Web Analytics Made Easy - Statcounter

"محمد علی ذکریایی" امروز در دومین روز از نمایشگاه بین‌المللی "اتومبیلیی ۲۰۲۲" روسیه در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی ایرنا به مسکو افزود: مناقشه نظامی روسیه و اوکراین فرصتی برای حضور شرکت های ایرانی در بازار این همسایه بزرگ شمالی به وجود آورده است و امروز با هماهنگی سفارت ایران در روسیه، وزارت صمت و همچنین تلاش انجمن قطعه سازان همگن کشور، شاهد حضور پررنگ ۵۰ شرکت قطعه‌ساز و خودروساز ایرانی با سازماندهی مناسب تحت یک‌ پاویون اختصاصی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازی استان مازندران بیان‌داشت: امروز شاهدیم شرکت های ایرانی توانسته اند نسبت به انعقاد قراردادها و پیش‌قراردادهایی با طرف های روسی اقدام کنند و امیدواریم به‌زودی نتایج درخشان حاصل از همکاری های متقابل را شاهد باشیم.
این عضو هیات مدیره انجمن قطعه سازان همگن کشور خاطرنشان کرد: تاکنون کمتر قطعه‌ساز ایرانی امکان حضور در بازار روسیه را یافته یا حتی فکر حضور در آن را داشته است که به دلیل نوع خاص بازار آنها بوده و قطعه‌سازان کشورمان بیشتر متمایل به بازار اروپا بوده‌اند، با این حال شرایطی که امروز به روسیه تحمیل شده و فضای تحریمی غرب علیه این کشور، امکان مناسبی را برای همکاری‌های دوجانبه با فعالان صنعتی کشورمان فراهم کرده است.

احیای پروژه ال ۹۰
وی یادآورشد: اطلاعات صنعتگران ایرانی از خودروسازی روسیه بیشتر در حد شرکت لادا است که تولید سطح بالایی ندارد، اما خودرویی نظیر ال ۹۰ که همزمان در ایران و روسیه تولید می‌شده، می‌تواند محور همکاری‌های خودرویی دو کشور تلقی شود.
وی تاکید کرد: با همکاری روس‌ها به‌طور حتم می‌توان پروژه ال ۹۰ را در ایران احیا کرد و تجارب دوطرف را به اشتراک گذاشت تا خلاهای یکدیگر را در این پروژه برطرف کنیم. همچنین سرمایه‌گذاری‌هایی که از گذشته توسط دو کشور در پروژه ال ۹۰ انجام شده، نیاز به سرمایه گذاری برای احیای این پروژه را کاهش خواهد داد.
وی معتقد است که با وجود حضور قوی ترکیه و چین در بازار روسیه، اما احتمال موفقیت شرکت‌های ایرانی در این بازار بالا است، زیرا بسیاری فناوری ها در ایران بومی سازی شده و دانش فنی خوبی نیز از سوی شرکت ها کسب شده است.
این مقام صنفی خاطرنشان کرد: به‌جز نمایشگاه حاضر، قطعه‌سازان ایرانی از کانال های دیگری با قطعه‌سازان و تیم‌های تجاری روسی مراوده دارند و اینجا به همراه بلاروس می‌تواند بازار مناسبی برای قطعه‌سازان و تامین کنندگان لوازم یدکی ایرانی باشد.
ذکریایی به بازدید روزگذشته سفیر ایران، همچنین وزیر صنعت، معدن و تجارت و هیات همراه از نمایشگاه اشاره کرد و گفت: این حضورها برای بخش خصوصی دلگرم کننده است و نشان از درک بالای مسوولان کشور نسبت به اهمیت مساله دارد که می‌تواند تسریع کننده مراودات و تعاملات شرکت ها باشد.
وی تاکید کرد: روابط خوب سیاسی با روسیه و حسن همجواری، دو مزیت اصلی فعالان صنعتی کشورمان نسبت به چینی‌ها و ترک‌ها است و اگر سازماندهی مناسب و برنامه‌ریزی خوبی انجام شود، بازار روسیه می‌تواند فضای صنعتی ایران را رونقی دوباره ببخشد.

خسارت ترک قرارداد
این مقام صنفی همچنین با اشاره به خسارت های وارده به صنعت خودروسازی کشورمان در پی قرارداد با شرکت‌های فرانسوی در گذشته، خواستار آن شد تا مواردی همچون "خسارت ترک قرارداد" در مفاد همکاری های فی‌مابین تعریف شود، دولت و قطعه‌سازان با پرهیز از عجله از لحاظ حقوقی تمهیدات لازم را در این زمینه انجام دهند تا تجربیات تلخ پژو و رنو مجدداً در کشور تکرار نشود.
به گزارش ایرنا، نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۲ مسکو که از ۳۱ مرداد با حضور معاون نخست وزیر روسیه، سفیر ایران در روسیه و وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان افتتاح شد تا سوم شهریورماه ۱۴۰۱ (برابر با ۲۲ تا ۲۵ اوت ۲۰۲۲) در محل نمایشگاه‌های بین المللی مسکو (Expo Center) با حضور حدود ۶۰۰  شرکت از ۱۸ کشور از جمله چین و ترکیه و در ۳۰ هزار متر مربع فضای نمایشگاهی برگزار می‌شود.
این بزرگترین حضور نمایشگاهی ایران در سطح بین‌المللی است، به‌طوری که جمهوری اسلامی ایران در پاویونی با یک‌هزار و ۷۰۰ متر مربع سالن اختصاصی و ۹۰۰ متر غرفه، بزرگترین کشور حاضر در این نمایشگاه است که در طول تاریخ نمایشگاه های برون‌مرزی بی‌نظیر است و شرکت‌های خودروساز و قطعه‌ساز ایرانی آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید قرار دادند.

برچسب‌ها مسکو جمهوری اسلامی ایران روسیه چین صنعت قطعه سازی صمت ترکیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسکو جمهوری اسلامی ایران روسیه مسکو جمهوری اسلامی ایران روسیه چین صنعت قطعه سازی صمت ترکیه قطعه سازان ساز ایرانی قطعه ساز شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۴۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تویوتا به دنبال فرصت در آفریقا
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست المپین ایران
  • در نمایشگاه امسال خودروی پکن خبری از خودروهای بنزینی نیست
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسوولان ایران
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • علل موفقیت در فتح خرمشهر از زبان سرهنگ عراقی + ویدیو
  • پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا