Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل گمرک اعلام کرد: گمرک ایران در سال جاری بیش از یک میلیون تن از کالاهای مهلت منقصی شده متروکه را تعیین تکلیف و فهرست آن را به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا مقدسی گفت: در این مدت با تاکید و دستور رئیس جمهوری و حمایت و پیگیری رئیس قوه قضاییه  این‌ میزان کالا پس از تنظیم اظهارنامه، تعیین ارزش و موارد مرتبط با تشریفات گمرکی، تعیین تکلیف و تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اقدامات گمرک در حمایت از واحدهای تولیدی، شرکت‌های دانش بنیان و ذینفعان اظهار کرد: گمرک ایران برای حمایت از تولید با تعیین برخی شاخص‌ها نسبت به انتخاب ۵۶۰ فعالان اقتصادی مجاز اعم از شرکت‌های تولیدی، دانش بنیان و بازرگانی در ۳ سطح کرده است و تسهیلات ۱۸ گانه‌ای را با توجه به سطح های تعیین شده ارائه می‌دهد.

به گفته مقدسی ارائه ضمانت نامه بانکی استفاده حداکثری از مسیر سبز و استفاده از انبارهای اختصاصی از جمله این تسهیلات است.

معاون وزیر اقتصاد گفت: ذینفعان اقتصادی برای قرار گرفتن در لیست فعالان اقتصادی مجاز برای استفاده از این تسهیلات می‌توانند در سایت گمرک تقاضای خود را اعلام کنند و پس از بررسی شرایط آنها با توجه به شاخص های در نظر گرفته شده جزو این فهرست قرار می گیرند.

مقدسی گفت: از ۵۶۰ فعال اقتصادی مجاز، تعداد ۳۶۸  شرکت تولیدی،  ۱۲۸ شرکت بازرگانی و ۶۴ شرکت دانش بنیان است.

وی افزود: گمرک از شرکت‌های دانش بنیان در ۲ محور حمایت می‌کند، اولین محور اینکه در قالب طرح فعالان اقتصادی مجاز تسهیلات ۱۸ گانه‌ای به آنها ارائه می‌دهد و در محور بعدی اینکه با تهیه خدمات، محصولات و تولیدات این شرکت‌ها از جمله نرم افزارها، دوربین‌های مداربسته و دستگاه‌های ایکس ری حمایت می‌کند. به گونه‌ای که در حال حاضر یک دستگاه ایکس ری ساخته شده توسط شرکت دانش بنیان در گمرک شهید رجایی نصب شده و ۲ دستگاه دیگر هم در گمرکات مرزی در هفته دولت نصب و راه اندازی خواهد شد.

رئیس کل گمرک ایران در بخش دیگری از سخنانش در برنامه تهران ۲۰ در خصوص اتصال سامانه های گمرک به سامانه تجارت گفت: گمرک به عنوان دستگاه ذیمدخل در تجارت خارجی و پیشانی تجارت، اهتمام دارد تا تمامی اطلاعات در یکجا متمرکز شود تا سرعت و دقت لازم در امر تجارت افزایش یابد.

مقدسی گفت: با توجه به این اهتمام اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده که در تلاش هستیم این ارتباط با پایداری و استمرار همراه باشد.

وی در خصوص اقدامات گمرک در خصوص وضعیت معیشتی کارکنان گمرک گفت: کارکنان گمرک در بدترین شرایط با محدودیت زیادی در مرزها خدمت می‌کنند و بعضا در دو شیفت کار می‌کنند و باید زحمت همکاران گمرک جبران شود و پیگیری مستمر می کنیم و انتظار است تا دریافتی همکاران گمرک در بحث حقوق و مزایا متناسب با سازمان‌های همجوار شود.

رئیس کل گمرک ایران در بحث دیپلماسی گمرکی گفت: گمرک ایران با در نظر گرفتن عزت، حکمت و مصلحت، تعامل و مناسبات گمرکی با کشورهای دیگر به ویژه همسایه ها در دستور کار دارد.

مقدسی درباره اقدامات گمرک در مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مواد مخدر گفت: گمرک با شناسایی و احصاء نقاط آسیب پذیر، شیوه‌ها و ترفندها در رویه  قاچاق، اقدامات موثری را انجام داده است تا محیط سالم شود، همچنین اصلاح، بازنگری و کوتاه کردن فرایندها و رویه های گمرکی از اقدامات دیگر گمرک در این زمینه بوده است.

وی گفت: با اقداماتی که گمرک در خصوص مبارزه با قاچاق و تخلفات گمرکی انجام داده است، بر اساس گزارش رایلو، گمرک ایران در بحث مبارزه با تخلفات گمرکی و قاچاق جزو ۵ کشور برتر بود.

بر اساس این گزارش و به نقل از روابط عمومی گمرک، مقدسی افزود: در یکسال اخیر 2155 فقره پرونده قاچاق به ارزش ۸ هزار میلیارد ریال تشکیل شده است. همچنین ۴.۵ تن پیش ساز مواد مخدر و مواد مخدر در یک سال اخیر کشف شد و در هفته گذشته هم  در سه مرحله یک هزار ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر توسط ۲ گمرک مرزی کشور کشف شد و در بحث مبارزه با قاچاق انسان در گمرک به خصوص گمرک بازرگان اقدام خوبی انجام شده است.

به گفته وی در بحث پولشویی  ۱۳۸ فقره پرونده مظنون به پولشویی به مرکز اطلاعات مالی اعلام شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کالاهای متروکه گمرک ایران اقتصادی مجاز دانش بنیان مواد مخدر شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۹۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، یکی از شروط برای تیم‌های استقلال و پرسپولیس به منظور کسب مجوز حرفه‌ای پرداخت بدهی‌های خارجی و تعیین تکلیف پرونده‌هایی بود که منجر به رای صدور نهایی شده بود.

بیشتر بخوانید: AFC فوتبال ایران را رسما درجه ۲ اعلام کرد!

دیگر موضوعی که کنفدراسیون فوتبال روی آن در مورد این دو تیم ایرانی زوم کرده بود، تفکیک مالکیت بود. نامه فدراسیون فوتبال برای تفکیک مالکیت این دو باشگاه به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده است.

البته نامه ارسالی و نظر کمیته صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال در مورد تیم‌های ایرانی که به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده محرمانه است. اما بر اساس خبرهای رسیده مجوز حرفه‌ای تیم‌های استقلال و پرسپولیس از سوی این کمیته تایید شده است.

با واگذاری تیم‌های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی به زودی پرونده بدهی‌های دو تیم که بیشتر داخلی هستند، تعیین و تکلیف خواهد شد. هم چنین با این واگذاری مقرر شد منبعد هیچ پرونده خارجی بدون تعیین و تکلیف رها نشود. به واقع از این پس مالکان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اجازه نخواهند داد مربی و بازیکن خارجی از استقلال و پرسپولیس شکایت کنند.

منبع: خبرورزشی

انتهای پیام/

کد خبر: 1228962 برچسب‌ها پرسپولیس تهران استقلال تهران

دیگر خبرها

  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق از ۷۶ تانکر سوخت‌رسان
  • دپو بیش از ۱۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در شیراز
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در گمرک پرویزخان
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد