Web Analytics Made Easy - Statcounter

جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا دوشنبه اذعان کرد حتی اگر کشور‌های اروپایی بخواهند منابع متنوعی را برای تأمین گاز خود انتخاب کنند تا کمتر به روسیه وابسته باشند، واردات گاز کانادا به آلمان کار آسانی نخواهد بود.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، ترودو در کنفرانس خبری مشترک با اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در مونترال، با اشاره به فاصله قابل توجه بین میادین گازی در غرب این کشور و بنادر حاشیه سواحل اقیانوس اطلس، احتمال کمی داد که بتوان گاز طبیعی مایع را تحویل داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترودو گفت: «ما گزینه‌ها را بررسی می‌کنیم تا ببینیم آیا منطقی است گاز طبیعی مایع را صادر کنیم و آیا صادرات مستقیم به اروپا سودآور است یا خیر».

اولاف شولتس که به کانادا سفر کرده است نیز در این کنفرانس خبری گفت برلین ساخت زیر ساخت‌ها در بنادر و همچنین لوله‌های انتقال گاز را سرعت می‌بخشد تا واردات گاز طبیعی مایع افزایش پیدا کند و به این منظور به کشور‌هایی مانند کانادا روی می‌آورد.

شولتس افزود، آلمان می‌خواهد به وابستگی به تأمین گاز خود از طریق روسیه پایان دهد.

کانادا در سواحلی که در حاشیه اقیانوس اطلس دارد دارای پایانه‌های گاز طبیعی مایع نیست و برای آنکه بتواند به اروپا گاز صادر کند، باید چنین پایانه‌هایی را بسازد. علاوه براین، خط لوله گاز جدیدی لازم است تا گاز را از ایالت آلبرتا در غرب کانادا به سواحل شرقی این کشور انتقال دهد و این امر نیازمند هزینه‌های حمل و نقل بالاست.

از زمانی که روسیه به تدریج انتقال گاز به اروپا را کاهش داده، مسئله امنیت انرژی آلمان که به شدت به گاز روسیه وابسته است، حادتر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روسیه اتحادیه اروپا گاز طبیعی مایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۷۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد

این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند.مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند.

جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند.

«کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید.

شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • آمریکا واردات اورانیوم روسیه را ممنوع کرد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • رامون کالدرون: هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید که رئال مادرید، کار آسانی برابر بایرن مونیخ خواهد داشت
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد