Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@21:33:53 GMT

قصور مدیران در تکمیل پروژه های ورزشی پذیرفتنی نیست

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۲۰۹۳

قصور مدیران در تکمیل پروژه های ورزشی پذیرفتنی نیست

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادی ظهر دوشنبه طی نشست مشترک با مدیران کل دیوان محاسبات و ورزش و جوانان هرمزگان با هدف رفع مشکل تامین اعتبار و موانع قانونی تسریع در اجرای پروژه های عمرانی حوزه ورزش و جوانان ضمن بیان اهمیت گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات در تصمیم گیری های بودجه ای مجلس از تلاش های پرسنل دیوان محاسبات در ارائه گزارش پیش از موعد این دیوان تشکر و قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی همچنین با تاکید بر اینکه زمانبر شدن تکمیل پروژه های عمرانی موجب تحمیل هزینه های چند برابری تکمیل پروژه و گلایه مندی مردم می شود، گفت: طی پیگیری های انجام شده از وزرای نفت و ورزش و جوانان طی چند سال اخیر تاکنون اعتبارات قابل توجهی به بخش ورزش هرمزگان تخصیص داده شده که پیش از آن سابقه نداشته، اما متاسفانه زمان بر شدن روال قانونی جذب این اعتبارات در پروژه های استان، تکمیل پروژه های ورزشی استان را با تاخیر مواجه نموده و مردم شهر ها و روستاهای استان را از بهره برداری از این اماکن محروم نموده است. لذا هرگونه قصور و کوتاهی در عدم تکمیل این پروژه ها قابل پذیرش نیست.

مرادی همچنین با اشاره به وظایف صنایع مختلف استان در حوزه مسئولیت اجتماعی گفت: مسئولیت اجتماعی صنایع در هرمزگان هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده است و نمی توان این وظیفه را فقط در حوزه چند شرکت محدود نمود لذا تمام صنایع استان موظف هستند در کنار بهره مندی از مزایای سرمایه گذاری در هرمزگان، به همان نسبت در در حوزه مسئولیت های اجتماعی ایفای نقش نمایند که در این زمینه نیاز به پیگیری مستمر و همراهی بیشتر دستگاه های نظارتی است.

مرادیان مدیرکل دیوان محاسبات استان نیز با ارائه گزارشی از اقدامات نظارتی دیوان محاسبات گفت: دیوان محاسبات به عنوان نهادنظارتی مجلس، در کنار اقدامات نظارتی، مشاوره های پیشگیرانه به مدیران را در اولویت کاری خود دارد و با حساسیت نحوه جذب اعتبارات رارصد می نماید و اجازه نخواهد داد بر اثر کم کاری مدیران جذب اعتبارات استان با مشکل مواجه شود.

مرادیان از تدوین شیوه نامه مسئولیت های اجتماعی صنایع خبر داد و گفت این شیوه نامه با استفاده از تجربه استان های موفق تدوین گردیده و بزودی نهایی می شود.

در پایان این نشست نیز مقرر شد تا اداره کل ورزش و جوانان با احصا موانع و مشکلات تکمیل پروژه های ورزشی طی نشست مشترک با دیوان محاسبات راهکارهای قانونی رفع موانع موجود را بررسی و نسبت به تسریع در اجرای روند پروژه های عمرانی استان اقدام کند.

کد خبر 5569737

منبع: مهر

کلیدواژه: احمد مرادی مجلس شورای اسلامی ورزش و جوانان هرمزگان پروژه های ورزشی بوشهر ویروس کرونا هفته دولت اربعین حسینی گرگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه اربعین 1401 آمار کرونا آزادگان جنگ تحمیلی شیوع کرونا اردبیل همدان بیرجند تکمیل پروژه دیوان محاسبات ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۲۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش باید مثل دارو تجویز شود

ایسنا/ایلام عضو هئیت علمی دانشگاه پیام نور ایلام گفت: همان طور که بیمار به دکتر مراجعه می‌کند، نسخه می‌گیرد و بعد نسخه را به داروخانه می‌برد و داروهای خود را دریافت می‌کند، در مورد نسخه تمرینات ورزشی هم باید همین اتفاق بیافتد.

دکتر «افشین مقدسی» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به مزایای مثبت شرکت در ورزش و فعالیت بدنی، کالج پزشکی ورزشی آمریکا ( ACSM ) و انجمن پزشکی آمریکا به همراه چند دانشکده علوم ورزشی، در تاریخ ۵ نوامبر ۲۰۰۷، دست به خلق یک ابتکار جدید با عنوان «ورزش دارو است» زدند که هدف آن تجویز نسخه ورزشی از سوی پزشکان به عنوان بخشی استاندارد از الگوی درمان و پیشگیری از بیماری در جهت ارتقای سطح سلامت افراد جامعه بود.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام گفت: این گروه از پزشکان و متخصصان علوم ورزشی از آن زمان تلاش دارند تا یک تحولی را در سیستم پزشکی و یک پل ارتباطی بین باشگاه‌های ورزشی، بیمارستان‌ها و مطب پزشکان ایجاد کنند و مربیان ورزشی را وارد تیم‌های درمانی کنند.

وی ادامه داد: آن‌ها از پزشکان خواسته‌اند تا در کنار نسخه‌ها و روش‌های دارویی برای درمان، نسخه‌های ورزشی را نیز تجویز کنند و بیماران با پیروی از نسخه‌ها و دستورات پزشکان به باشگاه‌های ورزشی مراجعه نمایند.

این استادیار حرکات اصلاحی و آسیب‌شناسی ورزشی گفت: همان طور که بیمار به دکتر مراجعه می‌کند، نسخه می‌گیرد و بعد نسخه را به داروخانه می‌برد و داروهای خود را دریافت می‌کند، در مورد نسخه تمرینات ورزشی هم باید همین اتفاق بیفتد تا بیماران پس از دریافت نسخه ورزشی پزشک، به باشگاه ورزشی مراجعه و آن را به مربی ورزش بدهند.

وی ادامه داد: یک سال بعد یعنی سال ۲۰۰۸ اولین کنگره جهانی «ورزش دارو است" برگزار شد و در این کنگره طرح به صورت جهانی اعلام شد. از آن زمان تا کنون این طرح به بیش از ۴۰ کشور در قاره‌های مختلف گسترش یافته است. در ایران، تقریباً هیچ اقدام مؤثری در این خصوص صورت نگرفته است و از بسیاری از کشورها عقب هستیم. در حالی که آمار بیماری‌های غیر واگیر از قبیل بیماری‌های قلبی- عروقی، تنفسی، دیابت، سرطان، سکته‌های قلبی و مغزی، مالتیپل اسکلروزیس، آلزایمر، چاقی و ... روز به روز در کشور ما در حال اضافه شدن است.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام گفت: بدون شک اجرای ملی طرح «ورزش دارو است» در ایران می تواند به پیشگیری از این بیماری‌ها و بهبود سلامت افراد جامعه کمک زیادی کند و از بار وارده بر سیستم درمان کشور بکاهد. واقعاً با داشتن بسیاری از شواهد علمی، زمان آن فرا رسیده است که پزشکان و متخصصین علوم ورزشی کشورمان با هم، همراهی و هم‌افزایی کنند تا بیماران و همه افراد جامعه قرص ورزش خود را دریافت و آن را به درستی مصرف کنند.

مقدسی تصریح کرد: بدون شک، ورزش یک دارو است و حتی با توجه به مزایای بیشماری که دارد اگر بگوییم که ورزش فراتر از دارو هم هست گزاف نگفته ایم. تصور کنید اگر قرصی وجود داشت که تمامی مزایای تأیید شده‌ای که ورزش برای سلامتی دارد را یکجا داشت، آیا همه‌ی تلاش خودمان را برای دستیابی به این داروی شگفت انگیز بکار گرفته‌ایم؟! پس نظام پزشکی و همه دست اندرکارانی که در امر ورزش فعال هستند باید یک جنگ تمام عیار را علیه کم تحرکی اعلام کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام در پایان گفت: تأکید می‌کنم که حرکت بیشتر و نشستن کمتر مزایای زیادی برای سلامتی دارد و تقریباً به نفع همه است. امیدوارم روزی فرا رسد که ورزش جزیی از فرهنگ و کارهای روزمره همه ایرانیان باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقویت و تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن اولویت مدیران شهرستانی باشد
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • امام جمعه فردیس خواستار ارتقای سرانه‌های ورزشی شد
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد