیت برای زائرین حسینی در عراق موضوع سوم بود که دولت عراق و گروه الحشد الشعبی مسئولیت حفظ امنیت را بر عهده دارند.

وزیر کشور بیان داشت: در تلاش هستیم از طریق مذاکره با دولت عراق، گذرنامه موقت تعبیه کنیم که هنوز این توافق حاصل نشده است.

وحیدی با بیان اینکه نظارت جدی بر قیمت بلیط سفر هوایی زیارت اربعین اعمال می‌شود، تأکید کرد: یکی از موضوعات مورد تاکید ریاست جمهوری فراهم سازی سفر ارزان بود که لغو روادید با همین هدف صورت گرفت و امسال بیمه به رقم ۱۸ هزار تومان کاهش یافته است.

وی ادامه داد: تلاش بر کاهش هزینه‌ها به حداقل ممکن است تا مردم عزیز با خیال راحت به عتبات عالیات مشرف شوند.

وزیر کشور در بخش دیگری از این گفتگو درباره اقدامات وزارت‌خانه متبوع خود، به عملکرد اقتصادی دولت در استانداری‌ها هم اشاره کرد و گفت: حوزه اقتصادی و عمرانی از مسئولیت‌های مهم وزارت کشور است.

وی حجم طرح‌های آماده افتتاح در هفته دولت را ۱۶ هزار طرح معادل ۱۲۴ هزار میلیارد تومان برشمرد و گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ طرح هم آماده کلنگ زنی است.

وحیدی به فعالیت وزارت کشور برای احیای واحد‌های نیمه فعال یا راکد هم اشاره کرد و افزود: در یک سال فعالیت دولت سیزدهم، یک هزار و ۸۰۰ واحد تولیدی غیر فعال، احیا شده اند.

وزیر کشور درباره سفر‌های استانی دولت هم اظهار کرد: سفر‌های استانی روح جدیدی به بخش خصوصی و دولتی وارد کرد و کار‌ها بررسی و به حرکت در آمده است.

وی ادامه داد: ۷۰ درصد از تعهدات مربوط به وزارت کشور در سفر‌های استانی دولت تحقق یافته است.

وزیر کشور در حوزه ثبت احوال هم گفت: ۵ میلیون کارت ملی هوشمند صادر و تحویل داده شده است و مابقی هم به سرعت صادر خواهد شد.

وی درباره تفویض اختیارات به استانداران تصریح کرد: یکی از نکات بسیار مهم واگذاری اختیارات به استان‌ها و استان محوری مدیریت کشور است. این موضوع در دستور کار جدی وزارت کشور است تا با این اقدام، وزارتخانه‌ها نقش هدایت‌گری داشته باشند.

وحیدی در بخش دیگری از این گفتگو به مدیریت سیل‌های اخیر کشور پرداخت و گفت: حجم سیل اخیر با موارد پیش از این، متفاوت بود. در دی ماه در استان کرمان در فاصله اندک یک روزه، ۲۰۰ میلی متر باران داشتیم، اما با لایروبی و اقدامات صورت گرفته تلفات نداشتیم و اخیرا هم با وجود بارندگی زیاد در شهر یزد تلفات نداشتیم.

وی افزود: البته در سیل استهبان به خاطر عدم توجه به هشدار‌ها متاسفانه ۲۳ تن از هموطنانمان جان خود را از دست دادند.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: مدیریت بسیار خوبی در سیل اخیر صورت گرفت و همه مدیران را به خصوص استانداران که گاهی تا ۶ روز درگیر کار بودند، شاهد بودیم.

وحیدی درباره اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از خسارت در حوادث طبیعی اظهار کرد: باید اطلس مخاطرات بازنگری و براساس آن سامانه‌های هشدار تقویت شود. همچنین تجهیزات و امکانات باید تقویت و ساخت و ساز‌های مسیر سیل اصلاح شود.

وزیر کشور درباره آبخیزداری نیز خاطرنشان کرد: ۹۰ میلیون هکتار برای آبخیزداری شناسایی و موضوع به استانداران ابلاغ شده است.

وی با تاکید بر اینکه مطالعات هواشناسی باید با توجه به تغییر اقلیم به روز شود، افزود: در مدیریت سیل و حوادث نباید تحت تاثیر رسانه‌های معاند قرار گرفت. در مقام مقایسه با حوادث طبیعی در جهان، مدیریت به هنگام و صحیح حادثه، در ایران قوی‌تر دنبال می‌شود.

وحیدی در بخش پایانی از سخنانش درباره آزاد سازی سواحل گفت: با دستور ریاست جمهوری کار به خوبی انجام شد و هدف هم این است که ساحل برای استفاده مردم فراهم شود و مردم عزیز استقبال خوبی از این اقدام دولت داشته اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: احمد وحیدی وزیر کشور وزارت کشور کسری بودجه وزیر کشور وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۹۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: ری، دماوند و فیروزکوه به استان‌های تهران شرقی و غربی ملحق نخواهند شد

احمد وحیدی وزیر کشور در رابطه با تقسیمات استان تهران اظهار کرد: تشکیل استان‌های جدید در غرب و شرق تهران به عنوان یک برنامه کلی در دست بررسی است و پس از طی مراحل در دولت، باید توسط مجلس به تصویب برسد.

وی ادامه داد: الحاق برخی شهرستان‌ها به استان‌های تهران شرقی و تهران غربی مشخص شده است، اما برخی شهرستان‌ها هنوز قطعی نشده و در دست بررسی است.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که آیا بخش‌هایی از شهرستان ری به استان‌های شرقی و غربی ملحق خواهد شد یا نه؟ گفت: چنین چیزی صحت ندارد.

وحیدی در خصوص تعیین تکلیف شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه نیز تصریح کرد: بر اساس طرح‌های کنونی، دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد.

موضوع تقسیم استان تهران به سه استان، مدتی است که مطرح شده که پس از تصویب این طرح توسط دولت و مجلس، در کنار استان تهران فعلی، استان تهران شرقی و استان تهران غربی جدید تشکیل خواهد شد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • توجه به اصلاح بودجه سازمان غذا و دارو تا ۱۸۰ همت
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • لیتوانی نیرو‌های نظامی مردمی برای حضور در جنگ ایجاد می‌کند
  • پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به‌دلیل زیان‌ده‌بودن، رایگان واگذار شود، سال پیش به سوددهی ۱۲ هزار میلیارد تومانی رسید
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • وزیر کشور: ری، دماوند و فیروزکوه به استان‌های تهران شرقی و غربی ملحق نخواهند شد
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟