Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل این گروه صنعتی گفت: تراکتورسازی همزمان با رویکرد تامین نیاز کشاورزان به محصول استراتژیک تراکتور، توسعه اهداف و برنامه های تکنولوژیکی و کیفیت را در سرخط اهداف و برنامه های خود قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، مصطفی وحید زاده در مراسم معارفه معاونت فنی و توسعه و معاونت کیفیت گروه تراکتورسازان با اشاره به برنامه ریزی های افزایش تولید در تمامی بخشهای گروه تراکتورسازان افزود: مدار این افزایش همراستا با توجه ویژه به کیفیت و رضایتمندی مشتری می چرخد تا تولیدات براساس نیاز مصرف کننده، بخصوص کشاورز از خطوط تولید خارج و وارد بازار عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: توجه به توسعه محصول باید با مضامینی همچون استاندارد، محیط زیست و ... همراه باشد تا بتوانیم محصولی با کیفیت بالا و منطبق بر نیاز و درخواست مصرف کننده تولید و وارد بازار رقابت کنیم.

نمایندگان تراکتورسازی بازوی قدرت برای ارتقاء محصولات

وحیدزاده رسیدن به این اصل را بدون دریافت بازخورد از بازار مصرف و ارزیابی آن غیر ممکن دانست و گفت: بنظر می رسد نمایندگان تراکتورسازی که در اقصی نقاط کشور و دنیا به عنوان پل ارتباطی بین مشتری و این مجموعه مستقرند مشاوران بالقوه ای هستند که می توان از ظرفیتهای آنان در رسیدن به کیفیت مورد درخواست مشتری و رفع نقاط کور تولیدی استفاده بهینه کرد.

عضو هیات مدیره گروه تراکتورسازان، قابلیت فنی بودن نمایندگان حوزه مدیریتش را نیز یادآور و اضافه کرد: این ظرفیتها باید در راستای تولید محصولات تکنولوژیک و بروز و حتی محصولات جدید به بازوی قدرتی برای تراکتورسازی تبدیل شوند.

مات کردن برگ برنده تراکتورسازی با قوانین من درآوردی در سنوات قبل

وی با نیم نگاهی به گذشته، روند طی شده در امور مورد اشاره را چندان رضایت بخش ندانست و از توجه ویژه به بحث کیفیت و نوآوری به عنوان برگ برنده در تمامی صنایع و تولیدات یاد کرد و اظهار داشت: متاسفانه در سنوات قبل مسائل حاشیه ای از قیمت گذاری تا توزیع ، که هیچ کدام وجاهت قانونی نداشته اند به عنوان زنجیر و بندهایی به چرخهای تولیدی تراکتورسازی بسته شده بود که قلب تولید و کشاورزی کشور را نشانه رفته بودند که خوشبختانه با همراهی و همکاری تمامی مسئولین دلسوز این موانع در حال رفع می باشند و در واقع این مهم، همراهی و تمرکز کارگران، کارشناسان و مسئولین تراکتورسازی را برای تولید محصولی که گره از کار کشاورزی کشور باز گشاید مصمم تر کرده است.

محصولات تراکتورسازی شکوفه سبزینه را در مزارع داخلی و خارجی بارور می کند

وحید زاده تاکید کرد: با ارتقاء حوزه کیفیت در گروه تراکتورسازان به جایگاه معاونت تلاش می شود تا تمامی تولیدات از قطعات، مجموعه ها و محصولات نهایی از گیت ذره بینی کیفیت رد شود تا با کمترین کمبودی به دست مصرف کننده رسیده و باعث شکوفه زدن سبزینه های بخش کشاورزی در مزارع داخلی و خارجی باشد

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران استفاده از توانمندی و ظرفیتهای نیروی انسانی شاغل در تراکتورسازی در پستهای کلیدی را رمز موفقیت چند ماه اخیر اعلام کرد و گفت: به دلیل تجربه و دانشی که درتمامی کارکنان و در سایه طی کردن سنوات خدمت در مجموعه بوجود آمده، استفاده از این استعدادها می تواند هم شتاب گرفتن مراحل توسعه در حوزه اهداف سازمانی و هم ایجاد انگیزه در نیروهای انسانی جوان را ممکن سازد چرا که با این روند تمامی کارکنان و شاغلین به داشتن رویکرد استفاده از پتانسیلهای همکاران معتقد واقف می شوند و این امر منتهی به رشد در هر دو حوزه تولید و نیروی انسانی خواهد بود.

گفتنی است در پایان این جلسه آقایان امیر جدیری به عنوان معاون فنی و توسعه و علی محمد علیزاده به عنوان معاون کیفیت گروه صنعتی تراکتورسازی ایران معرفی شدند.

انتهای پیام

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تراکتورسازی تبریز گروه تراکتورسازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۴۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر علیرضا رهایی در آیین افتتاح موزه دانشگاه امیرکبیر، دنیای امروز را دنیای علم و فناوری توصیف کرد و افزود: آنچه که موجب تفوق و برتری کشورها محسوب می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

وی ادامه داد: اگرچه که در کشورما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد ولی خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات مقام معظم رهبری و تاسیس و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد.
رهایی با بیان اینکه کشور در مسیر تحولی در این حوزه قرار گرفته است، یادآور شد: ایجاد معاونت علمی و پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، خاطرنشان کرد: با این اقدام، ملزومات تحقق این شعارها مطرح شد که چه تحقیقات و توسعه‌ای رخ دهد تا صنعت دانش بنیان محقق شود. اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

وی این تولید را شامل تولید دانش بنیان ذکر کرد و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم نقش دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در این مسیر هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است و به اعتقاد به اینکه همه پتانسیل دانشگاه را باید در توسعه صنعت قرار دهد، نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.
وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز معلم، ابراز امیدواری کرد که اساتید این دانشگاه و سایر دانشگاه ها با درک شرایط خطیر امروز، مشاهده می کنند که کشور و نظام در یک موقعیت ویژه قرار گرفته است؛ از یک سو هجوم دولت‌های استکباری با اعمال تحریم‌ها علیه کشور و از سوی دیگر فشارهایی که بر ملت مظلوم فلسطین ایجاد و باعث شده مردم فلسطین شهدای بسیار زیادی به جهان اسلام تقدیم کنند.

ربیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: در این شرایط خطیر موضوعات و همکاری ها و استفاده از امکانات کشور به صورت بهینه قطعا بسیار مهم و جدی است و مسوولیت همه ما در این زمینه مهم تلقی می‌شود.

کد خبر 6092057

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد