Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-06@03:52:14 GMT

◄ دورنمای اقتصادی کشور و وضعیت حمل و نقل جاده ای

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۳۲۳۱

تین نیوز خداداد بکرانی* :

صنعت حمل و نقل به مانند بسیاری از صنایع کشور با تمام مشکلات و پستی و بلندی هاعلاوه بر حفظ خود توانسته است در تولید خدمت و جابجایی کالا به جامعه و نظام اسلامی مقتدر تر از گذشته خدمت کند.

با این حال تصور می شود ایجاد انسجام در تصمیم گیری های سخت و اجرای درست و کامل و دقیق طرح ها و لوایح در چارچوبی نظام مند در این صنعت باید به دست متولیان امر از جمله وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخلاف بسیاری از صنایع دیگر که در تولید مشارکت مستقل دارند تصور می شود صنعت حمل و نقل جاده ای هنوز نتوانسته است در تولید خدمت و بهره وری ذی نفعان در حمل و نقل مستقل عمل کند. به نحوی که در اجرای طرح ها و برنامه های سخت همچون شفاف سازی نرخ گذاری کرایه حمل ناوگان عمومی و مبحث نوسازی ناوگان فرسوده ،در عمل فرایندهای اجرایی به سمت و سویی دیگر حرکت کند.

بحث مصوبات جدید شورای عالی هماهنگی ترابری 209 که در شفاف سازی نرخ کرایه حمل وخدمات دهی در حمل و نقل جاده ای از چهار سال قبل مطرح شد، با عدم ابطال مصوبات قبلی شورا که موجبات نارضایتی و بروز مشکلات جدی را در حمل و نقل جاده ای ایجاد کرده بود روبرو شد و در شرایطی که هنوز زیرساخت های آن فراهم نشده بود، حمل و نقل را با چالش های جدی رو به رو کرد.

چالش های این طرح با اهتمام فعالان صنفی و متخصصان این عرصه تا حدودی برطرف شد ولی رکن اصلی و مهم این طرح که شفاف سازی در نرخ کرایه حمل و ایجاد توازن بین هزینه سرمایه گذاری و درآمدها و به روز رسانی نرخ کرایه حمل طبق نوسانات نرخ بازار است را هنوز در معرض اجرا قرار نداده است که همین امر ضربه سختی به این صنعت در بحث نوسازی ناوگان و سرمایه گذاری در این حوزه وارد ساخته است.

در این فرایند و با وجود همه مشکلات، دخالت  و موازی کاری برخی صاحبان کالا و تجار از قبیل شرکت های بزرگ فولاد، معادن بزرگ تولید مواد اولیه، کارخانجات سیمان و ... در بحث تعیین نرخ های کرایه حمل و نقل موجب شده است که قدرت عمل متصدیان حمل و برخی شرکت های حمل و نقل جاده ای در این عرصه تحت الشعاع قرار گرفته و صنعت حمل و نقل جاده ای را به یک آبادی با صد کدخدا مبدل سازد.

تا زمانی که  نگاه ما به صنعت حمل و نقل جاده ای نگاه صنعتی در راستای تولید خدمت نباشد و دیدگاه دولت محترم و متولیان امر به حمل و نقل جاده ای به جای صنعت، نگاه دلالی باشد، مشکلات در این حوزه مرتفع نخواهد شد.

باتوجه به دورنمای اقتصادی کشور،  وضعیت حمل و نقل جاده ای را چگونه پیش بینی می کنید؟

آیا باید حمل و نقل از پوسته کنونی خود عبور کند و در شفاف سازی نرخ کرایه حمل و هزینه های تحمیلی بر عوامل تولید خدمت و نظارت و اجرای درست قوانین، مستقل عمل کند و در این راستا شرکت های حمل و نقل توانمند را جذب و شرکت های کاغذی را حذف کند یا اینکه همچون دهه های گذشته بر دلالی در حمل و نقل جاده ای پافشاری کند؟

* دبیر انجمن کارگری رانندگان ناوگان جاده ای حمل کالای استان اصفهان

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل و نقل نظام اسلامی وزارت راه و شهرسازی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای حمل و نقل جاده ای سرمایه گذاری سیمان حمل و نقل جاده ای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شورای عالی هماهنگی ترابری حمل و نقل جاده ای کالا رانندگان و کامیونداران حمل و نقل جاده ای صنعت حمل و نقل نرخ کرایه حمل حمل و نقل کرایه حمل تولید خدمت شفاف سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۳۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده هراز

بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، در محور هراز مسیر (رفت و برگشت) محدوده آب اسک ترافیک سنگین برقرار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، آخرین وضعیت راه‌ها به شرح زیر است:

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی

- ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (رفت و برگشت) محدوده آب اسک

- تردد روان در محورهای چالوس و فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت (رفت و برگشت)

در ضمن محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای دیگر

- ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج حدفاصل پل حصارک تا امامزاده طاهر

محورهای مسدود غیرشریانی

هشتگرد – طالقان

کمربندی جدید خرانق – یزد

اسپکه – بمپور

یزد – دربید

حاجی آباد – آهنگران

سروآباد – پاوه

رباط پشت بادام – بیاضه

طبس – بردسکن

محورهای دارای انسداد فصلی

پونل – خلخال

کد خبر 750914

دیگر خبرها

  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده هراز
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • فیلم/ وضعیت ترافیک جاده‌های کشور از زبان رئیس پلیس راهور
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • (ویدئو) وضعیت محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟