Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

علیرضا کریمی ۳۰ مردادماه ۱۴۰۱ در صحن رسمی شورای شهر اراک اظهار کرد: تعیین تکلیف املاک شهرداری از مسائل پیچیده و مشکل دار است، تصور بر این بود که املاک کاملا دسته بندی شده است، اما هرچقدر بیشتر درخواست اطلاعات شد، به سردرگمی و نابسامانی بیشتری رسیدیم.

 

وی گفت: با توجه به شرایط تلاش داریم که به صورت بخش به بخش پیش برویم و بعضا هم املاک و قدر و سهم های جدید کشف می شود، چراکه حوزه املاک نیز به مانند دیگر بخش ها از جمله قراردادها و منابع انسانی دارای مشکلات بسیاری استو احصای این املاک نیز کار ساده ای نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی افزود: برای برخی از املاک سند در اختیار نیست و همین امر باعث شده است که شناسایی و ثبت املاک دشوار باشد، اما اهتمام جهت جمع بندی و ثبت املاک برای صیانت از اموال مردم بسیار اهمیت دارد.

شهردار اراک بیان کرد: اصلاح هندسی معابر شهری جزو برنامه های معاونت امور زیربنایی و مدیریت ترافیک است و ردیف بودجه برای آن تعریف شده است، به عنوان مثال برای پیچ شهرک ولیعصر اراده بر اصلاح هندسی پیچ است، اما برای اجرا با مشکل روبرو هستیم چراکه در محل، ترانشه هایی وجود دارد که اصلاح آن وقت گیر است و نگاه مهندسی به شرایط نیز، تغییر کرده است.

وی اضافه کرد: شهرداری از سال های گذشته با راه و شهرسازی موضوعات مرتبط بسیاری داشته است، اما این موضوعات سالهاست که لاینحل باقی مانده است و بسیاری از مسائلی که ممکن است خدمات رسانی را به شهروندان مختل کند قطعا در حوزه راه و شهرسازی است در حالی که امروز هر جا که نیاز به کار است راه و شهرسازی باید با رویکرد تسهیل گرانه، در کنار شهرداری باشد.

شهردار اراک گفت: علیرغم جلسات متعدد با مجموعه راه و شهرسازی استان و صورتجلسات مختلف، اما هنوز برخی امور اجرایی نشده است و حتی پاسخگویی به مکاتبات شهرداری انجام نمی شود و این امر نیز با بازرس ویژه ریاست جمهوری در سفر هیات دولت به استان، مطرح شد.

وی تاکید کرد: در این مسیر و با این شیوه کاری راه و شهرسازی، کار پیش نمی رود. به عنوان مثال در پروژه دره گردو با وجود آنکه قیمت گذاری به تهران ارسال شد، اما راه و شهرسازی اعلام کرده است که زمین با تبانی، ارزان قیمت گذاری شده است و تهران قیمت را بازگردانده است. متاسفانه در عمل هیچ همکاری از سوی راه و شهرسازی استان با شهرداری اراک صورت نمی گیرد و باید این ترک فعل پیگیری شود.

کریمی در خصوص پروژه مسکن ملی و ساخت ۸۱۰۰ واحد در اراک با بیان اینکه هنوز اتفاق خاصی برای این پروژه انجام نشده است و حتی برای دریافت مجوز به شهرداری مراجعه ای نشده، گفت: اوقاف بدون ارائه سند و استفساریه از شورای نگهبان، به دنبال قرار دادن مجموعه مدیریت شهری در شرایط اضطراری است و باید درخصوص این موضوع از امروز به فکر بود، بابت زمین تا امروز رقمی به شهرداری داده نشده است و باید این روندی که در پیش گرفته شده مورد بررسی قرار گیرد.

وی در خصوص جلسه اخیر معاون اول ریاست جمهوری با شهرداران اظهار کرد: در این جلسه موضوع عدم پرداخت جرائم راهنمایی و رانندگی به شهرداری مطرح شد، این جرایم از سال ۹۰ پرداخت نشده است و در واقع ترک فعل رقم خورده است. از این بابت دولت حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان به شهرداری ها بدهکار است و ظاهرا تصمیم بر این است که این جرائم در سال جاری پرداخت شود، همچنین طلب شهرداری ها از دولت مطرح شد، به عنوان مثال شهرداری اراک تا امروز ۱۰۳ میلیارد تومان از دستگاه های اجرایی مطالبه دارد و پیشنهاد تهاتر این بدهی با پروژه های در حال ساخت توسط قرارگاه خاتم الانبیا ، اعطای اوراق یا حواله نفت در این خصوص مطرح شد چراکه شهرداری ها قطعا این مطالبات را فراموش نمی کند.

شهردار اراک اضافه کرد: در این جلسه همچنین، موضوع آیین نامه استخدام در شهرداری ها مطرح شد. به جهت وجود قراردادهای مختلف آشفتگی در شهرداری ها بسیار است و پیشنهاد شد که آیین نامه استخدامی تهران به شهرهای دیگر تسری یابد.

وی در خصوص مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان گفت: شهرداران دیگر شهرها در جریان این سفر و حتی جلسات و تصمیمات و پیشنهادات پیش از سفر قرار داشتند و حتی موفق به اخذ مبالغی بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان شده اند، اما هنوز از مصوبات این سفر برای شهر و شهرداری اراک مطلع نیستیم.

کریمی افزود: بحث ارزش افزوده و عوارض آلودگی نیز در این جلسه مطرح شد و همه شهرداران اعلام کردند که نمی دانیم چه میزان عوارض اخذ و به چه شکل توزیع می شود و باید در این خصوص نیز تصمیماتی مشخص اتخاذ شود.

وی در خصوص گزارش عملکرد هفتگی شهرداری اراک بیان کرد: دیروز طی مذاکره با وزارت کشور، اعلام کردند که قراردادی برای ساخت اتوبوس برقی با مپنا در حال انعقاد است، هر دستگاه اتوبوس برقی حدود ۹ میلیارد تومان قیمت دارد و براساس این قرارداد ۳۰ درصد آن توسط شهرداری و باقی توسط وزارت کشور پرداخت می شود و از این جهت درخواست خود را برای دریافت ۱۰ دستگاه اتوبوس به وزارت کشور اعلام می کنیم هر چند گفته اند امکان تامین ۶ دستگاه برای هر شهر نیست چراکه فعلا به صورت محدود این تولید انجام می شود. 

کریمی بیان کرد: پروژه میدان امام حسین(ع) با حدود ۳۷.۵ درصد پیشرفت در حال انجام است و مسلما با رفع معارضین سرعت پروژه بیشتر می شود و باید قرارگاه نیز کار را تسریع کند، زمان اتمام پروژه شهریورماه ۱۴۰۲ است اما اگر کار سرعت بگیرد می توان زودتر از زمانبندی پروژه را خاتمه داد.  

وی افزود: دستگاه حفاری به میدان امام خمینی(ره) نیز منتقل شده است و ۸۰۰ تن از هزار تن میلگرد وارد اراک شده است.

شهردار اراک اظهار کرد: در بحث آسفالت نیز کار توزیع در حال انجام است، روزانه ۵۰۰ تن آسفالت با اولویت بندی در حال توزیع است و باید قبل از فصل سرد سال کار را سرعت ببخشیم، همچنین رنگ مورد نیاز دستگاه خط کشی که رنگ خاصی است، خریداری شده و خط کشی معابر نیز آغاز شده و امسال ۴۰۰ کیلومتر خط کشی در شهر انجام می شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مدیریت ترافیک راه و شهرسازی شهرداری اراک مدیریت شهری قرارگاه خاتم الانبیا آلودگی اتوبوس برقی مدیریت شهری مدیریت ترافیک شهرداری اراک اتوبوس برقی قرارگاه خاتم الانبیا میلیارد تومان راه و شهرسازی شهرداری اراک شهردار اراک شهرداری ها مطرح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۹۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان

رئیس شورای شهر کرمان با بیان اینکه آسفالت کوچه‌ها و خیابان‌های کرمان مناسب نیست، گفت: امسال ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت شهر کرمان اختصاص داده شده است. - اخبار استانها -

علیرضا نادری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با بیان اینکه در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بحث شوراها را داریم، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز در راستای سپردن کار مردم به دست خود مردم است.

وی با بیان اینکه امروز مسئولیت اداره شهرها و روستا مستقیماً به شوراهای اسلامی شهر و روستا سپرده شده است که منتخب خود مردم هستند، گفت: مردم شوراها را انتخاب کرده و شوراها در شهر، شهردار را انتخاب می‌کنند.

رئیس شورای شهر کرمان با اشاره به دیگر وظایف شورای اسلامی شهر، بیان کرد: شوراها در حد وظایف و اختیارات خود قانون‌گذاری برای شهرداری را انجام داده، تصویب طرح و لایحه برای اجرا در شهر و نظارت بر کار شهرداری را به عهده دارند.

وی به مهمترین طرح و برنامه‌‌های شورای اسلامی شهر کرمان در این دوره نیز اشاره کرد و افزود: در این دوره توجه عادلانه به کل شهر و آبادانی و زیباسازی شهر توسط شورای شهر و شهردار مدنظر است.

نادری با بیان اینکه در این دوره شورا تلاش کردیم که عادلانه به کل شهر رسیدگی شود تا خدمات در یک نقطه متمرکز نشده و در یک نقطه از شهر محرومیت نداشته باشیم، ادامه داد: در این دوره کار را از نقاط محروم شهر آغاز کردیم و تاکنون نیز کارهای خوبی انجام شده است.

وی با اشاره با اقدامات انجام شده در حوزه زیباسازی، آسفالت، پیاده‌روسازی، کارهای فرهنگی، مسائل تاریخی و فرهنگی و مذهبی، گفت: در همه این حوزه‌ها تلاش شده که نگاه متوازن و متعادلی داشته باشیم و شهر را برای مردم به یک مکان دلپذیر و آرام‌بخش تبدیل کنیم.

رئیس شورای شهر کرمان با بیان اینکه این اقدامات آغاز شده البته هنوز با حد اعلا نرسیدیم اما تلاش خود را کردیم تا حد امکان شهر از حالت دو قطبی بودن خارج کنیم و عدالت را در آبادانی شهر داشته باشیم، افزود: در این دوره توجه ویژه به مناطق محروم بیشتر مدنظر بوده است.

وی با اشاره به تغییر شهردار کرمان، گفت: شهردار قبلی کرمان فردی دلسوز و سالم بود اما انتظار داشتیم که شهر را متحول کند اما انتظارات ما از شهردار قبلی برآورده نشد و زمانی که به گزینه بهتری رسیدیم شهردار جدید را جایگزین وی کردیم و حکم شهردار جدید در وزارت کشور شرف صدور است.

نادری با اشاره به بودجه و درآمدهای ضعیف شهرداری کرمان باعث شد که به شهر توجه زیادی نشود، ادامه داد: در این دوره از شورای شهر هم توجه به مناطق محروم شدت گرفت و هم افزایش درآمد و بودجه شهرداری را داشتیم.

وی با بیان اینکه بودجه شهرداری کرمان در ابتدای این دوره شورای اسلامی شهر هزار و 300 میلیارد تومان بود که این عدد در سال 1403 به 7 هزار و 800 میلیارد تومان رسیده است، گفت: امیدواریم که با همین روند آبادانی شهر هم انجام شود.

رئیس شورای شهر کرمان با اشاره به اینکه وضعیت پیاده‌روها، جداول و آسفالت کوچه‌ها و خیابان‌های شهر کرمان نامناسب و مطالبه مردم در این حوزه کاملاً درست است، بیان کرد: در بودجه امسال شهرداری حدود 700 میلیارد تومان برای آسفالت شهر کرمان اختصاص داده شده که بی‌‌سابقه است.

وی با بیان اینکه امسال توجه ویژه‌ای به بحث آسفالت، پیاده‌روسازی و جدول‌گذاری در شهر کرمان شده است، ادامه داد: امیدوار هستیم که امسال مردم کرمان حرکت قابل توجهی را در سطح شهر شاهد باشند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • توزیع ۸۰۰ تن آسفالت در مسیر جاده اوغلی و قوناخلارباغی تبریز
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • معاونت املاک و حقوقی اقدامی موثر در پیشبرد اهداف دارد
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع اخذ «سند کاداستری» / صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک در یک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ خریداران مسکن و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • پیش‌بینی توزیع ۵۰۰ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در تبریز
  • اصفهان پرچم‌دار شهرسازی الکترونیک است