Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدرت الله حمزه گفت: باید حل مسائلی که جاری شدن سیلاب برای مردم ایجاد کرده در اولویت مسئولان قرار گیرد و از همان ابتدا مدیران استانی اقدامات جهادی را برای حل مشکلات انجام دادند، اما با توجه به بروز خسارات فراوان در اثر این پدیده می‌طلبد که مسئولان کشوری برای جبران خسارات وارد میدان عمل شوند؛ وزیر کشور و معاون اجرایی رئیس جمهور به صورت میدانی حضور پیدا کردند و از مناطق سیل زده بازدیدی داشتند تا میزان خسارات برآورد شود و اقداماتی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سیل اخیر شیلات و کشاورزی چهارمحال و بختیاری نابود شد و زمینه اشتغال نیز از بین رفت و برخی‌ها نیز بیمه نبودند که می‌طلبد سازمان بحران و دولت پای کار بیایند تا این خسارات را جبران کنند و البته باید از وزیر نیرو تشکر کرد چرا که در منطقه حضور پیدا کردند و اقداماتی در جهت تامین آب انجام دادند اگرچه مردم چندین روز با مشکل مواجهه شده بودند و، اما این موضوع نیز برطرف شد.

حمزه اضافه کرد: با توجه به درپیش بودن فصل سرما، سازمان امور عشایر کشور باید به داد عشایر منطقه برسد تا این قشر دچار بحران نشوند.

بیشتر بخوانید

ظرفیت تولید آب معدنی در چهارمحال و بختیاری افزایش یافت

وی گفت: در سیل اخیر ثابت شد که برخی از زیرساخت‌ها وجود ندارد مثلا برای آب پیش بینی نشده بود که باید چه کاری انجام داد و البته در بحث جاده‌ها هم به همین شکل است، اما مجمع نمایندگان از همان ابتدا که وارد مجلس شدند مسئله آب را در اولویت گذاشتند و اقدامات مطلوبی هم صورت گرفت.

حمزه عنوان کرد: چهارمحال و بختیاری در موضوع اشتغالزایی ضعیف و پیگیری‌هایی صورت گرفته است تا در حوزه انتخابیه سرمایه گذارانی وارد شوند و اقداماتی را انجام دهند.

وی اظهار داشت: در بحث صنعت نیز زیرساخت‌های لازم در این استان وجود ندارد مثلا به عنوان نمونه شهرستان اردل با قدمتی طولانی فاقد شهرک صنعتی است بنابراین ساخت این شهرک در دستور کار قرار دارد و پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی داشته است و احتمال می‌رود تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره برداری برسد تا سرمایه گذار وارد کار شود.

حمزه تصریح کرد: برای ساخت شهرک صنعتی در شهرستان‌های دیگر نیز اقدامات مطلوبی صورت گرفته است تا اینکه همه شهر‌های حوزه انتخابیه دارای شهرک صنعتی باشند و سرمایه گذاران بتوانند برای سرمایه گذاری وارد منطقه شوند.

وی ادامه داد: در شهر جونقان کارخانه تولید آب معدنی در حال احداث است که در ماه‌های آینده به بهره برداری می‌رسد و زمینه اشتغالزایی را فراهم می‌کند همچنین کارخانه داروسازی نیز در حال احداث است و کارخانه تولید آب انگور ناغان تا پایان سال ۱۴۰۱ افتتاح می‌شود و زمینه اشتغالزایی فراهم می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جاری شدن سیلاب بروز خسارات افتتاح کارخانه چهارمحال و بختیاری تولید آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۷۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نسبت به مشاهده علائم بیماری سفیدک داخلی انگور در تاکستان‌های استان هشدار داد.

صفدر صفدری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: علائم اولیه این بیماری در تاکستان‌های منطقه بدرانلو مشاهده شده است.

وی گفت: رطوبت و دمای هوا نقش بسیار مهمی در بروز این بیماری وجود دارد که هم اکنون شرایط برای بروز و گسترش آن در استان مهیا است.

صفدری افزود: شرایط برای شیوع این بیماری تا یک ماه آینده نیز در استان فراهم خواهد بود بنابراین سمپاشی اولیه تاکستان‌هایی که به مرحله قبل از گل دهی رسیده اند، باید انجام شود.

وی ادامه داد: از آنجایی‌که این بیماری خسارت بالایی را باغات انگور وارد می‌کند و یکی از مهمترین میوه‌های باغی در این استان انگور است، اطلاعیه برای تاکداران ارسال شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در این استان ۱۴ هزار و ۱۰۰ هکتار باغ انگور وجود دارد، گفت: شش هزار هکتار از این مساحت دیم و مابقی آبی است.

وی افزود: مهمترین انگور تولیدی در این استان کلاهداری و بعد از کشمشی است. خراسان شمالی یکی از استان‌هایی است که میزان تولید کشمش در آن بسیار بالاست و قسمت اعظم آن به خارج کشور صادر می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۱۲۰ تن انگور در این استان تولید شد، تصریح کرد: ۲۰ تا ۲۵ درصد انگورهای تولیدی این استان به صورت تازه خوری مصرف می‌شود و مابقی باید صادر شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • افتتاح چهارمین دفتر استاندارد و استاندارد سازی در چهارمحال و بختیاری
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری