Web Analytics Made Easy - Statcounter

SafeSearch تصاویر و محتوای غیراخلاقی را از نتایج جستجوی Google شما مسدود می‌کند و این اطمینان را می‌دهد که بچه‌های شما به چیز مشکوکی برخورد نکنند. علاوه بر این، می‌توان آن را برای انواع مرورگرها، تبلت‌ها و دستگاه‌های تلفن همراه راه اندازی کرد.

بیشتربخوانید

کودکان در فضای مجازی؛ سیاست‌گذاری‌های اینترنت امن برای کودکان اهمیت فیلتر کردن وب برای کودکان چیست؟

اینترنت یک پلتفرم آموزشی فوق العاده برای کودکان است، اما متأسفانه، مملو از تهدیدات آنلاین است که کودکان هرگز نباید در معرض آن قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار محافظت از کودکان در برابر دنیای بیرون، امروزه والدین نیز باید از آن‌ها در برابر دنیای آنلاین محافظت کنند.

کودکان اغلب در هنگام آنلاین بودن در معرض خطر هستند. بدون فیلتر کردن وب و نظارت در محل، کودکان به راحتی می‌توانند اطلاعات شخصی خود را با عوامل تهدید به اشتراک بگذارند.

SafeSearch به راستی ایمن است؟

SafeSearch از کلمات کلیدی برای فیلتر کردن نتایج جستجو استفاده می‌کند و از بارگیری صفحات وب سایت‌هایی که دارای کلمات غیرقابل قبول خاصی هستند جلوگیری می‌کند. همچنین یک قفل برای SafeSearch وجود دارد که کنترل را به والدین می‌دهد تا فقط آن‌ها بتوانند تنظیمات را تغییر دهند.

اما درست مانند هر نوع فیلترینگ وب، SafeSearch صد درصد دقیق نیست. برخی محدودیت‌های DNS می‌توانند مانع از مسدود کردن محتوای ذخیره‌شده در مرورگر یا دستگاه شما قبل از فعال کردن SafeSearch شوند. برای اینکه کار کند، می‌توانید کش DNS خود را پاک کنید، اما به خاطر داشته باشید که ممکن است ۲۴ ساعت طول بکشد تا ورودی‌های DNS شما به‌روزرسانی شوند.

چند محدودیت دیگر Google SafeSearch عبارتند از اینکه این فرایند تنها با دو تنظیم روشن و خاموش ارائه می‌شود، امکان اینکه برای وب سایت‌های خاصی لیست سیاه یا لیست سفید ایجاد کرد وجود ندارد، امکان تنظیم سطح حساسیت وجود ندارد و در نهایت به کوکی‌ها متکی است و مختص مرورگر است.

چگونه Google SafeSearch را در مرورگر خود راه اندازی کنید؟

راه اندازی Google SafeSearch در مرورگر شما بسیار ساده است. می‌توان آن را برای هر مرورگری راه‌اندازی کرد، اما اگر از چندین مرورگر (Firefox، Internet Edge، Google Chrome یا Safari) استفاده می‌کنید، باید همان مراحل را در هر مرورگر دنبال کنید.

برای فعال کردن آن در هر مرورگری، کافی است با تایپ https://www.google.com/preferences در URL خود به صفحه تنظیمات جستجوی Google بروید.

Google SafeSearch چیست و چگونه می‌توان آن را راه‌اندازی کرد؟

روی کادر Turn on SafeSearch زیر گزینه "SafeSearch filters" در بالا کلیک کنید.

چگونه Google SafeSearch را در تلفن‌همراه اندروید و یا آی‌اواس خود راه اندازی کنید؟
مرورگر انتخابی خود را باز کنید.

با تایپ https://www.google.com/preferences در نوار جستجوی خود به تنظیمات جستجوی Google بروید.

قسمت فیلتر‌های SafeSearch را پیدا کنید.

روی فیلتر کردن نتایج صریح ضربه بزنید.

Save را در پایین صفحه بزنید.

نتایج جست‌وجو را فیلتر کنید و به کودکان درباره تهدیدات آنلاین آموزش دهید

به منظور ایمن بودن آنلاین، آگاهی والدین و فرزندان از خطرات آن مهم است. با آموزش خود و فرزندانمان در مورد خطرات اینترنت و به کارگیری مکانیسم‌های فیلترینگ وب، می‌توانیم به جوانان خود یک تجربه آنلاین تا حدودی امن و آزادی یادگیری بدون هیچ محدودیتی را ارائه دهیم.

منبع: خبرآنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اینترنت امن تربیت فرزندان راه اندازی فیلتر کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۲۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری سالیانه خود که امروز در محل معاونت علمی برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه با توجه به تاکیدات رهبری مبنی بر اینکه باید در حوزه هوش مصنوعی به ۱۰ کشور برتر دنیا برسیم ، معاونت علمی چه برنامه ای برای عقب نماندن ایران از پیشرفت جهانی در این حوزه و همچنین توسعه زیرساخت‌ها مانند دیتاسنترها، مزارع پردازش گرافیکی و یا پردازشگرهای ابری دارد؟ گفت : سال گذشته گفت و گوهایی زیادی با رییس جمهور و همینطور دستگاه های مختلف از جمله سازمان برنامه و بودجه برای الزام ایجاد یک مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و در کنارش یک شورای ملی راهبری انجام شد و در این راستا برنامه ها و مدل های کشورهای مختلف در حوزه هوش مصنوعی مورد مطالعه قرار گرفت.

معاون علمی رییس جمهور با اشاره به اینکه سال گذشته راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و شورای راهبری به تصویب رسید و اعضای شورا مشخص شدند گفت: همچنین طی جلساتی که با سرمایه گذاران بخش دولتی و صندوق توسعه ملی و صندوق نوآوری داشتیم راه اندازی صندوق پژوهش فناوری هوش مصنوعی با سرمایه ١٠ هزار میلیارد تومانی اسفندماه سال ١۴٠٢ برنامه ریزی شد.

۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی

وی ادامه داد: همچنین برنامه ریزی شده است مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند که این اپراتور ٣ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ و کتابخانه های بزرگ زبانی و تصویری را ارایه می دهد . همانطور که اپراتورهای تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه می‌دهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانه های محاسباتی را در اختیار دانشگاه ها شرکت های دانش بنیان و سازمان ها و نهادها قرار می‌دهد.

تحول خوبی در هوش مصنوعی در سال ۱۴۰۳ رقم می خورد

دهقانی با بیان اینکه ایران از نظر دانش فنی و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد گفت: در حوزه مقالات و ارجاعات ایران رتبه ١٧ یا ١٨ دارد اما در حوزه کاربرد رتبه ٧٠ تا ٨٠ را دارد که این جایگاه به دلیل نبودن زیرساخت ها در کشور است و پیش بینی می کنیم در سال١۴٠٣ تحول خوبی در حوزه هوش مصنوعی با ایجاد اپراتور ملی هوش مصنوعی و توسعه زیرسیستم ها داشته باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به اینکه مرکز ملی هوش مصنوعی جایگاهی فراتر از معاونت علمی است، گفت: از تمام دستگاه ها دعوت می کنیم که این مرکز را تقویت کنند.

دسترسی به چند صد GPU

وی در ادامه افزود : پیش بینی ما این است که در سال ١۴٠٣ به چند صد GPU دسترسی پیدا کنیم البته تحریم های شدیدی در این حوزه وجود دارد و حتی عربستان و امارات که برای خرید GPU اقدام کرده اند و پول هم پرداخت کرده اند تحریم شده اند. امیدواریم دانشگاه ها GPU هایی که دارند را برای استفاده تجمیعی در اختیار قرار دهند.

ادامه دارد...

کد خبر 6089679 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • غوغای دروازه‌بان اشتوتگارت در اینترنت
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • ۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳