Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: تا آخر این هفته قیمت اتوبوس‌های اربعین اعلام می‌شود و برای ایجاد عدالت، هیچ اتوبوس قراردادی و دربستی نخواهیم داشت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «داریوش امانی» درباره تردد زمینی زائران به سمت عراق، اظهار کرد: سال ۱۳۹۸، ۳۳ درصد از زائرین از طریق حمل و نقل عمومی به کربلا مشرف شدند و امسال نیز برآورد ما این است که ۳۵ درصد از زائران را در این بخش خدمات‌رسانی کنیم و مابقی از طریق جاده‌ها و با ماشین شخصی‌شان تردد خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: با توجه به اینکه افزایش تعداد زائران را خواهیم داشت، در حال رایزنی هستیم که از سایر ناوگان‌های دیگر استفاده کنیم؛ البته نمی‌توان از هر ناوگانی استفاده کرد و باید از نظر معاینه فنی و سایر پارامتر‌ها مورد تایید قرار بگیرند.

امانی اضافه کرد: اکنون، ۸ هزار دستگاه اتوبوس که مربوط به ناوگان خصوصی است که تدارک دیده شده و آماده خدمت‌رسانی به زائرین است. با نزدیک شدن به ایام اربعین و برطبق مصوبه ستاد اربعین کشور، قیمت بلیت آن را اعلام خواهیم کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: هنوز قیمت بلیط اتوبوس برای اربعین امسال نهایی نشده و در مرحله بررسی است. از سویی دیگر، ظرفیت ۵-۴ هزار دستگاه اتوبوس در بخش دولتی را داریم که در حال رایزنی هستیم تا در آن ایام و به‌ویژه زمان برگشت زائرین از این ظرفیت استفاده کنیم، اما هنوز قطعی نشده است.

وی با تاکید بر اینکه از ابتدای سال، ستاد اربعین در وزارت راه و شهرسازی فعال است، بیان کرد: از ابتدای سال مذاکرات زیادی را با انجمن‌های صنفی بخش مسافری داشته‌ایم تا هم هزینه‌ها و دغدغه‌های رانندگان این ناوگان را تامین کنیم و از سوی دیگر، سفر ارزانی را برای مردم به ارمغان بیاوریم.

امانی با اشاره به هم‌زمانی اربعین با پیک سفر‌های داخلی در شهریورماه، تاکید کرد: تلاش ما این است که حداکثر ظرفیت خود را برای اربعین بگذاریم و در کنار آن ظرفیتی را برای داخل کشور قرار بدهیم. با توجه به بازگشایی دانشگاه‌ها و پایان تابستان، حتماً سفر‌هایی به دیگر مناطق کشور را نیز داریم.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن تشریح فعالیت‌های سازمان راهداری برای بهبود وضعیت جاده‌های منتهی به مرز، گفت: ایمن‌سازی جاده‌های منتهی به مرز، خط‌کشی، علامت‌گذاری، قراردادن نیوجرسی، رفع نقاط پر حادثه، روکش آسفالت و... از جمله برنامه‌هایی است که در دستور کار قرار گرفته و این اقدامات در حال انجام است که نزدیک به ۱۰۰۰ هزار میلیارد تومان از اعتبارات سازمانی برای پایانه‌های مرزی و جاده‌ها اختصاص داده شده است.

امانی آخرین وضعیت پایانه‌های مرزی را تشریح کرد و افزود: همان‌طور که می‌دانید امسال چند پایانه مرزی اضافه شده است؛ پایانه‌های مرزی ریندان و میرجاوه برای زائران خارجی و مرز تمرچین و باشماق برای شمال غرب کشور در نظر گرفته شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: همچنین در پایانه‌های مهران (شهید سلیمانی)، شلمچه و چزابه، بسیاری از کار‌ها نظیر ساماندهی گیت‌های خروجی و زیرساخت‌های رفاهی را از سال گذشته آغاز کردیم. برای مثال، با توجه به اینکه هم‌زمان با اربعین پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در مرز مهران به ۴۸ درجه برسد، نصب سایه‌بان‌ها را دنبال می‌کنیم.

وی درباره مرز تمرچین و باشماق که امسال برای زائرین اربعین در نظر گرفته شده است، بیان کرد: پایانه‌های مرزی این دو منطقه نوساز و جدید است و قبلاً نیز مسافرینی که قصد سفر به اقلیم کردستان داشتند از اینجا استفاده می‌کردندف البته ظرفیت پذیرش مسافر در آن‌ها روزانه ۲ هزار نفر است و قطعاً در ایام اربعین جمعیت بیشتری مراجعه خواهند کرد. باید تلاش کنیم که این دو پایانه را بهبود ببخشیم.

امانی ادامه داد: علاوه بر این، راه‌های مواصلاتی به این دو مرز نیز باید از نظر میزان روشنایی جاده، جداکننده و خط‌کشی ارتقا پیدا کند. به نظر می‌رسد که از نظر ایمنی جاده‌ای وضعیت خوبی دارند و اگر مقررات راهنمایی و رانندگی رعایت شود، مشکلی نخواهیم داشت. هموطنان ما در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و زنجان بتوانند از این دو مرز استفاده کنند.

رییس سازمان راهداری در مورد افرادی که با خودرو شخصی به مرز می‌روند، گفت: هموطنانی که قصد حرکت به مرز با ماشین شخصی را دارند، از تمام ظرفیت اتومبیل خود استفاده کنند و از خودرو‌های تک‌سرنشین و دو سرنشین جلوگیری کنند. این کار باعث کاهش ترافیک می‌شود. همچنین سعی کنند که سفر خود را به روز‌های پایانی موکول نکرده و در برگشت نیز خیلی سریع برنگردند. رعایت نکات ایمنی نیز یکی از بدیهیات است.

وی در پاسخ به سوالی درباره دو بانده شدن جاده منتهی به مرز مهران بیان کرد: بخشی از این کار انجام شده، اما، چون مسیر کوهستانی است فرآیند پیچیده‌ای دارد، البته باید تاکید کنم آن گره‌های ترافیکی که بعضاً باعث می‌شد زائران ساعت‌ها در ترافیک بمانند، برطرف شده و پلی که در آن منطقه است، تعریض شد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه قیمت اتوبوس برای سفر به عراق در ایام اربعین تا آخر هفته اعلام می‌شود، گفت: سامانه ۱۴۱ سازمان راهداری آماده پاسخگویی به شکایات است و نظارت کاملی خواهیم داشت تا مبادا کسی بلیت این اتوبوس‌ها را به قیمت بالاتر بفروشد. بلیت‌های ما روز فروش است و به‌هیچ‌عنوان موضوع دربستی و قراردادی را نخواهیم داشت. این اقدام، قدرت نظارت ما برای کنترل قیمت را بالاتر می‌برد. همان‌طور که هواپیمای چارتری نخواهیم داشت، اتوبوس دربستی و قراردادی نیز نداریم.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد: بیمه مسافر در قیمت بلیت لحاظ شده است.

امانی در پایان درباره عوارض آزادراهی که مدتی قبل گران و سپس ملغی شد، گفت: تا بعد از اربعین، عوارض آزادراهی هیچ تغییری نخواهد داشت؛ همچنین قرار شده است که کارشناسی مجددی انجام شده و قیمت‌ها اعلام رسمی خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اتوبوس دربستی اربعین قیمت اتوبوس اربعین رییس سازمان راهداری پایانه های مرزی جاده ای جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۳۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت

توسعه کشت قراردادی در بخش کشاورزی به عنوان یکی از طرح‌های مهم در دولت سیزدهم مورد توجه قرار گرفت که براین اساس مطابق توافق بین خریدار و کشاورز و تعیین شرایط تولید و بازاریابی محصول کشت قراردادی مبتنی بر تولید انجام می‌شود.

بنابر اعلام وزارت جهاد در سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ در سطح ۳ میلیون و ۲۵۰ هزارهکتار کشت قراردادی محصولاتی نظیری همچون گندم، برنج، جو و دانه های روغنی صورت گرفته که ۲ میلیون هکتار آن مربوط به گندم و مابقی دیگر محصولات است.

کشت قراردادی مهمترین ابزار برای اجرایی کردن الگوی کشت است که امیدواریم اعتبارات و زیرساخت های لازم فراهم شود تا خودکفایی محصولات اساسی تحقق یابد.

بنابر آمار سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص می یابد که براین اساس ۲۰ درصد ارز به واردات محصولات اساسی اختصاص می یابد که با توسعه کشت قراردادی و تخصیص ۵۰ درصد این میزان اعتبار، خودکفایی ۵ محصول اساسی تحقق می یابد.

خودکفایی محصولات اساسی با کشت قراردادی تحقق می یابد

قاسم پیشه ور رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: در سطح ملی معاون اول رئیس جمهور و در سطح استان، استانداران به عنوان مدیران اصلی الگوی کشت و کشت قراردادی هستند.

به گفته او، وزارت جهاد اعلام کرد که اجرای مصوبه الگوی کشت و کشت قراردادی فراقوه ای است به طوریکه تمامی نهاده ها باید پای کار بیایند و زیرساخت های لازم را برای اجرای کشت قراردادی فراهم کنند.

پیشه ور لازمه تحقق کشت قراردادی را پرداخت مابه التفاوت کشت محصولات استراتژیک‌ با آب بر اعلام کرد و افزود: کشاورزان در کشت محصولات منافع خود را در نظر می گیرند، لذا برای تحقق خودکفایی محصولات استراتژیک باید مابه التفاوت پرداخت شود.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی ادامه داد: در اجرای کشت قراردادی، نهاده های مورد نیاز کشاورزان از جمله سم، کود، بذر و سایر نهاده های مورد نیاز کشاورزان باید تامین شود و در مقابل کشاورزان پس از برداشت، محصول خود را تحویل دولت یا بنگاه های اقتصادی دهند که متاسفانه محقق نشد.

به گفته او، با توجه به فراهم نبودن زیرساخت های لازم پیش بینی می شود که همانند سنوات قبل الگوی کشت یا کشت قراردادی اجرا نشود تا تولید دچار آسیب نشود.

پیشه ور با بیان اینکه سالانه ارز قابل توجهی به واردات اختصاص می یابد، گفت: اگر ۵۰ درصد رقم واردات به زیرساخت های مکانیزاسیون، نهاده های کشاورزی و خرید توافقی تخصیص یابد، طی یک برنامه ۵ ساله خودکفایی محقق می شود.

 ضرورت کشت قراردادی قبل از آغاز سال زراعی 

عطااللّه هاشمی عضو شورای هماهنگی تشکل های بخش کشاورزی گفت: بنابر برنامه ۳ تا ۴ سال اخیر باید کل کشت گندم بصورت قراردادی اجرا می شد که متاسفانه این امر محقق نشد.

به گفته او، برای اجرای کشت قراردادی از ۴ تا ۵ ماه قبل از آغاز سال زراعی باید با کشاورزان قرارداد منعقد شود تا کشاورزان نسبت به تامین نهاده و خرید محصول در زمان برداشت اطمینان خاطر داشته باشند.

هاشمی با بیان اینکه تعهدات کشت قراردادی برعهده دولت است، افزود: طی سال های اخیر کشت قراردادی در زمانیکه یک سوم یا یک چهارم کشت انجام شده، تحقق می یابد.

عضو شورای هماهنگی تشکل های بخش کشاورزی ادامه داد: اگر برنامه ریزی و تعهدات دولت و سازمان و برنامه و بودجه به موقع عملیاتی شود، اجرای کشت قراردادی موفق خواهد بود.

او از افزایش کشت قراردادی محصولات استراتژیک نسبت به سنوات گذشته خبر داد و گفت: برای اجرای کشت قراردادی، حداقل یک ماه قبل از آغاز فصل کشت دولت باید تکلیف خود را بدانند و قرارداد در دستشان باشد.

هاشمی با بیان اینکه اجرای مصوبه الگوی کشت سالانه حداقل ۴۰ تا ۵۰ همت اعتبار نیاز دارد، گفت: مصوبه الگوی کشت و کشت قراردادی سند ملی و راهبردی برای رسیدن به خودکفایی محصولات اساسی و افزایش راندمان تولید است، اما تا زمانیکه برنامه بلندمدت نداشته باشیم، به جایی نمی رسیم.

بنابر سیاست وزارت جهاد و تاکید برنامه هفتم بر خودکفایی ۱۰۰ درصدی ۵ محصول اساسی و خوداتکایی دیگر محصولات، مصوبه الگوی کشت و کشت قراردادی باید اجرا شود تا خروج ارز از کشور کاهش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • آندرتیکر قراردادی جدید با WWE امضا کرد
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • احداث ۱۰ هزار مترمربع سایبان در مرز مهران