Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: تا پایان دوره ششم مدیریت شهری در زمینه مسائل بانوان پیشرفت خوبی خواهیم داشت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران به منظور بررسی عملکرد برنامه‌ای و بودجه‌ای اداره کل فرهنگی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۱ تشکیل جلسه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه علیرضا نادعلی نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: پختگی در برنامه‌های معاونت اجتماعی و فرهنگی نشان می‌دهد که موضوعات فرهنگی مورد توجه قرار گرفته و مغفول نمانده است.

وی افزود: باید توجه به موضوعات سبک زندگی ایرانی_اسلامی و خانواده محوری از موضوعات مهمی باشد که در دستور کار فعالیت‌های فرهنگی قرار می‌گیرد؛ لذا باید توجه داشت؛ هر کدام از فعالیت‌ها باید با سیاست مشخص و به صورت کارشناسی شده صورت پذیرد.

نایب رییس کمیسیون فرهنگی ادامه داد: خانواده محوری باید نکاتی باشد که به صورت جدی در برنامه‌ها دنبال شود؛ همچنین توجه به بانوان در فعالیت‌های فرهنگی نیز از دیگر اقداماتی است که باید دنبال شود؛ اگر این کار صورت پذیرد مطمئنم در زمینه بانوان تا پایان این دوره مدیریت شهری در پیشرفت خوبی خواهیم داشت.

نادعلی ادامه داد: یکی دیگر از موضوعات که باید به صورت ویژه دنبال شود موضوع توجه ویژه فعالیت فرهنگی در محلات پایتخت است که باید رویکرد ایرانی_اسلامی و انقلابی را داشته باشد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به ادبیات در فعالیت‌های فرهنگی گفت: ادبیات کهن و تمدن توحیدی ما می‌تواند مورد توجه قرار بگیرد؛ شعر؛ موسیقی سنتی از جمله نکاتی است که باید مورد توجه باشد.

نادعلی همچنین ادامه داد: پرچم ایران اسلامی و سرود ملی نیز از جمله نکاتی است که متاسفانه در چند سال اخیر کمتر به آن‌ها پرداخته شده و نسل نوجوان و جوان ما باید بیشتر با این مسائل درگیر شوند؛ می‌توان دهه فجر و ۲۲ بهمن را روز پرچم جمهوری اسلامی اعلام کرد؛ از سوی دیگرسرود ملی در سرا‌های محلات باید مورد توجه قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خانواده محوری مدیریت شهری فرهنگ شورای اسلامی شهر تهران کمیسیون فرهنگی مورد توجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۹۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست

سخنگوی دولت گفت: الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضائی و اجرائی معطل تصویب قانون در این زمینه [مقابله با بی حجابی] نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

به گزارش تسنیم، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت طی گفت‌وگویی درخصوص اظهاراتی مبنی بر موکول کردن ساماندهی وضعیت عفاف و حجاب به پذیرش بار مالی آن از سوی دولت، تاکید کرد: اخیراً مکاتبه‌ای از سوی مجلس شورای اسلامی مجدداً درخصوص ماده‌ای صورت گرفته بود که در آن ماده قید شده هزینه‌های حمایت از فرهنگ عفاف و تقویت بنیان خانواده، به‌عنوان هزینه قابل‌قبول مالیاتی تلقی شود و این نوعی مشوق سرمایه‌گذاری و هزینه‌کرد در این زمینه است.

وی افزود: دولت طبیعتاً با اقدامات حمایتی در حوزه‌های تبلیغی، ترویجی و فرهنگ‌سازیِ مقوله‌های مرتبط با حجاب و عفاف و حمایت از بنیان خانواده موافق است و بحثی در این‌زمینه وجود ندارد. درخصوص کلّیت لایحه عفاف و حجاب نیز قبلاً گفتیم که قوانین موجود در حوزه‌های مختلف اجرائی، فرهنگی، تبلیغی، اجتماعی، انتظامی و قضائی روشن است.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: شاید ضرورتی به تصویب قانون نداشته باشیم و هیچ الزامی نبود که این مسئله معطل مانده باشد تا یک قانون تصویب شود که اقدامی در این‌زمینه انجام بگیرد. قبلاً رفت‌وبرگشت‌هایی در این زمینه انجام شده بود و مذاکراتی در جلسات نهاد‌های مختلف صورت گرفته بود و لایحه‌ای از سوی مرجع قضائی تقدیم دولت شد.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: دولت با همراهی و همدلی و همچنین با اصلاحات حداقلی در سریع‌ترین زمان ممکن، طبق تعیین تکلیفِ قانون اساسی مبنی بر اینکه لوایح قضائی باید از مسیر دولت به مجلس تقدیم بشود، لایحه را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.

وی عنوان کرد: به‌نظر می‌رسد الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضائی و اجرائی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی «ماه»در استان ایلام برگزار می شود
  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • فعالیت اقتصادی ۲۴۰ هزار بیمه شده کارگری در سیستان وبلوچستان
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • برگزاری جشنواره استعدادیابی «ستاره‌های شهر» در قم