Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گلستان گفت: یکی از مزیت‌های رقابتی و برتر تاتارستان و گلستان ظرفیت‌‌های کشاورزی است و اقدامات مشترک می‌تواند در توسعه کشاورزی دوطرف موثر باشد.

به گزارش خبرگززاری برنا از گرگان؛ علی‌محمد زنگانه در جلسه جمع‌بندی مذاکرات هیات تجاری، اقتصادی جمهوری تاتارستان در گرگان، اظهار کرد: مذاکرات نشان می‌دهد مباحث حمل و نقل، توسعه حمل و نقل دریایی و ریلی یا همان کریدور شمال به جنوب مورد نظر و تاکید دو طرف قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بعد از شرایط و اتفاقات منطقه، غرب خزر شرایط متفاوتی را برای حمل و نقل، واردات و صادرات ایجاد کرده و کشورهای منطقه باید با همکاری همدیگر مسیرهای ایمن و مطمئن را در شرایط مختلف ایجاد کنند.

استاندار گلستان خاطرنشان کرد: مسیر دریای خزر و ایران یکی از بهترین مسیرهای مبادله کالا و حمل و نقل است که می‌تواند شرایط تجارت و اقتصاد را در منطقه آسیای میانه و کشورهای «سی آی اس» متحول کند.

زنگانه گفت: یکی از مزیت‌های رقابتی و برتر تاتارستان و گلستان ظرفیت‌‌های کشاورزی است و اقدامات مشترک می‌تواند در توسعه کشاورزی دوطرف موثر باشد.

وی اضافه کرد: در موضوع کشاورزی و شیلات ظرفیت گلستان یک ظرفیت کم نظیری است و توانمندی گلستان در این عرصه بسیار بالا است.

استاندار گلستان تصریح کرد: در استان گلستان مقرر است 94 هزار مسکن را برای مردم بسازد و در همکاری مشترک صنعت ساختمان و استفاده از توانمندی‌های دوطرف در حوزه مواد اولیه و ساخت ساختمان می‌توانیم همکاری مشترک را داشته باشیم.

زنگانه گفت: در بخش گردشگری گلستان و کازان و تاتارستان از ظرفیت‌های بی نظیری برخوردار است و به طور قطع ظرفیت‌های استان گلستان که هشت اقلیم را در خود دارد می‌تواند مورد استقبال گردشگران تاتارستانی قرار گیرد.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر با توجه به ظرفیت‌های تاتارستان می‌توانیم اقدامات گردشگری متفاوتی را به صورت مشترک رقم بزنیم.

استاندار گلستان تصریح کرد: موضوع گردشگری سلامت یکی از حوزه‌هایی است که استان گلستان دارای ظرفیت‌های فراوانی است و در کنار این موضوع می‌توانیم در بخش‌های داروسازی، درمان و مباحث بهداشتی همکاری‌های خوبی را شاهد باشیم.

زنگانه گفت: با توجه به توسعه تاتارستان در صنایع پتروشیمی و صنعت نفت و از سوی دیگر برنامه گلستان در توسعه پتروشیمی گلستان و اقدامات حوزه نفت و گاز می‌توانیم همکاری مشترک خوبی را شاهد باشیم.

وی اضافه کرد: اجرای طرح‌های صنعتی با مشارکت بخش خصوصی می‌تواند یکی از محورهای مشترک همکاری ما باشد.

استاندار گلستان خاطرنشان کرد: اتاق تعاون مشترک گلستان و تاتارستان می‌تواند در توسعه همکاری‌ها موثر باشد و ما مشتاقیم اتاق تعاون مشترک را در ایران و گرگان داشته باشیم.

زنگانه گفت: با توجه به حجم مبادلات تجاری بین ایران و تاتارستان، هدف‌گذاری تاتارستان برای افزایش سه برابری این مبادلات با توجه به ظرفیت‌های موجود تا پایان سال میلادی هدف‌گذاری مناسب و خوبی است.

وی اضافه کرد: تقاضای ما بر این است که متون تفاهمنامه دوطرف هرچه سریعتر آماده و پس از سیر مراحل قانونی، با توجه به تفویض اختیاری که از سوی رئیس جمهور به استانداری گلستان داده شده بتوانیم هرچه سریعتر آن را با حضور رئیس جمهوری تاتارستان امضاء کنیم.

انتهای پیام

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان استاندار گلستان حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۲۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عباس حسینی در نشست مشترک با سرمایه گذار چینی در ساری، افزود: این میزان سرمایه گذاری برای تهیه ماشین آلات کشاورزی، مونتاژ و راه اندازی خط تولید این تجهیزات در مازندران سرمایه گذاری خواهد شد.

وی اظهار داشت: بر اساس زمانبندی های تعیین شده در گام نخست برخی از قطعات و تجهیزات کشاورزی از چین وارد خواهد شد و در گام های بعدی مونتاژ و راه اندازی خط تولید تجهیزات کشاورزی در مازندران تولید می شود.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری مازندران با بیان اینکه بر اساس همکاری مشترک و تفاهم نامه ۲۵ ساله ایران و چین این سرمایه گذاری در مازندران انجام می شود، خاطرنشان کرد: مازندران در سال گذشته ۵۲۰ تن کالا به ارزش ۱۶۷ هزار دلار به چین صادر کرده است.

حسینی ادامه داد: در سال گذشته؛ مازندران به صورت مستقیم بیش از هفت هزار تن کالا به ارزش ۲۲.۵ میلیون دلار از کشور چین وارد کرد.

وی با اشاره به اینکه برای جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار در این خطه از شمال از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد، ادامه داد: همکاری مشترک مازندران و چین چند بعدی است که با برگزاری نمایشگاه مشترک و معرفی توانمندی های دو طرف تبادلات تجاری افزایش خواهد یافت و از طرف دیگر رونق و تبادل گردشگر بین مازندران و برخی از استانهای چین در دستور کار قرار گرفت.

این مقام مسوول تصریح کرد: برخی از استانهای چین به مواد غذایی و محصولات کشاورزی مازندران نیاز داردند که صادرات مازندران برای آنها افزایش خواهد یافت.

کد خبر 6093270

دیگر خبرها

  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی برای توسعه لرستان
  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • استفاده از ظرفیت های خدادادی برای توسعه لرستان
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است