Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@17:09:50 GMT

ادامه سفر تنش آفرین مقامات آمریکایی به تایوان

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۳۲۹۱

ادامه سفر تنش آفرین مقامات آمریکایی به تایوان

پس از دو سفر جنجال برانگیر و متوالی نانسی پلوسی و هیئتی از کنگره آمریکا به تایوان، این بار فرماندار ایالت ایندیانا به این کشور سفر کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پس از آنکه نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و چند روز بعد از آن هیئتی دیگر از کنگره آمریکا به تایوان سفر کردند، این بار فرماندار ایالت ایندیانا به این کشور رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«اریک هالکومب» فرماندار جمهوری خواه ایندیانا با سفر به تایوان، امروز با «تسای اینگ ون» رئیس این کشور دیدار و درباره توسعه مناسبات اقتصادی گفتگو کرد.

در این دیدار رئیس تایوان به طور مستقیم با اشاره به تداوم رزمایش نظامی چین در نزدیکی تایوان، از کشورهای هم سو و متحد خواست تا به حمایت از تایوان ادامه دهند.

وی افزود: تایوان همچنان با تهدید نظامی از جانب چین در اطراف تنگه تایوان روبروست. در این لحظه متحدان باید درکنار هم بایستند و همکاری های خود را در سراسر جهان گسترش دهند.   

هالکومب نیز خاطرنشان کرد آمریکا و تایوان دارای ارزش ها، منافع و اهداف مشترک هستند. ما همچنان به برقراری یک دوستی استراتژیک با تایپه ادامه می دهیم.

براساس این گزارش، در این دیدار دو طرف چند سند مربوط به همکاری های اقتصادی و مناسبات تجاری بین تایپه و واشنگتن را امضا کردند.

قرار است هالکومب در روز چهارشنبه و پیش از ترک تایوان، با نمایندگانی از صنعت تولید محصولات نیمه رسانا در این کشور دیدار کرده و سپس راهی کره جنوبی شود.

این سفر در حالی انجام شد که «کرت کمپبل» هماهنگ کننده امور شرق آسیا و اقیانوسیه دولت آمریکا و مشاور جو بایدن هفته گذشته اعلام کرد واشنگتن در پاسخ به رفتار تحریک آمیز چین، متعهد به افزایش تجارت با تایوان می شود.

وی اظهار کرد طرح جدید واشنگتن برای افزایش تجارت با تایوان طی چند روز آینده به اطلاع خواهد رسید در حالی که نیروهای آمریکایی نیز طی چند هفته آتی از تنگه تایوان عبور خواهند کرد.

گفتنی است یک هیات از قانونگذاران آمریکایی روز یکشنبه گذشته و درست 12 روز پس از سفر جنجالی نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان ایالات متحده، وارد جزیره تایوان شدند.

هیات پنج نفره مذکور به ریاست سناتور دموکرات اد مارکی با تسای اینگ-ون دیدار و با وی درباره روابط ایالات متحده-تایوان گفتگو کردند.

ارتش چین نیز در واکنش به سفر سرزده هیئتی از نماینده‌های کنگره آمریکا به تایوان، که پکن آن را نقض حاکمیت ملی خود می‌داند، اقدام به انجام رزمایش‌های بیشتری کرده است.

این شاخه ارتش چین در بیانیه‌ای اعلام کرده است که این رزمایش «هشداری جدی به تایوان و ایالات متحده است که کماکان در حال انجام فریبکاری‌های سیاسی هستند و به تضعیف صلح و ثبات در اطراف تنگه تایوان ادامه می‌دهند.»

«نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا هم اوایل ماه اوت، علی‌رغم هشدارهای چین سفری چند روزه به این منطقه داشت.

وزارت امور خارجه چین نیز در واکنش به سفر نانسی پلوسی به تایوان برخی اقدامات تنبیهی علیه واشنگتن اتخاذ کرد. لغو گفتگوها میان فرماندهان نظامی‌ این کشور و همتایان آمریکایی آنها و نیز تعلیق مذاکرات آب‌وهوایی میان پکن و واشنگتن و همکاری با واشنگتن در زمینه مهاجرت غیرقانونی و جرایم فرامرزی و مبارزه با مخدر از جمله این اقدامات بود.

سفر یک هیات دیگر از کنگره آمریکا به تایوان

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کنگره آمریکا به تایوان نانسی پلوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۳۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ بازداشت گسترده در کارولینای شمالی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، اعتراضات ضداسرائیلی دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین و مردم غزه در بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا همچنان ادامه دارد.

اعتراضات دانشگاهیان آمریکایی در حمایت از غزه در حالی ادامه دارد که بازداشت‌ها نیز ادامه دارد، از جمله گزارش شده در دانشگاه کارولینای شمالی، ۳۶ معترضی که در محوطه دانشگاه تحصن کرده بودند، دستگیر شدند.

واشنگتن پست هم گزارش داده است که دانشگاه براون در حال بررسی خروج سرمایه گذاری از اسرائیل در سال جاری است.

وبگاه آکسیوس هم در گزارشی اعلام کرد که مجلس نمایندگان از روسای دانشگاه‌های ییل، میشیگان و کالیفرنیا می‌خواهد در مورد تظاهرات طرفداران فلسطین شهادت بدهند.

اعتراضات در دانشگاه کالیفرنیا هم همچنان ادامه دارد و مسئولان این دانشگاه برای معترضان دانشجو خط و نشان کشیده و هشدار داده‌اند: اگر دانشجویان در کلاس‌هایشان اختلال ایجاد کنند، اقدامات انضباطی شدیدی از جمله اخراج یا تعلیق درباره آن‌ها انجام خواهیم داد.

دانشگاه کالیفرنیا همچنین افزوده است که پرسنل خود برای اجرای قانون در محوطه دانشگاه را بیشتر کرده است.

دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا هم اعلام کردند: ما خواهان عدم ورود نیروهای پلیس به محوطه دانشگاه هستیم، چون مذاکرات با مدیریت دانشگاه شکست خورد و مدیریت دانشگاه با حسن نیت با ما مذاکره نکرد.

به گفته دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا، این دانشگاه نقش خود را در ارائه خدمات آموزشی تضعیف کرده است.

همچنین یک زن معترض در دانشگاه کلمبیا اعلام کرد: این همبستگی با فلسطین به مدت ۱۲ روز یک تظاهرات مسالمت آمیز بوده و شرکت کنندگان در معرض خطر اخراج و دستگیری قرار دارند.

خیزش دانشگاه‌های سراسر آمریکا در حمایت از مقاومت فلسطین و مخالفت با لشکرکشی رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح سبب شده است تا بار دیگر این سوال در محافل علمی و رسانه‌ها مطرح شود که چرا نسل جوان یا به عبارت دقیق‌تر «نسل z» برخلاف پدران خود حامی فلسطین بوده و هیچگونه همدلی با اشغالگران قدس ندارد؟ افراد یا نهادهای نزدیک به لابی‌های اسرائیل یا همسو با سیاست‌های کاخ سفید سعی دارند تا این تجمعات دانشجویی- خیابانی را ناشی از فریب و انحراف نسل جدید دانسته و خواهان برخورد نیروهای امنیتی با حامیان مقاومت شوند.

جامعه‌شناسان آمریکایی شکاف کنونی میان نسل جدید و قدیم آمریکایی‌ها در حمایت از اسرائیل را ناشی از پیامدهای جنگ عراق- افغانستان، افزایش نفوذ جنبش سیاه پوستان، سیاست‌های افراطی رژیم صهیونیستی، تغییرات جمعیتی و انتشار تصاویر غیرنظامیان فلسطینی در شبکه‌های اجتماعی می‌دانند. در ادامه این یادداشت سعی خواهیم کرد تا با توجه به آخرین تحولات جاری در دانشگاه‌های آمریکا به بررسی گرایش‌های ضداسرائیلی نسل جوان در آمریکا بپردازیم.

امروز یکی از مهم‌ترین جلوه‌های همبستگی نسل جدید آمریکایی‌ها با مردم فلسطین، سلسله تظاهرات و اعتصابات دانشجویی در قلب ایالات متحده است. دانشجویان دانشگاه‌های کلمبیا، براون، امرسون، هاروارد، جرج واشنگتن، نیویورک، فلوریدا، اموری، اوهایو، رایس، ماساچوست، میشگیان، ییل، تگزاس و … همصدا با سایر جامعه آمریکا خواستار توقف نسل کشی در غزه و خودداری رژیم صهیونیستی از لشکرکشی به رفح هستند. در میان افراد شرکت کننده در این تجمعات علاوه بر مسلمانان، عرب- آمریکایی‌ها، سیاه پوستان؛ نسل جوان و سفیدپوست آمریکا نیز دیده می‌شود که بر خلاف پدران خود حقیقت را بدون واسطه دنبال کرده و مخالف آپارتاید حاکم در فلسطین اشغالی هستند.

کد خبر 6093679

دیگر خبرها

  • ادامه سرکوب دانشجویان آمریکایی
  • ادامه اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ بازداشت گسترده در کارولینای شمالی
  • ادامه حمایت تشکل‌های دانشجویی از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • فیلم/ چفیه بر دوش مجسمه جرج واشنگتن در دانشگاه آمریکایی بیروت
  • مسقط، مهم ترین تسهیل کننده دیدارهای غیرمستقیم ایران و آمریکا / چرا عمان تمایلی به نمایش قدرت دیپلماتیک خود ندارد؟/ عمان کانال گفت و گوی غیرمستقیم میان تهران-واشنگتن را باز نگاه داشته است
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • چین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد
  • چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم
  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟