Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین وضع حوزه سایبری پارس جنوبی با حضور دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور در منطقه ویژه پارس بررسی شد.

به گزارش شانا به نقل از منطقه ویژه پارس، ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز فضای مجازی کشور در نشست ارزیابی امنیت سایبری با اشاره به تهدیدها و فرصت‌های فضای سایبری اظهار کرد: دشمن برای ضربه به اقتصاد کشور تمرکز خود را بر فضای سایبری گذاشته است، زیرا با وجود پیچیدگی این حوزه، فناوری و فضای مجازی امنیت در این حوزه را برای همه کشورها به یک چالش تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خوشبختانه امنیت کشور وضع مطلوبی دارد، تصریح کرد: ارزیابی ما از امنیت فضای سایبری و زیرساخت‌های موجود در منطقه مطلوب است و امیدواریم با مجموعه اقدام‌ها و پیشنهادهایی که در این نشست ارائه شد بتوانیم گام‌های اساسی برای تقویت این مهم برداریم.

دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور افزود: امنیت موضوعی اجتماعی است و این وظیفه در چارچوب وظایف مسئولیت اجتماعی شرکت‌هاست و امری نظامی یا اطلاعاتی نیست و لازم است رویکرد به این حوزه اصلاح شود.

فیروزآبادی تصریح کرد: هیچ معماری سایبری مستقل از امنیت نیست و همکاری، هماهنگی و همنوایی لازمه تشکیل ساختار امنیتی شبکه است و باید در حوزه امنیت هم‌آوایی میان همه دستگاه‌ها وجود داشته باشد زیرا این حوزه وابسته به دیگر بخش‌هاست.

دبیر شورای عالی و رئیس مرکز فضای مجازی کشور با تأکید بر اینکه توسعه زیرساخت امنیت فضای سایبری همسو با جایگاه اچ‌اس‌ئی در شرکت‌ها دیده شود، گفت: با توجه به جایگاه امنیت سایبری، مدیران دستگاه‌ها باید به این مهم توجه بیشتری داشته باشند و در صورت نیاز ما نیز مشورت‌های لازم را ارائه خواهیم داد.

در این نشست نمایندگان شرکت‌های مستقر در منطقه درباره اقدام‌های انجام‌شده در زمینه افزایش امنیت فضای سایبری، احداث و راه‌اندازی مرکز داده و راه‌اندازی مرکز امنیت اطلاعات در منطقه بحث و تبادل‌نظر کردند.

منبع: شانا

کلیدواژه: سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس پارس جنوبی امنیت سایبری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز فضای مجازی کشور فضای سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۱۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، روح‌الله رازینی شامگاه -جمعه هفتم اردیبهشت- در سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری به استان قزوین در جمع رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان اظهار کرد: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم با بیان اینکه بعضی از مجموعه‌های نظارتی انطباق با ضوابط و قوانین را صرفاً ً رصد می‌کنند و از عدم فساد در سیستم صیانت می‌کنند، تصریح کرد: اما عدم فساد در سیستم به معنای خوب بودن یک سیستم یا نظام علمی و آموزشی نیست. یعنی نبودن نقص لزوماً ً به معنی فضیلت و خوب بودن نیست و حتمأ باید نکات مثبتی هم وجود داشته باشد.

رازینی بنابراین وجه تمایز کار این مرکز توجه به کیفیت است، ادامه داد: از این منظر یکی از دستورکارهای خودمان را پررنگ کردن کیفیت در حوزه آموزش عالی قرار دادیم. عبارت سفر کیفیت را از عبارت سفر تعالی در ادبیات مدیریت و سازمانی به الهام گرفتیم و این عنوان را بر سفرهای استانی مجموعه خود گذاشتیم.

وی یادآور شد: بر این اساس این سفرهای کیفیت آغازگر هفته‌هایی در استان‌ها برای تمرکز روی موضوع کیفیت و کارآیی آموزش دانشگاهی است تا ما هم شناخت پیدا کنیم و مدیران استانی با رویکردهای نظارتی جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آشنا شوند.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه زحمت ارزیابی و نظارت را به هیئت‌های استانی واگذاری کردیم، گفت: استان قزوین یکی از استان‌های موفق در حوزه ارزیابی و نظارت آموزش عالی است و این نظارت و ارزیابی توسط خود استان به خوبی انجام می‌شود.

کد خبر 748184

دیگر خبرها

  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان