Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه ۱۲ از اجرای طرح ضربتی جمع‌آوری بساط‌گستری و رفع سد معبر در محور ۱۵ خرداد و بازار تهران خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، امیر یزدی، شهردار منطقه با بیان اینکه پدیده سد معبر و بساط‌گستری باعث اخلال در سلامت روان جامعه، برهم‌زدن زیبایی شهر و نادیده‌گرفتن حقوق شهروندی است، گفت: این پدیده در محور ۱۵ خرداد، حد فاصل سیروس تا گلوبندک از معضلاتی بود که همه‌روزه شهروندان و کسبه با آن دست‌به‌گریبان بودند و سبب انسداد پیاده‌رو‌ها و اختلال در کسب‌و‌کار کسبه، رفت‌و‌آمد شهروندان و از‌بین‌رفتن امنیت در این محدوده شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدی، رفع سد معبر را از خواسته‌های به‌حق کسبه و شهروندان برشمرد و افزود: به همین منظور شهرداری منطقه ۱۲ از تاریخ ۲۴ مردادماه با مشارکت شرکت شهربان، جامعه اصناف بازار، شرکت ساماندهی مشاغل شهرداری تهران، پلیس امنیت و یگان امداد فاتب نسبت به جمع‌آوری بساط‌گستران و رفع سد معبر اصناف در این راسته اقدام کرده که با توجه به رضایت کسبه و شهروندان، این طرح تا ساماندهی کامل محور ۱۵ خرداد ادامه داشت.

به دنبال حل معضل بساط‌گستری و سد معبر در محور ۱۵ خرداد، هیأت امنای بازار تهران، طی بیانیه‌ای از شهرداری منطقه ۱۲ تجلیل کرد. در متن این بیانیه آمده است: پس از مدت قریب به یک‌سال، بازار تهران به تعادل و ثبات بازگشت. متأسفانه مدت‌ها شاهد بساط‌گستری و ناهنجاری‌های اجتماعی و اخلاقی و انسانی در راسته خیابان پانزده خرداد بودیم؛ معضلی که موضوعاتی همچون، تهدید و ارعاب کسبه و فروش اجناس غیرمجاز و حتی دعوا‌های منجر به نقص عضو و ایجاد جرح و قتل را در پی داشت؛ لذا طی جلساتی متعدد در چندماه اخیر با حضور فرماندار محترم استان تهران، ستاد ساماندهی و شهردار منطقه ۱۲ و معاونت خدمات شهری منطقه این منطقه، نیروی محترم انتظامی، سرکلانتر و پلیس امنیت کلانتری ۱۱۳ بازار، جامعه محترم انجمن‌های اسلامی و اصناف بازار تهران و منتخبین هیأت امنای بازار تهران، معضلات ایجادشده طرح و بررسی شد و طی اقدامی ضربتی، شاهد برچیده‌شدن بساط‌گستری و جمع‌آوری افراد مذکور بودیم. از خداوند متعال تمنای تندرستی و حسن عاقبت‌به‌خیری و توفیق خدمت برای این عزیزان مسئلت داریم / اجرکم عندلله و من الله التوفیق، هیأت امنای بازار تهران.

به گفته یزدی، روزانه بیش از ۱۵۰ نفر نیروی اجرایی، عوامل معبربان شهربان و نیرو‌های یگان امداد فاتب به استعداد بیش از ۳۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت در سطح محور ۱۵ خرداد مستقرند تا از بازگشت به شرایط قبل توسط عوامل سودجو جلوگیری شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بساط گستری سد معبر گلوبندک هیأت امنای بازار تهران شهرداری منطقه ۱۲ محور ۱۵ خرداد بساط گستری سد معبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۳۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ رهن در بازار مسکن؛ رهن کامل در عبدل آباد با ۶۰۰ میلیون تومان

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از مهمترین محورهای زندگی بشریت حول مساله مسکن عنوان شده و با توجه به اهمیت بازار مسکن در کشور به دلیل ارتباط مستقیم با وضعیت معیشت و رفاه زندگی مردم، خبرگزاری مهر قصد دارد در سلسله گزارش‌هایی قیمت خرید، رهن و اجاره واحدهای مسکونی در مناطق مختلف تهران را به صورت مجزا بررسی کند.

در گزارش‌های متعدد اخیر با توجه به افزایش قیمت مسکن در پایان سال (۱۴۰۲)، به بررسی وضعیت نرخ رهن و اجاره «منطقه ۱۳» و «منطقه ۱۴» و «منطقه ۱۵» و «منطقه ۱۶» و «منطقه ۱۷» و «منطقه ۱۸» پرداختیم؛ حال قصد داریم در گزارش پیش رو نرخ رهن و اجاره مسکن در «منطقه ۱۹» تهران را بررسی کنیم.

براساس گفته برخی از کارشناسان فعال این است، تعداد معاملات بیش از هر چیز وابسته به سایر بازارهای سرمایه‌گذاری و به‌ویژه نرخ ارز بود، با افزایش قیمت دلار حجم معاملات مسکن افزایش می‌یافت و با افزایش حجم معاملات مسکن نهایتاً قیمت‌ها در بازار املاک و مستغلات روند صعودی به خود می‌گرفت.

روند معاملات در سال ۱۴۰۲، متفاوت از همیشه شکل گرفت؛ زیرا در بسیاری از ماه‌های سال ۱۴۰۲ تعداد معاملات رسمی کمتر از ۲۰۰۰ یا بعضاً کمتر از ۱۰۰۰ معامله در ماه بود. حتی افزایش قیمت دلار در ماه های پایانی سال نتوانست تکانه جدی در حجم معاملات ایجاد کند.

کاهش قدرت خرید مسکن و افزایش مداوم قیمت‌ها در صنعت ساختمان موجب تعمیق رکود در بازار شده است.

یک آپارتمان ۸۲ متری دوخوابه در منطقه ۱۹ محله «خانی‌آباد نو» تهران با پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان ودیعه و کرایه ماهیانه ۳ میلیون تومان قابل اجاره و این واحد ساخت (۱۳۸۲) است.

همچنین برای رهن کامل یک واحد آپارتمان ۸۰ متری دوخوابه، ۲ سال ساخت در همین منطقه در محله «عبدل‌آباد» تهران، نیازمند ۶۰۰ میلیون تومان ودیعه خواهید بود.

قیمت رهن واحدهای دیگر در منطقه ۱۹ تهران را در جدول زیر بررسی کنید؛

محله و خیابان (منطقه ۱۹)

متراژ ساختمان

قیمت اجاره (تومان)

قیمت رهن (تومان)

اسفندیاری - بوستان ۶۳ ۱,۵۰۰,۰۰۰ ۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰
بهمن‌یار ۶۰ ۲,۰۰۰,۰۰۰ ۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰
خانی‌آباد نو ۸۲ ۳,۰۰۰,۰۰۰ ۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰
دولت‌خواه ۸۰ _ ۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰
عبدل‌آباد ۸۰ _ ۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰
نعمت‌آباد ۸۲ ۳,۵۰۰,۰۰۰ ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک شریعتی ۸۵ ۳,۰۰۰,۰۰۰ ۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰
کد خبر 6092329 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • با اجرای مالیات برعایدی سرمایه بساط سفته بازی جمع می‌شود
  • آینده‌نگری در ورزش برای پرورش استعدادها ضروری است
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • تاثیر گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد | مي‌گويند بي‌حجاب راه نده اما در شأنم نیست | می‌آیند، رفت و آمد يك‌سوم مي‌شود!
  • تاثیر حضور گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد!
  • توسعه کشور بدون تلاش کارگران میسر نیست
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • احداث بوستان ۲۲۰۰۰ متری در منطقه ۱۶
  • بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران
  • نرخ رهن در بازار مسکن؛ رهن کامل در عبدل آباد با ۶۰۰ میلیون تومان