Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک مسکن که به عنوان مهمان ویژه در نشست خبری معاونان وزارت راه و شهرسازی حضور داشت به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت. به نقل از خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن _هیبنا، نشست خبری حوزه مسکن وزارت راه و شهرسازی با حضور محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان و دیگر معاونان وزیر راه و شهرسازی در حوزه مسکن برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمود شایان مدیرعامل بانک مسکن به عنوان مهمان ویژه در این نشست خبری که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، حضور داشت و به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.

در ابتدای این مراسم محمودزاده گزارشی درباره عملکرد دولت سیزدهم در حوزه مسکن و بویژه مراحل اجرای طرح نهضت ملی مسکن طی یک سال گذشته ارایه کرد.

در این نشست محمود شایان با بیان اینکه با ابلاغ قانون اختصاص ۲۰ درصد تسهیلات بانکی به حوزه مسکن مسوولیت جدیدی برعهده نظام اقتصادی کشور قرار داده نشده است، گفت: بخش مسکن به عنوان پیشران اقتصاد کشور زنجیره تامین را به خوبی پوشش می‌دهد و با اختصاص سهم ۲۰ درصدی تسهیلات به این حوزه، ۷۰ درصد منابع در زمینه مصالح ساختمانی صرف و متعاقب آن به بخش صنایع باز می‌گردد.

شایان با اشاره به عملکرد بانک مسکن در حوزه طرح نهضت ملی مسکن افزود: حدود ۶۳۵ هزار فقره پرونده تسهیلاتی در بانک مسکن توسط شعب بررسی و پرداخت شده که از نظر تعداد پرونده بسیار قابل توجه است.

مدیرعامل بانک مسکن در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران با اشاره به نتایج عملکرد این بانک که اخیرا در مجمع عمومی سالانه آن بررسی شد، اظهار داشت: بانک مسکن تنها بانک دولتی است که سودآور شده است و NPL آن به ۲.۲ درصد کاهش یافته که پایین‌تر از نرخ استاندارد است.

وی افزود: نرخ کفایت سرمایه بانک مسکن بالای ۸ درصد است که به خوبی عملکرد این بانک تخصصی در حوزه مسکن را نشان می‌دهد.

طی این نشست خبری معاونان وزیر راه و شهرسازی در حوزه‌های اجرای ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی، بازآفرینی شهری، زمین و مسکن به سوالات خبرنگاران پاسخ گفتند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک مسکن بانک مرکزی بانک بانکداری الکترونیک مسکن راه و شهرسازی بانک مسکن نشست خبری حوزه مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۵۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟