Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت الله سید احمد علم الهدی روز سه‌شنبه در آیین سالروز شهادت امام سجاد(ع) در حرم مطهر رضوی افزود: کربلا با پیگیری امام سجاد(ع) به شکل یک انقلاب درآمد.

وی با بیان این که تاریکترین دوره زنگی ائمه(ع) در دوره بنی امیه و بنی عباس بود افزود: در دوره بنی امیه بدترین دوره اختناقی که در برخورد با امامت و ولایت وجود داشت در دوره امام سجاد(ع) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه مشهد گفت: در دوره امام سجاد(ع) ترس مردم از شقاوت دستگاه یزیدی، رفاه طلبی مردم و انحراف عقیدتی نسبت به جریان عصمت رسول الله(ص) و تاریکی و سیاهی در جامعه ایجاد شده بود.

علم الهدی ادامه داد: روزی فرهنگ شهادت رشد می یابد و روزی مساله رفاه طلبی و عیش و نوش در فرهنگ ما رایج می‌شود. اگر رفاه طلبی بر زندگی مردم حاکم شود دشمن با وسایل ساده بر آنها مسلط می‌شود و دشمن می‌تواند زمام اقتصاد و پول را در دست بگیرد و مردم را مطیع خود کند.

وی افزود: چیزی که بعد از عاشورا بر مردم مسلط شده بود این بود که عده ای به دنبال دین بی دردسر بودند. اگر فرهنگ رفاه طلبی مسلط شود مردم متدین هم، دینداری را با رفاه طلبی تفسیر می‌کنند و اگر بخواهند مورد سختی و خشونت قرار گیرند و بار جنگ و جبهه را تحمل کنند مَرد میدان نیستند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: امام سجاد(ع) بَرده می خرید و تربیت می کرد و آموزش می‌داد و با مبانی دینی و اسلامی آشنا و سپس آنها را آزاد می‌کرد که این بردگان که امام سجاد(ع) تربیت و وارد جامعه کرد در نقاط دور دست پراکنده می‌شدند و جریان ولایت را تبلیغ می‌کردند و به وسیله همین افراد جریان "موالی" ایجاد شد که نقطه اعتراضی شدید علیه بنی امیه بود.

بنا بر بعضی روایتها امام سجاد(ع) در روز ۲۵ محرم سال ۹۴ هجری قمری به شهادت رسیدند.

برچسب‌ها کربلا امام سجاد مشهد سید احمد علم الهدی شهادت امام سجاد عاشورا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کربلا امام سجاد مشهد کربلا امام سجاد مشهد سید احمد علم الهدی شهادت امام سجاد عاشورا امام سجاد ع رفاه طلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۲۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده ولی فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان روز کار و کارگر را تبریک گفتند

 در پیام مشترک آیت الله مصطفی محامی و محمد کرمی  آمده است: یازدهم اردیبهشت ماه روز کارگر به نام انسان‌هایی نامگذاری شده که با دستان توانمند خود و استفاده از استعدادهای بی‌نظیرشان فردایی روشن را برای جامعه رقم می زنند.

در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" قطعا این کارگران هستند که می‌توانند؛ با همت والای خود به حرکت چرخ تولید در کشور شتاب دهند و در جهت توسعه این مرز و بوم حرکت کنند.

از مسوولان هم انتظار می‌رود در مقام تقدیر عملی، رسیدگی به جامعه کارگری و پاسخ به انتظارات آن‌ها و حمایت قانونی، تامین آبرومند معیشت و زندگی، حقوق کافی و امنیت شغلی کارگران را دنبال کنند.

اینجانبان ضمن تقدیر از تلاش و کوشش بی وقفه و شبانه روزی کارگران زحمت‌کش و ارجمند این روز را به تمامی کارگران فعال در عرصه تولید و پیشرفت جامعه تبریک عرض کرده و سعادت و دوام توفیقات این قشر پرتلاش جامعه را از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • شهادت‌طلبی از شاخصه‌های نیروهای نظامی ایران است
  • نماینده ولی فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان روز کار و کارگر را تبریک گفتند
  • کارگران با روحیه ملی در راه دفاع از ارزش‌های اسلام حرکت می کنند
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • روایت تسنیم از نشست خبری امام‌جمعه خرم‌آباد+فیلم
  • آیت‌الله علم‌الهدی‌: حجاب ‌از مدارس در دل دختران نهادینه شود
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست