Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون منابع انسانی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: 226 نفر از کارکنان این شرکت متقاضی طرح تبدیل وضعیت ایثارگران شاغل در دستگاه‌های اجرایی بودند که با بررسی مدارک و اسناد، 161 نفر از آنان مشمول این طرح شدند.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، واحد حمیدی با اعلام این خبر، اظهار داشت: 226 نفر از کارکنان این شرکت طی سال گذشته و امسال مدارک و درخواست تبدیل وضعیت خود را ارائه دادند که در مجموع شرایط تبدیل وضعیت 161 نفر احراز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر حکم تبدیل وضعیت به قرارداد دائم برای 85 نفر از متقاضیان صادر شده است و در صورت صدور تاییدیه هسته گزینش، به زودی برای 76 متقاضی دیگر نیز این حکم صادر می‌شود.

معاون منابع انسانی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: از تعداد 226 متقاضی این طرح، 65 نفر به علت نقص مدارک، عدم برخورداری از شرایط دستورالعمل مربوطه و... مشمول طرح تبدیل وضعیت ایثارگران نشده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: براساس قانون بودجه سال 1401، کارکنان این شرکت که پیش از تاریخ 30 بهمن 1400 نیز مشغول به کار شده‌اند، می‌توانند مدارک و اسناد ایثارگری خود را برای بررسی و طرح در کمیته های مربوطه ارائه کنند.

حمیدی عنوان کرد: اجرای این طرح همچنان ادامه دارد و کارکنان این شرکت می‌توانند بخشنامه طرح تبدیل وضعیت ایثارگران را مطالعه کنند و در صورت دارا بودن شرایط، درخواست خود را به معاونت منابع انسانی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان ارائه دهند.

وی تاکید کرد: کارکنانی که در این طرح به قرارداد دائم تبدیل وضعیت می‌شوند، حکم کارگزینی آن‌ها متناسب با همان مدرک تحصیلی ارائه شده و متناظر با آخرین قرارداد که مشغول به کار بوده‌اند، صادر می‌شود.

معاون منابع انسانی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، در مجموع 412 نفر پرسنل رسمی و 471 نفر پرسنل تامین نیروی شرکتی و 147 نفر پرسنل حجمی دارد.

شیما کردیان همدانی

انتهای پیام

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: همدان تبدیل وضعیت ایثارگران واحد حمیدی طرح تبدیل وضعیت ایثارگران کارکنان این شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۰۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • اطلاعیه جذب نیروی انسانی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان زیرمجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه