Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه صنعت نفت کشور با مدیریت خوب وزیر نفت پیش می‌رود، گفت: وزیر نفت همه امور و برنامه‌هایی را که هنگام رأی اعتماد در صحن علنی مجلس ارائه کرد، پیگیری می‌کند و همه در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار شانا، احمد مرادی امروز (دوشنبه، ۳۱ مردادماه) در آیین بهره‌برداری رسمی از طرح انتقال گاز به جزیره کیش گفت: از طرف مردم استان هرمزگان و اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از وزیر نفت و همه همکاران پرتلاش وی برای اجرای طرح‌ها، برنامه‌ها و پروژه‌های صنعت نفت تشکر و قدردانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز شاهد دستاورد بزرگی هستیم که در جزیره کیش انجام می‌شود و آغاز آن را به فال نیک می‌گیریم. با رویکرد خوبی که در مجموعه وزارت نفت شاهد هستیم و گازرسانی‌هایی که انجام می‌شود هم در هزینه‌ها صرفه‌جویی خواهد شد و هم در حفظ هوای پاک تلاش کرده‌ایم.

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با تشکر و قدردانی از تلاشگران صنعت نفت تصریح کرد: صنعت نفت کشور با مدیریت خوب وزیر نفت پیش می‌رود، بنده در بیشتر افتتاح‌های مجموعه وزارت نفت حضور داشته‌ام و این پشتکار و دلسوزی مسئولان را شاهد بوده‌ام.

مرادی اظهار کرد: در آستانه هفته دولت قرار داریم، از این رو در سراسر کشور پروژه‌های مختلفی افتتاح خواهد شد، امیدوارم با درایت دولت سیزدهم که یک سال از آغاز آن می‌گذرد بتوانیم موفقیت‌های خوبی را در همه زمینه‌ها داشته باشیم.

وی گفت: دولت و مجلس در کنار هم قرار دارند تا دستاورد و حاصل این همدلی نمونه ارزشمندی همانند طرح امروز باشد.

نماینده بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشستی با حضور سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری، محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهوری، مسعود میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و جواد اوجی، وزیر نفت، گفت: حاضران در این جلسه تأکید داشتند که اتفاق بزرگی در حوزه نفت در کشور در حال رقم خوردن است.

مرادی در تشریح این موضوع گفت: توسعه پتروپالایشگاه شهید قاسم سلیمانی و پالایشگاه مروارید مکران در شرق استان هرمزگان، با ظرفیت پالایش روزانه ۳۰۰ هزار بشکه نفت، در مجموع ۲۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب کرد؛ کاری که از سوی دولت سیزدهم انجام شد و شخص آریالای اوجی پیگیر بود تا تأمین مالی آن انجام شد، این دستاورد کشور را از واردات فرآورده‌های نفتی بی‌نیاز و خودکفا می‌کند و در صادرات نیز جلو می‌افتیم.

وی گفت: با این اقدام موضوع فاصله گرفتن از خام‌فروشی نیز محقق می‌شود که به‌واقع جای قدردانی دارد.

رئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان با اشاره به آغاز انتقال گاز به جزیره کیش نیز گفت: اتفاقی که امروز افتاد، دستاورد بزرگی است که در آستانه هفته دولت محقق شد.

مرادی به ارتباط خوب کمسیون انرژی مجلس با وزارت نفت اشاره کرد و افزود: وزیر نفت همه امور و برنامه‌هایی را  که هنگام رأی اعتماد در صحن علنی مجلس ارائه کرد، پیگیری می‌کند و همه در حال انجام است که جای قدردانی دارد.

وی با بیان اینکه کیش افزون  بر جمعیت شناوری که در خود جای داده، جمعیت بومی و ساکن نیز دارد که از قدیم به‌طور عمده کار صیادی می‌کنند و بخشی نیز به کار تجاری اشتغال دارند، گفت: آرزوی دیرینه مردم این جزیره، دسترسی به شرایط مناسب از نظر تأمین سوخت بود که اتفاق امروز دستاورد بزرگی برای آنهاست و منافع تأمین گاز نیروگاه نیز سرانجام به مردم می‌رسد و افزون بر آن صرفه‌جویی در سوخت مایع را نیز به‌دنبال دارد.

منبع: شانا

کلیدواژه: احمد مرادی نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس وزارت نفت انرژی مجلس صنعت نفت وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۴۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در حوزه مدیریت بازار ارز ما چیز جدیدی از دولت نمی‌خواهیم و هدف از جلسات مشترک ارزی این است که برنامه اجرایی دولت درباره سیاست‌های ارزی متناسب با این مواردی که گفتیم، سریعتر ارائه شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد. 

افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک

 

وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون  ارتقا دادیم. 

وی متذکر شد: این موضوع طی 4 سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه  و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم، که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال 1400 توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است. 

وی ادامه داد: در بخش سیاست های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد. 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه هایی که در  گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست. 

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و روسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد. 

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

پور ابراهیمی با بیان این که از طرف دیگر در این جلسات تاکید شد که مبنای ما قانون است و ما از دولت چیز جدیدی نخواستیم افزود: از همه مهمتر تاکید همکاران ما در مجلس این بود که ادامه این روند آسیب های بیشتری به همراه دارد و اگر می‌خواهیم ثبات اقتصادی در کشور وجود داشته باشد، باید به تجارب گذشته و اجرای قوانین توجه جدی داشته باشیم.  

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اعتقاد ما آن است که این نرخ ارز غیررسمی که در حال حاضر در بازار جولان می‌دهد، قابل مدیریت است اظهارکرد: اگر می بینیم وضعیت ما در حوزه قاچاق کالا تشدید شده اما همچنین ارز ترجیحی می‌دهیم با این هدف که مردم با قیمت پایین گوشت و مرغ بخرند ولی این اقلام ضروری با قیمت 2 تا 3 برابر قیمت ارز ترجیحی به دست مردم می رسد؛ منطقا باید به این جمع بندی برسیم که ادامه این مسیر به صلاح کشور نیست حتی لازم نیست مجلس ورود کند و با این شرایط دولت، خودش باید در سیاست‌های ارزی تجدیدنظر کند.

پورابراهیمی با بیان این که مجلس در حال حاضر وارد فرایندی شده است که در آن باید برنامه اجرایی دولت در حوزه سیاست‌های ارزی به مجلس ارائه شود‌، گفت: در واقع، ما آیین نامه و ضوابط به اندازه کافی داریم. سیاست و سند تحول دولت مردمی را هم داریم و قانون برنامه و احکام بانک مرکزی هم وجود دارد و ما چیز جدیدی نمی‌خواهیم. بلکه هدف از این جلسات آن است که برنامه اجرایی دولت درباره سیاست‌های ارزی متناسب با این مواردی که گفتیم، سریعتر ارائه شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخست وزیر اسکاتلند قصد استعفا دارد
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • ابهامات خط و نشان ارزی در دقیقه ۹۰ مجلس یازدهم