Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از شورای شهر تهران، محمد آخوندی با بیان اینکه نظارت و حسابرسی بر چگونگی اجرای ردیف‌های بودجه‌ای یکی از مهم‌ترین وظایف قانونی شورای اسلامی شهر تهران است، گفت: نظارت و حسابرسی از دو منظر دارای اهمیت است یک اینکه واحدهای اجرایی دائماً خود را در تیررس رصد و ارزیابی نهاد نظارتی می بینند و دوم شفافیت لازم برای گزارش‌دهی به مردم و نهادهای نظارتی فراهم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی نظارت و کنترل را مطالبه ای جدی در بین اعضاء شورای اسلامی شهر تهران و به‌ویژه کمیسیون برنامه‌وبودجه دانست و بیان داشت: انجام حسابرسی چهارساله دوره مدیریت پنجم شهری و تهیه ۳۶۰ گزارش در این خصوص نشان دهنده عزم جدی نمایندگان برای شفاف بودن مسائل مالی در شهرداری است.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطر نشان کرد: هم‌اکنون مردم تهران چشم‌انتظار دیدن کارنامه عملکردی نمایندگان خود در این دوره از مدیریت شهری هستند که تحقق آن با ارائه گزارش‌های نظارتی میسر خواهد شد.  

آخوندی ادامه داد: گزارش‌های نظارتی تا پیش از دوره پنجم به‌صورت جدی مورد توجه مدیران شهر قرار داشت به‌طوری که شورا پس از تصویب بودجه سالانه مبادرت به گزارش‌گیری سه‌ماهه از پروژه‌ها و ردیف‌های مستمر و غیرمستمر براساس پیشرفت فیزیکی طرح ها و پیشرفت ریالی می‌کرد و از طریق سامانه کنترل پروژه به‌صورت لحظه‌ای به تحلیل روند امور می‌پرداخت.  

وی تاکید کرد: این فرایند درحالی‌که تأثیر مستقیمی بر روند روبه‌رشد عملیات اجرا داشت متأسفانه یکباره در دوره پنجم مدیریت شهری با سکون روبه‌رو شد و دیگر هیچ‌گونه آماری ازاین‌دست گزارش‌ها در اختیار مردم قرار نگرفت.  

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نظارت به‌عنوان یکی از کلیدواژه‌های اساسی از سوی کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر تهران در دوره ششم موردتوجه قرار گرفته است، گفت: بر همین اساس احیای گزارش‌های نظارتی را در دستور کار قرار دادیم تا در کنار گزارش‌های حسابرسی سال‌های ۹۶تا ۹۹گزارش‌های نظارتی در صحن شورا ارائه شوند.

وی ادامه داد: کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر تهران به‌دنبال آن است که وضعیت طرح ها به‌صورت لحظه‌ای قابل رصد بوده و به‌عنوان یک ویترین و داشبورد مدیریتی در معرض دید نمایندگان مردم در شورا و شهروندان قرار گیرد. این حق مردم است که از آخرین وضعیت طرح ها مطلع باشند. در این گزارش‌ها مشخص می‌شود که چه اتفاقی برای ردیف‌های مصوب و طرح هایی که در شهر تهران تعریف شده افتاده که این یعنی شفافیت عملی.

آخوندی از آماده شدن گزارش های نظارتی توسط کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران خبر داد و گفت:  توجه به این نکته ضروری است که گزارش نظارتی ۶ حوزه مأموریتی شهرداری تهران در معاونت‌های تخصصی به تفکیک طرح های مستمر و غیرمستمر آماده شده و پس از تعطیلات شورا به تفکیک هر معاونت در دستور کار صحن علنی قرار خواهد گرفت.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در پایان اظهار داشت: با کمک همکاران در کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر تهران پرده‌ها را از پیش‌روی طرح ها کنار خواهیم زد تا برخلاف دوره پنجم مدیریت شهری، مردم جریان خدمت را لمس کنند و بر این نکته واقف شوند که نمایندگانشان در شورا به معنی واقعی به نقش نمایندگی خود به‌درستی می‌پردازند.

برچسب‌ها شورای شهر شهرداری تهران مدیریت شهری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر شهرداری تهران مدیریت شهری شورای شهر شهرداری تهران مدیریت شهری بودجه شورای اسلامی شهر تهران کمیسیون برنامه وبودجه گزارش های نظارتی کمیسیون برنامه مدیریت شهری گزارش ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۲۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری

فاطمه زارع رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهر یزد گفت: با این حال برخی از نقاط شهر دچار مشکل و حادثه شد که نسبت به شناسایی آنها اقدام و قراراست با حفر چاه‌های متعدد و سایر راهکار‌ها رفع گردد.

به گفته او: نقاط حادثه خیز شهر در بارندگی اخیر از جمله میدان صنعت، بلوار شهید بارتکوب زاده، محله حسن آباد و برخی معابر شهر است که در صدد هستیم در اسرع وقت رفع تا در هنگام وقوع بارندگی دیگر شاهد آبگرفتگی در هیچ منطقه‌ای از شهر نباشیم.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهر یزد در بخش دیگر از سخنان خود مطرح کرد: همچنین در این جلسه از کمیسیون با توجه به إرائه گزارش سازمان پسماند مقرر شد جهت حفظ بهداشت و محیط زیست شهری و جلوگیری از آلودگی آب و خاک، محل دفن پسماند‌های مراکز درمانی با ظرفیت دفن ۵ ساله با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال احداث شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • ادعا درباره اشکال در مفاد قرارداد‌ حمل‌و‌نقلی چین مردود است