Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@15:43:20 GMT

امدادرسانی در سیل اخیر خانمیرزا ضعیف بود

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۰۰۸۱

امدادرسانی در سیل اخیر خانمیرزا ضعیف بود

نماینده شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: معضلات زمانی رفع می‌شود که مدیران دستگاه‌های اجرایی مسائل و مشکلات را به گردن یکدیگر نیندازند و منتظر امداد غیبی نباشد، در زمینه زیرساختی، تجهیزات و امکانات نیز مشکلات متعددی داریم که باید رفع شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدیعقوب باقری امروز –دوشنبه سی‌ویکم مردادماه_ در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از اعتقادات‌مان به خوبی دفاع نکردیم، ایراد ما این است که مساجد را تنها برای نماز خواندن می‌خواهیم، اما باید توجه کنیم که استفاده از مساجد علاوه‌بر مسائل معنوی باید به برگزاری کارگاه‌های توسعه پایدار در شهرها و روستاها معطوف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جهت تعیین هیئت امنای امامزادگان باید بررسی‌های لازم روی افراد انجام شود و انسان‌های شایسته برای این اماکن تعیین شوند، همچنین انتظار می‌رود از شوراها به عنوان منتخب مردم در هیئت امنای امامزادگان استفاده شود تا مساجد به سمت اشتغال‌زایی سوق داده شود.

نماینده شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: زمانی که قرار بود سیل اتفاق افتد هشدارهای لازم داده شد، اما آمادگی از لحاظ امکانات و تجهیزات سخت‌افزاری در استان بسیار ضعیف بود، زمانی که جهاد کشاورزی شهرستان توان ندارد که سیل‌بند احداث کند، چه باید کرد؟، اعتبارات و امکانات امداد و نجات در استان ضعیف است، همچنین جبران خسارات ناشی از سیل برای مردم بی‌اطلاع که زمان وقوع حادثه، خسارات را توسط کلانتری صورت جلسه نکردند، کار دشواری است. رسیدگی به مشکلات کشاورزان، دامداران، عشایر و باغداران و جبران خسارات وارده به آنها باید در اولویت کاری مسئولان استانی قرار گیرد.

وی گفت: چشم امید مسئولان و شهروندان اعتبارات سفر ریاست جمهوری است که تنها ۳۷۰ میلیارد تومان آن یعنی سه درصد از کل اعتبارات مصوب تخصیص یافته و اگر با دید مثبت نگاه کنیم، حدود ۲۰ یا ۳۰ درصد دیگر از این اعتبار اختصاص خواهد یافت که جوابگوی مشکلات استان نیست. تعداد پایگاه‌های هلال احمر در استان کافی نیست. آیا نباید جهاد کشاورزی، امور عشایر و مدیریت بحران تجهیزات داشته باشند؟ بعد از وقوع سیل امداد رسانی به کندی انجام شد، لذا امیدواریم در این دولت مردمی تحولات اساسی ایجاد شود و اعتبارات کلان به استان‌تخصیص داده شود.

باقری افزود: معضلات استان چهارمحال و بختیاری زمانی رفع می‌شود که مدیران دستگاه‌های اجرایی مسائل و مشکلات را به گردن یکدیگر نیندازند و منتظر امداد غیبی نباشد، در زمینه زیرساختی، تجهیزات و امکانات مشکل داریم، بنابراین لازم است با اتحاد و هم‌دلی و انجام به موقع و درست وظایف کمبودها و کاستی‌ها را پیگیری و رفع کنیم.

وی تصریح کرد: کشاورزان به دلیل نبود راه‌های دسترسی، علوفه را به کمترین قیمت می‌فروشند، درخواست داریم این موضوع به طور جدی بررسی شود.

کد خبر 598594

منبع: ایمنا

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری پارلمان شهری شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری شهرستان خانمیرزا سیلاب معضلات شهري شورای ششم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۰۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر

به گزارش روابط عمومی سازمان امداد و نجات؛ بابک محمودی گفت: از تاریخ ۴ تا ۹ اردیبهشت ماه، ساعت ۰۶:۳۰ صبح امروز ۹ اردیبهشت ماه، ۱۳ استان اصفهان، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان، یزد، البرز و هرمزگان تحت تاثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: در این مدت نیرو‌های این جمعیت طی ۹۱ مورد عملیات امداد و نجات به ۴ هزار و ۸۱۳ نفر متأثر از سیل امدادرسانی کردند، ۱۲۴ نفر را به مناطق امن انتقال، و از ۲۹۲ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت. همچنین ۲ هزار و ۶۶ کیلوگرم نایلون، ۵۴۰ کیلوگرم برنج،۶۸۴ تخته پتو، ۹۵۸ قوطی کنسروجات، ۲۹۵ تخته موکت، ۲۴۰ بسته غذایی، ۱۹۴ قرص نان و ۵۵ دستگاه چادر در بین متأثرین توزیع گردید.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به تداوم خدمات امدادی نیرو‌های این جمعیت گفت: ۱۹۷تیم عملیاتی متشکل ۷۷۹ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • ادامه امدادرسانی هلال احمر در ۱۱ استان متأثر از سیل
  • تداوم امدادرسانی هلال احمر در مناطق متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • ادامه امدادرسانی هلال احمر در ۱۱ استان متاثر از سیل
  • تداوم امدادرسانی نیرو‌های هلال احمر در مناطق متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر در حال خدمات رسانی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان هستند