Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از پنل‌های نخستین کنگره ام‌آرآی ایران که به دنبال انتقال دانش روز دنیا به داخل ایران در حوزه تصویربرداری پزشکی است، به معرفی برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ برنامه‌ای که توسط مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال اجرا است و توانسته بیش از 2 هزار نفر از نخبگان ایرانی از 200 دانشگاه برتر دنیا را به ایران بازگرداند؛ در این رویداد؛ پنلی با موضوع «بازگشت نخبگان به کشور برگزار می شود تا این ظرفیت بزرگ دانشی و تخصصی در حوزه تصویربرداری پزشکی نیز کاربردی شود و به انتقال دانش روز دنیا به کشور در این زمینه هم کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین کنگره ام‌آر‌آی ایران (ISMRM ) به مدت 3 روز و با حضور حداکثری ایرانیان خارج از کشور 2 تا 4 شهریورماه سال جاری با سخنرانی بیش از 120 نفر از محققان و متخصصان برجسته داخلی و خارجی برگزار می شود تا مسیر ورود دانش و تخصص روز دنیا در این حوزه کاربردی به کشور تسهیل شود.

مهدی قلعه‌نوی رییس و علی حسینی معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم با حضور در این رویداد فناورانه، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور را معرفی می کنند تا پل ارتباطی شود میان ایرانیان خارج از کشور فعال در این حوزه با متخصصان داخلی.

در این رویداد دو روزه سعید سرکار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بهرام صلواتی رییس رصدخانه مهاجرت ایران هم حضور دارند.

این کنگره با محوریت شش کارگروه تخصصی، فیزیک MRI، هوش مصنوعی در MRI، قلب و عروق، مغز و اعصاب، سرطان و کارشناسان MRI برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ام آر آی سرطان سلول های بنیادی فیزیک مهاجرت هوش مصنوعی سخنرانی پزشکی همکاری دانش تسهیل تصویر برداری فناوری نانو متخصصان مغز و اعصاب محققان تعاملات علی حسینی سرمایه انسانی نخبگان ایرانی کار آفرینان قلب و عروق بازگشت نخبگان پل ارتباطی دانشگاه های برتر دنیا رصدخانه مهاجرت ایران خارج از کشور روز دنیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی