Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست تیم ملی کشتی آزاد جوانان معتقد است ثبات و تداوم قهرمانی طی سالیان متمادی کاری بسیار سخت‌تر از فعل قهرمانی است. تیم ملی کشتی جوانان ثابت کرده که پتانسیل انجام این کار را دارد و پشتوانه خوبی برای تیم بزرگسالان است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ علی روحی سرپرست تیم جوانان کشتی آزاد که در مسابقات جهانی جوانان جهان در بلغارستان قهرمان شد، درباره ورود خود به جهان کشتی گفت: پدرم الیاس روحی در نوجوانی و جوانی به دلیل شرایط مالی نامناسب نتوانست وارد دنیای ورزش شود اما به شدت علاقه‌مند به رشته ورزشی کشتی بود همین مساله باعث شد در سن 45 سالگی وارد این رشته شود و در عرض چند ماه توانست عنوان‌دار جهانی در رده پیشکسوتان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی فعالیت‌های زیادی در زمینه توسعه ورزش کشتی انجام داد اما متاسفانه به دلیل شیوع کرونا سال گذشته درگذشت و بنده تصمیم گرفتم به طور جدی فعالیت‌های ایشان را در این زمینه ادامه دهم.

وی درباره سطح کیفی مسابقات جهانی اظهار کرد: مسابقات بلغارستان سطح کیفی بالایی داشت. در مسابقات جهانی همه ی تیم ها با همه ی داشته‌هایشان شرکت می‌کنند، رقبای جدی داشتیم، قطعا بودجه و امکانات کشورهای پیشرفته قابل مقایسه با ایران نیست اما خوشبختانه کشتی‌گیران تیم ملی با غیرت ایرانی، تمرین و تلاش و نظارت کادر فنی بهترین نتیجه را کسب کردند.

روحی همچنین درباره کیفیت میزبانی توسط کشور بلغارستان گفت: کیفیت میزبانی با توجه به تجربه برگزاری چندین دوره مسابقات در سطح‌های مختلف توسط کشور بلغارستان بسیار منظم و با کیفیت بود. زمان‌بندی، جدول مسابقات و شرایط اسکان  بسیار مطلوب و راضی کننده بود.

سرپرست تیم ملی کشتی آزاد جوانان با بیان اینکه "در کل چند اشتباه داوری در این مسابقات وجود داشت" درباره سطح داوری این مسابقات بیان داشت: داوری به دلیل اینکه با توجه سلیقه‌های مختلف انجام می‌شود امکان خطا در مسابقات وجود دارد اما با وجود سیستم جدید و تحت کنترل دوربین‌ها، اگر اشتباهاتی توسط داورهای وسط به وجود می‌آمد کشتی‌گیر و مربی‌ها از حق اعتراض و بازبینی فیلم استفاده می‌کردند و هیات داوران پس از بررسی متوجه می‌شدند و اگر ناداوری صورت گرفته بود امتیاز را به حریف می دادند.

روحی درباره تجربه همکاری با محسن کاوه مدیر فنی تیم های ملی کشتی آزاد گفت: کاوه برخلاف اینکه در تمرین‌ها بسیار جدی است و نظم و انضباط برایش خیلی مهم است اما رابطه پدر و فرزندی و نگاه حمایت گرایانه‌ی بسیار خوبی به بچه‌ها دارد. وی سعی می‌کند جوی برای تیم ایجاد کند که اعضای تیم ملی یک خانواده هستند و نگاه تیمی به اعضا دارد. او  می‌خواهد همگی در کنار یکدیگر موفق باشند. با تجربه‌ای که کاوه دارد یک فرصت بسیار خوب برای جوانان است که ازین سرمایه گرانبها استفاده کنند. وی شبانه روز وقتش را در اختیار کشتی و جوانان گذاشته و پیگیر تمامی امور آنهاست.

سرپرست تیم ملی کشتی آزاد جوانان همچنین اظهار کرد: بنده نیز پیگیر امور اداری تیم از قبیل انجام امور نظام وظیفه، گذرنامه و هماهنگی‌های اردوهای داخلی و خارجی هستم. خداراشکر در مسابقات آسیایی بحرین با 8 مدال طلا و یک نقره بهترین نتیجه را کسب کردیم. در مسابقات جهانی بلغارستان نیز با کسب 8 مدال ارزشمند قهرمانی سال گذشته را تکرار کردیم. معتقدم ثبات قهرمانی بسیار سخت‌تر از انجام فعل قهرمانی است. امیدوارم با برنامه‌ریزی درست فدراسیون کشتی از پتانسیل خوب جوانان استفاده شود و چندین سال قهرمانی ها تداوم داشته باشد. تیم خوب جوانان در حال حاضر پشتوانه‌ی خوبی برای تیم بزرگسالان است.

علی روحی، سرپرست تیم ملی کشتی آزاد جوانان متولد سال 1363 در شهر تاکستان است. پدر وی الیاس روحی از پیشکسوتان رشته ورزشی کشتی است. علی روحی از سال 1388 باشگاه کشتی تندیس پایتخت را در شهرک اکباتان تاسیس کرده و سالهاست از کشتی گیران مستعد و جوان حمایت می کند.

انتهای پیام // 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بلغارستان کشتی آزاد جوانان سرپرست صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش علی روحی سرپرست تیم ملی کشتی آزاد جوانان مسابقات جهانی علی روحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان کار دونده های ایران با دو مدال و کسب نخستین طلای جوانان

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات دوومیدانی قهرمانی جوانان آسیا از پنجم اردیبهشت به میزبانی امارات برگزار شد و تیم ملی ایران که با ۹ نماینده در این رویداد آسیایی حاضر بود در نهایت با کسب دو مدال طلا و نقره به کار خود پایان داد.

در جریان این مسابقات نازنین فاطمه عیدیان در دوی ۴۰۰ متر مانع با ثبت حد نصاب ۵۸.۸۶ ثانیه برای اولین بار موفق به کسب مدال طلا شد. این نخستین باری بود که در رده سنی جوانان آنهم در بخش زنان ایران صاحب مدال طلا می‌شد.

مهدی هفت‌چشمه دیگر دونده ایران نیز در ماده پرتاب چکش با ثبت حد نصاب ۶۶.۶۴ متر نشان نقره این مسابقات را به دست آورد تا دومین مدال آور تیم ایران در مسابقات قهرمانی آسیا باشد.

علی سروری در پرتاب چکش، ملیکا نوروزی در پرتاب چکش، مانا حسینی پرتاب نیزه، سجاد آقایی در ماده ۴۰۰متر، الناز موسایی در هفتگانه، محمد حسام مظفری در ماده ۸۰۰متر و ارشیا مصدقی در ماده پرش دیگر نماینده های ایران در رقابت های آسیایی امارات بودند که از رسیدن به مدال باز ماندند.

کد خبر 6090611

دیگر خبرها

  • پایان کار دونده های ایران با دو مدال و کسب نخستین طلای جوانان
  • همدان میزبان مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور است
  • برگزاری اردوی تدارکاتی تیم‌های هندبال بانوان و جوانان دختر
  • دو و میدانی قهرمانی جوانان آسیا؛ هفت چشمه نقره‌ای شد
  • کسب نقره قهرمانی آسیا از سوی پرتابگر جوان ایران
  • جوانان ایران لایق رتبه‌های بالا در مسابقات بین‌المللی هستند
  • مسابقات کشتی فرنگی جام تختی به بهترین نحو برگزار شد
  • جوانان ما لایق رتبه‌های بالا در سطح مسابقات بین‌المللی هستند
  • کسب طلای تاریخی دختر دونده ایران در قهرمانی آسیا
  • دو و میدانی قهرمانی جوانان آسیا؛ ششمی سجاد آقایی در ۴۰۰متر