Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از فعالان سیاسی و رسانه‌ای جریان انقلاب در نامه‌ای به سران جریان اصلاحات و اعتدال از سکوت آن‌ها مقابل مواضع میرحسین موسوی انتقاد کرده و این سکوت را نشانه ناجوانمردی و بی‌معرفتی سیاسی دانستند.

به گزارش مشرق، جمعی از فعالان سیاسی ـ رسانه ای جریان انقلاب در نامه ای به سران جریان اصلاحات و اعتدال از سکوت آنها مقابل مواضع میر حسین موسوی انتقاد کردند و این سکوت را نشانه ناجوانمردی و بی معرفتی سیاسی دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه که خطاب به آقایان خاتمی، سید حسن خمینی، ناطق نوری و روحانی نوشته شده، از آن‌ها خواسته شده که با اعلام موضع ، نسبت خود را با حاکمیت و موسوی مشخص کنند.

متن کامل این نامه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

حجج الاسلام آقایان سید محمد خاتمی، سید حسن خمینی، شیخ علی اکبر ناطق نوری و شیخ حسن روحانی

با سلام و تحیت

این نامه ای است از سوی جمعی از علاقه‌مندان به گفتمان انقلاب اسلامی به شما شیوخ مدعی پیروی از خط امام راحل که در سال های اخیر به عنوان هیات امنای ائتلاف اصلاحات و اعتدال در فضای سیاسی کشور فعال بوده اید.

سکوت سنگین و تاسف آور شما در مقابل توهین آشکار آقای میر حسین موسوی به جبهه مقاومت و یکی از سرداران عزیز مدافع حرم و برخی توهمات اگر از سر همدلی با بیان کننده این سخن باشد؛ وای به حال مدعیان خط امام که این گونه به وادی پشیمانی افتاده اند و مصداق استحاله گشته اند. و اگر از سر محافظه کاری و ترس از بیان مواضع باشد جز ذبح حقیقت و مروت پای منافع سیاسی معنای دیگری ندارد. چگونه است که رفقای نااهل شما نیزه ای به سوی مدافعان حرم پرتاپ می کنند و شما بر آن چشم می بندید و بهتان به نظام می چسبانند و باز هم شما دم برنمی آورید؟

کمترین انتظار از شما مدعیان خط امام و به اصطلاح اعتدال این است که فارغ از مواضع جناحی ، مرزبندی خود را با فردی که با توهین و تخطئه جبهه مقاومت و سرداران مدافع حرم و مبارزه با تروریسم ، با آرمان های انقلاب و امام و رهبری مقابله می کند، مشخص نمایید که در غیر این صورت هم ادعای خط امام و انقلاب و مبارزه با رادیکالیسم شما زیر سوال خواهد رفت و هم در پیشگاه وجدان و روح تاریخ همواره به واسطه این سکوت دردناک محکوم خواهید بود.

حضور و فعالیت سیاسی در جمهوری اسلامی بدون اعلام موضع و نظر در چنین مواقع خطیری جز زیستن همزمان در دو لباس اپوزیسیون و پوزیسیون معنای دیگری ندارد که خود مصداق واضحی از ناجوانمردی و بی معرفتی سیاسی است.

موسوی با انتخاب مسیر خود علاوه بر اینکه عملا و علنا در مقام اپوزیسیون نظام اسلامی قرار گرفته با ادبیاتی تاسف آور به مدافعان حرم توهین کرده است . اکنون نوبت شما حضرات است که بر خلاف دفعات قبل با اعلام موضع، جایگاه خود را نسبت به این فرد و حاکمیت مشخص نمایید. چرا که این نه اولین کنش موسوی در مقام اپوزیسیون نظام است نه آخرین. بنابراین سکوت نه تنها راه حل مطلوب جریان های سیاسی نیست که نوعی همراهی با وی قلمداد می شود.

از خداوند متعال برای خود عاقبت به خیری و برای شما شیوخ، جسارت ایستادن بر آرمان های انقلاب اسلامی را طلب می کنیم.

اسامی امضاکنندگان به ترتیب حروف الفبا می باشد:


۱- محمد سعید احدیان/ دستیار سیاسی ، رسانه ای رییس مجلس

۲- محمد جواد اخوان/ مدیرمسئول روزنامه جوان

۳- سعید آجورلو/ مدرس دانشگاه و مدیرمسئول روزنامه صبح نو

۴- امیر اسماعیلی/ سردبیر روزنامه صبح نو

۵- محمد امین ایمانجانی/ مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان

۶- سجاد بلوکات/ فعال رسانه ای

۷- مجتبی توانگر / نماینده مجلس شورای اسلامی

۸- احسان تقدسی/ فعال رسانه ای

۹- مهدی جهان تیغی/ مدیرمسئول پایگاه تحلیلی خبری جهان نیوز

۱۰- فریدون حاجی پور/ عضو شورای سردبیری روزنامه جام جم

۱۱- مرتضی خلفی زاده/ فعال رسانه ای و سیاسی

 ۱۲- امیر ابراهیم رسولی / فعال سیاسی و مدیرکل هیات رییسه مجلس

۱۳- علی رضایی/ تحلیلگر و پژوهشگر سیاسی

۱۴- میثم رمضانعلی / فعال رسانه ای و فرهنگی

۱۵- علی رجبی/ فعال رسانه ای

۱۶- فرشته رفیعی/ فعال رسانه ای

۱۷- ساسان زارع / عضو هیات علمی دانشگاه

۱۸- روح الامین سعیدی/ فعال رسانه ای و فرهنگی

۱۹- محمد شجاعیان / مدیرعامل خبرگزاری مهر

۲۰- رضا شکیبایی/ مدیرعامل موسسه وطن امروز

۲۱- مصطفی شوقی/ فعال رسانه ای و مستندساز

۲۲- مصطفی صادقی/ عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت

۲۳- احسان صالحی / تحلیلگر و فعال رسانه ای

۲۴- سعید صدراییان/ مدرس دانشگاه و فعال رسانه ای

۲۵- علی صدری نیا/ مستندساز و فعال فرهنگی، سیاسی

۲۶- محمد صرفی / تحلیلگر و فعال رسانه ای

۲۷- رضا صیادی/ فعال رسانه ای و فرهنگی

۲۸- کیان عبداللهی/ سردبیر خبرگزاری تسنیم

۲۹- حنیف غفاری / تحلیلگر و فعال رسانه ای

۳۰- مسعود فروغی / سردبیر روزنامه فرهیختگان

۳۱- هادی قاسمی/ مدیرعامل خبرگزاری دانشجو

۳۲- علی قندهاری/ مدیرکل روابط عمومی مجلس شورای اسلامی

۳۳- کوروش کمره ای / فعال رسانه ای و فرهنگی

۳۴- مهدی گیوه کی/ مدیرمسئول روزنامه جام جم

۳۵- محمد صالح مفتاح/ تحلیل گر و فعال سیاسی و رسانه ای

۳۶- محسن مهدیان/ مدیرعامل موسسه همشهری

۳۷- محمد امین میرزایی/ مدیرعامل خبرگزاری برنا

۳۸- محسن میرشمسی / قائم مقام خبرگزاری برنا

۳۹- محبوبه نیاورانی / عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت

۴۰- صادق نیکو/ فعال رسانه ای و فرهنگی

۴۱- امیر حسین یزدان پناه / مدیرکل اداره اخبار مجلس شورای اسلامی

۴۲- حسین طاهری / معاون خبر خبرگزاری مهر

۴۳- حبیب ترکاشوند/ خبرگزاری فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت میرحسین موسوی اصلاح طلبان خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت فعال رسانه ای و فرهنگی مدیرمسئول روزنامه اصلاحات و اعتدال فعال رسانه ای خط امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۱۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان درباره مواضع تند مهدی نصیری / براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ادعاهای اخیر مهدی نصیری در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی که خواستار آن شده بود اپوزیسیون شکاف بین مصطفی تاج‌زاده و رضا پهلوی را با یک اتحاد پر کنند، با واکنش هایی همراه شده است. او مدعی است که پادشاهی مشروطه و جمهوری‌خواهی می‌توانند متحد شوند.

عباس عبدی، تحلیلگر و فعال سیاسی اصلاح طلب، در گفتگویی با خبرگزاری خبرآنلاین، ضمن آنکه تاکید دارد «براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست»، می گوید؛«مشکل آقای نصیری این است که به دلائل پیش‌گفته و سوابق موجود، احتمال کمی وجود دارد که افکار عمومی با گزاره‌های اعلام شده ایشان همدلی کند، لذا همه در پی یافتن طرح و برنامه‌ای پیچیده در پشت ماجرا هستند. با این حال باید منتظر بود تا حقیقت روشن شود.»

عبدی به سکوت اصولگرایان نیز کنایه می زند و می گوید؛ «واقعیت این است که در این مورد خاص اصولگرایان عزیز هستند که باید موضع‌گیری صریحی می‌کردند اما...»

مشروح گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با عباس عبدی را بخوانید؛

*****

*آقای عبدی! پس از گفتگوی آقای نصیری با بی‌بی‌سی انتقادهای زیادی بویژه از سوی اصلاح‌طلبان داخلی مطرح شد، تحلیل شما چیست؟

واقعیت این است که در این مورد خاص اصولگرایان عزیز هستند که باید موضع‌گیری صریحی می‌کردند، آنان که درباره همه چیز برای اعلام موضع پا به رکاب هستند در این مورد سکوت کرده‌اند. ولی چون نمی‌خواهند به انتساب گذشته ایشان اشاره شود یا به این علت که به درستی گمان می‌کنند موضع‌گیری آنان فاقد نفوذ است زحمت این کار را بر دوش اصلاح‌طلبان انداخته‌اند.

عبور نصیری از منتهی الیه حکومت به منتهی الیه اپوزیسیون به سرعت رخ نداده است

*فکر می‌کنید که چرا آقای نصیری فرایند عبور از منتهی‌الیه حکومت را تا منتهی‌الیه اپوزیسیون طی کرده است؟ و چرا با ایشان برخورد نشد و به راحتی اجازه خروج هم داشتند.

واقعیت این است که گرچه عبور این فاصله از سوی آقای نصیری موجب تعجب است ولی خیلی هم فوری رخ نداده است و چند سال طول کشیده است. این پدیده در میان جناح اصولگرایان حاکم مسبوق به سابقه است و تا کنون افراد زیادی این مسیر را رفته‌اند.

علت هم این است که آنان از نزدیک شاهد موارد بی‌صداقتی یا توطئه‌چینی و دودوزه‌بازی و در نهایت عمق اندک افکار در آن سو هستند. ابتدا خود را توجیه می‌کنند و می‌گویند انشاالله گربه است ولی وقتی زیاد شد از درون خالی می‌شوند و کافی است یک تجربه منفی شخصی هم پیدا شود و به یکباره از آنها عبور نمایند.

درباره عدم برخورد و آزادی خروج هم بیش از آن که نکته‌ای متوجه آقای نصیری باشد مربوط به تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌های رفتاری جاری است که موجب می‌شود کسانی را برای زدن کوچکترین حرفی احضار کنند و برای انتقاد از حجاب اجباری چنین تحت فشار قرار گیرند، دیگران با بیان تندترین مواضع آزاد باشند. در واقع باید با همه همینگونه با سعه صدر مواجه شوند. امیدواریم که چنین شود. مبنای رفتار نباید سیاسی باشد باید قضایی محض باشد.

*فارغ از اینها به نظر شما ایشان چرا رفت؟

ما وظیفه داریم همان را که گفته باور کنیم مگر این که شواهد دیگری در نقض آن بیان شود. ولی مشکل آقای نصیری این است که به دلائل پیش‌گفته و سوابق موجود، احتمال کمی وجود دارد که افکار عمومی با گزاره‌های اعلام شده ایشان همدلی کند، لذا همه در پی یافتن طرح و برنامه‌ای پیچیده در پشت ماجرا هستند. با این حال باید منتظر بود تا حقیقت روشن شود.

*به نظرتان آن طرف از او استقبال خواهند کرد؟

پاسخ به این پرسش سخت است. آن طرف نیروهای پراکنده و با وابستگی‌ها و کارفرمایان سیاسی و فکری و حتی مادی گوناگونی هستند. بعلاوه در سطح اظهار نظر که افراد حرف‌های خودشان را می‌زنند ولی در سطح همکاری بعید می‌دانم که با وجود چنین وضعی اعتماد کسی برای اقدام عملی جلب شود.

براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست

*به عنوان آخرین سوال فکر می‌کنید ایده او برای کسانی جذاب است؟

دنیای سیاست بیش از این که دنیای ایده‌ها باشد دنیای قدرت است. میان قدرت و ایده باید رابطه نزدیکی باشد. این حرف‌ها را دیگرانی هم در خارج زده‌اند ولی بسرعت به حاشیه رفته‌اند. در شرایط کنونی همان کسانی که علیه آنان حرف می‌زد، قدری از این فضا بهره‌مند می‌شوند.

به نظرم یک دو راهی قرار خواهد داشت که هر دو سویش زیان است. ولی ایده او بیشتر ناشی از این است که سیاست به امری شخصی تقلیل یافته و گویی اراده‌های افراد به تنهایی منشأ اثرات تعیین کننده است. بعلاوه براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست.

فارغ از این که با کدام‌یک موافق باشیم یا خوب بدانیم راه میانبری هم وجود ندارد. برخی خواسته‌اند تحت عنوان تحول‌خواهی راه میانه نشان دهند در حالی که تحول‌خواهی بر مضمون و محتوا تاکید دارد که هم می‌تواند شامل اصلاح‌طلب شود و هم برانداز. در حالی که این دو شیوه فعالیت سیاسی هستند. مثل زمان انقلاب که همه برانداز شدند با محتواهای کاملا متفاوت و حتی متضاد از یکدیگر. شیوه‌ و راهبرد سیاسی قابل میانبر زدن نیست.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901376

دیگر خبرها

  • واکنش فعالان فضای مجازی به ادعای بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی
  • پاسخ کیهان به گزارش بی بی سی در باره نیکا شاه کرمی
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • فعالان عرصه عقیدتی سیاسی در سپاه ناحیه آستارا تجلیل شدند
  • تجلیل از فعالان عرصه عقیدتی سیاسی در سپاه ناحیه آستارا
  • محمد خاتمی: تورم به سطح فوق‌العاده نگران کننده رسید | چرا به شاخص‌های برنامه ۲۰ ساله نزدیک نشده‌ایم؟
  • کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان درباره مواضع تند مهدی نصیری
  • کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان درباره مواضع تند مهدی نصیری / براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود