Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مؤسسه امنیتی صهیونیستی در گزارشی ضمن اذعان به قدرت ایران در حوزه ساخت پهپاد نوشت، در حال حاضر برنامه پهپادی ایران خطرناک‌ترین تهدید برای این رژیم است.

به گزارش مشرق، اندیشکده «مؤسسه مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی» طی گزارشی مدعی شد که پس از به‌کارگیری پهپادها توسط حماس، حزب‌الله و دیگر گروه‌های مقاومت علیه اسرائیل و متحدان آن در منطقه، هواپیماهای بدون سرنشین از پدیده‌ای حاشیه‌‎ای به تهدیدی فزاینده برای تل‌آویو تبدیل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مؤسسه امنیتی با اشاره به ماجرای پهپادهای ارسالی توسط حزب‌الله به میدان نفتی-گازی «کاریش» در جولای، ادعا کرد که رژیم صهیونیستی توانسته با پهپادهای مذکور مقابله کند ولی «زود است که از این اتفاق نتیجه‌ بگیرند که اسرائیل توانایی مقابله با این تهدید فزاینده یعنی قدرت پهپادی کشورهای و سازمان‌های دشمن را دارد».

در ادامه این گزارش آمده است: «این اولین بار نیست که از پهپادها علیه اسرائیل استفاده می‌شود. حزب‌الله در جنگ دوم لبنان در سال ۲۰۰۶ نیز پهپادهایی فرستاد. حزب‌الله مانند دیگر گروه‌ها در خاورمیانه دریافته که پهپادها، هرچقدر هم که کوچک و غیر مرگبار باشند، ابزاری مفید برای انجام عملیات متنوع هستند. در سال ۲۰۱۲ یک پهپاد شناسایی برای جمع‌آوری اطلاعات از تأسیسات امنیتی به جنوب فلسطین اشغالی وارد شد. در سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۱ حزب‌الله پروازهای پهپادی این چنینی را به صورت دائمی در مرزهای فلسطین اشغالی انجام داد که میانگین آن ۷۵ مورد در سال است. در سال گذشته (۲۰۲۱) یک پهپاد وارد حریم هوایی فلسطین اشغالی شد و بدون آنکه کسی با آن مقابله کند پس از نیم ساعت به لبنان بازگشت».

این اندیشکده معتقد است که استفاده روزافزون حزب‌الله از پهپادها دلیلی بر تمرکز بر این ابزار در نبرد فراگیر با رژیم صهیونیستی است. علی‌رغم آنکه در زمان‌های معمولی از پهپادها برای جمع‌آوری اطلاعات استفاده می‌شود اما مأموریت‌های هجومی هدف اصلی طرح پهپادها در کنار تقویت و دقت زرادخانه موشکی و راکتی است.

مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی سپس ادعا کرد: «برنامه پهپادی ایران خطرناکترین تهدید برای اسرائیل است زیرا ایران جرأت زیادی برای حمله به تمام اهداف در خاورمیانه پیدا کرده است. به موازات آن، ایران به بازوهای خود در مناطق مختلف کمک کرده و تجارب خود برای توسعه زرادخانه پهپادی را به آن منتقل می‌کند».

در پایان این گزارش با اشاره به جدی بودن تهدید روزافزون هوایی علیه رژیم صهیونیستی، آمده است: «موشک‌ها و راکت‌ها نیز به این تهدید اضافه می‌شوند که هنوز هم گسترده و مهم هستند. همچنین باید تهدیدهای دارای اهمیت کمتر مانند بالن‌ها و بادبادک‌های آتش‌زا در نوار غزه را به آن افزود. این وضعیت مستلزم آن است که اسرائیل قابلیت‌های دفاعی پیشرفته‌ای را در برابر انواع حملات احتمالی بویژه در شرایط جنگ گسترده و مداوم اتخاذ کند».

شبکه «المیادین» چندی پیش در گزارشی به معرفی مهم‌ترین پهپادها در سطح جهان پرداخت که در میان آن‌ها نام تعدادی از پهپادهای ایرانی به چشم می‌خورد.

همچنین،یک وبگاه تحلیلی آمریکایی به تازگی در تحلیلی  پیرامون تاسیس کارخانه ساخت پهپاد ایران در تاجیکستان کشور همسایه ایران نوشت، ایران در پی تقویت روابط با تاجیکستان کشور فارسی زبان همسایه خود است و پهپادها نقش بزرگی در راهبرد نظامی ایران دارند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت رژیم صهیونیستی پهپاد ایران خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت رژیم صهیونیستی حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۱۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجمه مسئولان صهیونیست ضد گالانت درباره وضعیت جبهه شمال

مسئولان سابق و کنونی رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه ارتش این رژیم در عملیات‌های خود ضد حزب‌الله موفق نبوده است از مقامات اسرائیلی و به ویژه وزیر جنگ آن خواستند از توهم خارج شوند و واقع بین باشند و بدانند که وضعیت جبهه شمالی تا چه اندازه آشفته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، بعد از انجام عملیات‌های پیشرفته کمی و کیفی حزب‌الله لبنان علیه مواضع رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی طی چند هفته گذشته انتقادات مسئولان و شهرک نشینان صهیونیست از ارتش و کابینه این رژیم به شکل قابل توجهی افزایش پیدا کرده و آنها به شکل مداوم درباره عواقب تشدید جنگ با مقاومت لبنان و وضعیت آشفته جبهه شمالی فلسطین اشغالی هشدار می‌دهند.

در همین زمینه «یعقوب عمیدور»  مشاور پیشین شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در واکنش به ادعاهای اخیر «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم اشغالگر که مدعی شده بود «اسرائیل نیمی از فرماندهان حزب الله را در جنوب لبنان حذف کرده است» گفت: این اظهارات گالانت بسیار مبالغه آمیز بوده و از او می‌خواهیم که در توهم زندگی نکند و واقع بین باشد.

شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از این مقام سابق اسرائیلی اعلام کرد که مقدار موشک‌ها و سایر تجهیزات نظامی پیشرفته که حزب الله در اختیار دارد بسیار زیاد است و اکنون زمان جنگ در شمال نیست. ما باید واقع بین باشیم و اسرائیل نمی‌تواند هم‌زمان در غزه و لبنان بجنگد.

وی افزود که تاکنون بیش از 80 هزار شهرک نشین اسرائیلی در جبهه شمال آواره شده‌اند که نمی‌توانند به خانه‌های خود برگردند و ما اصلا نمی‌دانیم که جنگ در این جبهه چگونه شروع شد و چگونه پایان خواهد یافت. واقعیت آن است که عملیات‌های اسرائیل تاثیر زیادی روی توان رزمی حزب الله نگذاشته و ورود به یک جنگ گسترده با حزب الله بسیار دشوار است و عواقب سنگینی دارد. آنچه که در دو طرف مرزهای لبنان و اسرائیل (فلسطین اشغالی) رخ می‌دهد عملیات‌های تاکتیکی است که هیچ تاثیر عملی و راهبردی نداشته است.

1650 عملیات حزب‌الله لبنان علیه رژیم صهیونیستی طی 200 روزشهرک «مرگلیوت» با دهها موشک حزب‌الله هدف قرار گرفتضربه کاری به ارتش اسرائیل و ترجمه عملی تهدیدات نصرالله

از طرف دیگر رسانه‌های عبری گزارش دادند که از زمان آغاز درگیری‌ها در شمال حدود 4000 هزار راکت و 600 موشک ضد تانک از طرف حزب‌الله به اسرائیل شلیک شده است.

«گیورا زلاتس» رئیس شورای منطقه‌ای در الجلیل اعلی نیز به نوبه خود گفت که در حال حاضر شهرک های شمالی کاملا خالی شده و همه از آمدن به اینجا می‌ترسند. آنچه که گالانت اخیرا گفته و برخی تحلیلگران نظامی اسرائیلی می‌گویند هیچ اهمیتی برای ساکنان شمال که آواره شده‌اند ندارد. اسرائیل باید تصمیم بگیرد که چگونه ساکنان شمال را در تابستان به خانه‌هایشان برگرداند.

از طرف دیگر روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت اعلام کرد که هدف راهبردی اسرائیل عقب راندن نیروهای ویژه رضوان حزب الله از مرزهاست تا ساکنان شمال بتوانند به خانه‌های خود برگردند اما می‌بینیم که این هدف محقق نشده است. در حال حاضر شهرک‌های شمالی خالی بوده و بعد از گذشت بیش از نصف سال از جنگ هیچ چشم اندازی برای پایان درگیری‌ها در شمال دیده نمی‌شود.

بعد از عملیات‌های پیشرفته حزب‌الله طی هفته‌های گذشته و به ویژه حملات ترکیبی و نیز عملیاتی که دو روز قبل علیه مقر فرماندهی تیپ گولانی ارتش اسرائیل انجام داد و به اعتراف منابع عبری، تلفات چشمگیری میان افسران این تیپ به جا گذاشت، رسانه‌های صهیونیستی بار دیگر به اشتباه محاسباتی و شکست اطلاعاتی ارتش اشغالگر اعتراف و اعلام کردند که اسرائیل روی این مسئله حساب کرده بود که حزب‌الله عملیات‌های خود را از یک سطح و حد خاصی بالاتر نخواهد برد اما اتفاقی که طی دوره اخیر شاهد آن بودیم کاملاً عکس این تصور است و همین مسئله اسرائیل را در برابر گزینه‌های سختی قرار می‌دهد.

شبکه کان رژیم صهیونیستی به نقل از تحلیلگران نظامی خود اعلام کرد که رسیدن پهپادهای حزب‌الله به شمال عکا یعنی «ما قبل از حیفا» باتلاقی را که ارتش اسرائیل در عرصه‌های مختلف از جمله جبهه لبنان با آن مواجه است، عمیق‌تر می‌کند؛ جایی که اسرائیل در قطع ارتباط میان جبهه جنوب لبنان و غزه به‌طور کامل شکست خورد و نتوانست نیروهای حزب‌الله را وادار به عقب‌نشینی از مرزهای فلسطین اشغالی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در خصوص تعلیق در حمله زمینی به رفح
  • تل آویو: به یک شرط حمله خود را عقب می اندازیم
  • مقام حزب‌الله: ایران بازدارندگی ساختگی اسرائیل را نابود کرد
  • نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه
  • رسانه عرب زبان: تل‌آویو در پرونده «آنروا» سیلی محکم خورد
  • حمله راکتی حزب‌الله به مقر تیپ «حرمون» ارتش اسرائیل
  • سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات
  • حمله پهپادی حزب الله به یک پایگاه توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی
  • واکنش حزب‌الله به ادعای عجیب تل‌آویو
  • هجمه مسئولان صهیونیست ضد گالانت درباره وضعیت جبهه شمال