Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکت «ایر سیال» به عنوان سومین شرکت خصوصی هواپیمایی در پاکستان موفق به دریافت مجوز از سوی کابینه دولت و سازمان هوانوردی این کشور برای پرواز در مسیرهای بین المللی از جمله راه‌اندازی خط پروازی از پاکستان به مقصد جمهوری اسلامی ایران شد.

به گزارش روز دوشنبه ایران اکونومیست، شرکت هواپیمایی ایرسیال (AIRSIAL) که مقر آن شهر صنعتی «سیالکوت» در ایالت پنجاب پاکستان دریافت مجوز برای انجام پروازهای بین المللی از جمله به مقصد ایران را تایید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«امین احسن» مدیراجرایی شرکت خصوصی ایرسیال پاکستان اعلام کرد: پس از طرح درخواست مجوز این شرکت برای مسیرهای بین المللی کابینه دولت پاکستان با آن موافقت و اکنون این شرکت در تکاپوی راه‌اندازی خطوط پروازی به چند مقصد خارجی از جمله ایران و عراق است. 

وی اظهار داشت: با طی مراحل اداری و خرید حداقل ۵ فروند هواپیمای مسافربری جدید دیگر، پیش بینی می‌شود اولین پرواز خارجی شرکت ایرسیال پاکستان در اوایل ماه اکتبر امسال انجام شود. 

شرکت خصوصی ایرسیال در اکتبر سال ۲۰۱۷ در پاکستان تاسیس شد و از اواسط دسامبر ۲۰۲۰ به صورت رسمی پروازهای داخلی به شهرهای بزرگ این کشور را آغاز کرد. 

افزایش خط پروازی میان ایران و پاکستان نه تنها باعث گسترش ارتباطات مردمی میان ۲ کشور همسایه می شود بلکه به رشد صنعت‌ گردشگری و تسریع رفت و آمدهای جامعه تجار کمک شایانی می‌کند، موضوعی همواره مورد تاکید مقامات جمهوری اسلامی ایران و پاکستان بوده و در جریان بیست و یکمین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و پاکستان در اسلام‌آباد نیز بر افزایش خطوط پروازی میان دو کشور تاکید شد. 

در حال حاضر شرکت‌های هواپیمایی هما و ماهان پروازهای هفتگی از تهران و مشهد به شهرهای لاهور و کراچی دارند و پیش بینی می‌شود تعداد این پروازها با افزایش رفت و آمد مردم و تجار دو کشور بیشتر شود. 

در گذشته شرکت‌ هواپیمایی کشوری پاکستان (پی آی ای) و شرکت خصوصی "شاهین ایر" نیز اقدام به راه اندازی پرواز به مقصد مشهد و زاهدان کرده بودند اما این پروازها به دلیل برخی مشکلات در طرف پاکستانی از قبیل بکارگیری هواپیماهای کوچک و یا استاندارد های پایین، لغو متعدد و یکجانبه، نیز نتوانست پایدار بماند. 

بسیاری از هموطنان ایرانی برای ورود به شهرهای پاکستان از مسیرهای کشورهای حوزه خلیج فارس استفاده می کنند که این امر باعث شده تا هزینه های ارزی زیادی متوجه شهروندان کشورمان شود و مسافران به دلیل دو پروازه بودن این مسیرها، ساعتها در سالن ترانزیت فرودگاههای کشورهای عربی معطل شده و در پاره ای از موارد با مشکلاتی روبرو شوند.

اواسط دیماه سال گذشته شرکت هواپیمایی کشوری ایران ایر (هما) برای اولین بار پروازهای مستقیم خود از مشهد به لاهور و تهران به کراچی را راه‌اندازی کرد که با مورد استقبال شهروندانی ایرانی و پاکستانی قرار گرفت.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: پاکستان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پاکستان شرکت خصوصی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۰۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران

مهرداد بذرپاش  وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم  در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گران‌قدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه توسعه ناوگان باید در صدر اقدامات هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران  باشد، گفت: ایران ایر با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

بذرپاش در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های ایران ایر اظهار کرد: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پروازها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تأثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف "هما" شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

بذرپاش افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات "هما" است و ارتقا خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از تمام ظرفیت‌های "هما" برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیروهای متخصص و متعهد باید سیستمی جهت به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" طراحی شود.

وزیر راه و شهرسازی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکارهای سریع و کاربردی برای برطرف‌کردن مشکلات پیدا کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پروازهای هواپیمایی کیش
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • انجام تنها ۱۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • هواپیمایی لوفت‌ هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • هواپیمایی لوفت‌هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران