Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@03:17:22 GMT

طراحی مجدد پردازنده کاوشگرهای ناسا

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۴۲۴۳

طراحی مجدد پردازنده کاوشگرهای ناسا

بنابر اطلاعاتی که ExtremeTech در این زمینه منتشر کرده، انتظار می‌رود تراشه جدید تا ۱۰۰ برابر قدرت پردازشی بیشتر از سیستم‌هایی که امروزه در بسیاری از مأموریت‌های ناسا از جمله ربات Perseverance برای کاوش مریخ استفاده می‌شود، داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سرفصل مهم‌ترین رویدادهای خبری حوزه علم‌وفناوری را در روزی که گذشت مرور می‌کنیم:

افزایش تبلیغات نرم‌افزار Outlook

مایکروسافت به‌تدریج تبلیغات بیشتری به Outlook در اندروید و iOS اضافه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبلیغاتی که مایکروسافت نشان می‌دهد به‌شکل سردرگم‌کننده‌ای مشابه ایمیل‌های عادی است. شرکت «ردموندی» با این کار می‌تواند درآمد خود را افزایش دهد، اما اضافه کردن تبلیغات به اپلیکیشن‌ها همیشه با انتقاد کاربران همراه بوده است.

اپلیکیشن موبایلی Outlook برای نظم‌دهی به صفحه ایمیل‌های دریافت‌شده، دو گزینه در دسترس کاربر قرار می‌دهد: در حالت اول یک صفحه با تمامی ایمیل‌ها ارائه می‌شود و در حالت دوم صفحه‌ای شامل تب می‌بینید که به دو بخش Focused (شامل ایمیل‌های مهم) و Other (شامل بقیه ایمیل‌ها) تقسیم می‌شود.

تا قبل از اعمال تغییرات جدید، مایکروسافت صرفاً در تب Others برای کاربران نسخه رایگان تبلیغات نمایش می‌داد، اما اکنون تبلیغات را به حالت اول صفحه ورودی ایمیل‌ها (که شامل تب نیست) نیز اضافه کرده است.

آیا در سال جاری دانشجویان و دانش‌آموزان از اینترنت رایگان برخوردار خواهند شد؟

با توجه به اعلام برگزاری کلاس‌های درس در دانشگاه‌ها و مدارس از سال تحصیلی جدید و در عین حال اعلام این موضوع از سوی وزیر علوم که ممکن است به دلیل پاره‌ای از مشکلات مالی برخی کلاس‌ها غیرحضوری یا ترکیبی (مجازی- حضوری) شوند، این سوال پیش می‌آید که آیا باز هم هماهنگی لازم از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اختصاص بسته‌های اینترنت رایگان به دانش آموزان، معلمان، دانشجویان و اساتید شکل خواهد گرفت؟

عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سوال گفت: اینترنت رایگان براساس مصوبه ستاد ملی کرونا در سال تحصیلی گذشته به دانشجویان و دانش آموزان تعلق گرفت و منابع و بودجه این بسته‌های رایگان نیز در دوره‌های قبل پیش بینی شده بود.

وی افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات چیزی به نام اینترنت رایگان ندارد اگر هم بخواهیم اینترنت رایگان به دانش آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید بدهیم باید پول آن را از بیت‌المال به اپراتور مربوطه پرداخت کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: اگر قرار باشد مجدداً هرگونه اینترنت رایگان در اختیار دانش آموزان، فرهنگیان و دانشجویان قرار دهیم، باید منابع و بودجه آن از قبل پیش بینی شده باشد که تاکنون چنین چیزی اتفاق نیفتاده است.

اپل از محصولات جدید رونمایی می‌کند

اخیراً پیش‌بینی شده است که رویداد جدید اپل در ماه اکتبر برگزار خواهد شد؛ این رویداد هنوز به صورت رسمی تأیید نشده است، اما افشاگران باور دارند که اپل یک ماه پس از رونمایی آیفون‌های جدید رویداد دیگری برگزار می‌کند. یکی از محصولات مهم رویداد اکتبر اپل قرار است آیپد باشد؛ در این مراسم آیپد پرو مجهز به پردازنده M2 و آیپد نسل دهم مجهز به پردازنده A14 و درگاه USB-C معرفی می‌شود.

شایعات اخیر نشان می‌دهد که آیپد پرو جدید به پردازنده M2 مجهز شده است و در مدل‌های ۱۱ و ۱۲.۹ اینچ معرفی می‌شود؛ مدل بزرگ‌تر صفحه‌نمایش مینی LED خواهد داشت. رندرهای فاش شده نشان می‌دهد آیپد نسل دهم ضخامت کمتری نسبت به نسل قبل دارد و با طراحی جذاب‌تری عرضه می‌شود. به نظر می‌رسد جزیره دوربین در پنل پشتی این تبلت ضخامت قابل‌توجهی خواهد داشت.

اپل در رویداد ماه اکتبر حداقل دو مک M2 جدید معرفی می‌کند؛ با این حال فعلاً جزئیات دقیق این کامپیوترهای جدید را اعلام نکرده است. ممکن است کامپیوترهای جدید شامل مدل تقویت‌شده مک مینی، مدل جدید مک پرو یا حتی مدل دیگری از لپ‌تاپ‌های سری مک بوک پرو باشد. در حال حاضر به نظر می‌رسد احتمال رونمایی مک مینی و مک پرو بیشتر از مک بوک پرو است.

امکان مشاهده به‌روزرسانی «وضعیت» در لیست چت واتساپ

پس از انتشار برخی بهبودها در قسمت استاتوس واتساپ، مانند توانایی واکنش به به‌روزرسانی‌های وضعیت با انتخاب یکی از هشت ایموجی موجود، این پیام‌رسان اکنون قابلیت مشاهده به‌روزرسانی‌های وضعیت در فهرست چت را به برخی از آزمایش‌کنندگان خوش شانس نسخه بتای اندروید ارائه می‌دهد.

طراحی مجدد پردازنده کاوشگرهای ناسا

پس از گذشت سال‌ها و افزایش حجم داده‌ها، ناسا تصمیم به یک تغییر بزرگ گرفته و قصد دارد طی سرمایه‌گذاری عظیم ۵۰ میلیون دلاری در شرکت معروف Microchip Technologies Inc، سفارش طراحی، معماری و ساخت یک سری تراشه پردازشی جدید برای امور اختصاصی کاوش در فضا را ارائه کند.

بنابر اطلاعاتی که ExtremeTech در این زمینه منتشر کرده، انتظار می‌رود تراشه جدید تا ۱۰۰ برابر قدرت پردازشی بیشتر از سیستم‌هایی که امروزه در بسیاری از مأموریت‌های ناسا از جمله ربات Perseverance برای کاوش مریخ استفاده می‌شود داشته باشد.

نسخه جدید «اندروید اتو» روی برخی گوشی‌ها کار نمی‌کند

وب‌سایت «9to5Google» گزارش داد که پس از به‌روزرسانی اخیر «اندروید اتو» برخی کاربران قادر به اتصال گوشی خود به خودرو نیستند و خطای «دستگاه شما با این نسخه سازگار نیست» را بر روی گوشی‌شان دریافت می‌کنند. گوگل اخیراً نسخه ۷.۸.۶ «اندروید اتو» را برای گوشی‌های اندرویدی عرضه کرد که نظر می‌رسد عامل بروز این مشکلات شده است.

کد خبر 599079

منبع: ایمنا

کلیدواژه: علم و فناوری پارک علم و فناوری پیشرفت علم و فناوری علم و فناوری های جدید تازه های علم و فناوری علم و فناوری نجوم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ارتباطات و فناوری اطلاعات اینترنت رایگان دانش آموزان ایمیل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۴۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند

ناسا پس از دریافت درخواست‌های متعدد، سازمان‌هایی را در سراسر کشور برای دریافت نهال‌هایی که از پرورش دانه‌های سفر کرده به ماه در ماموریت آرتمیس پرورش یافته‌اند، انتخاب کرده است. این نهال‌ها در طول ماموریت آرتمیس ۱ ناسا در سال ۲۰۲۲ به مدار ماه پرواز کردند.

به گزارش ایسنا، برخی از آن درخت‌ها عبارتند از کاج کندر (Loblolly pine) که یک درخت مخروطی است و به سرعت رشد می‌کند، بومی چنار آمریکای جنوب شرقی ایالات متحده که تا ۶۰۰ سال عمر می‌کند، سکویا‌های غول پیکر که سن آن‌ها به ۳۴۰۰ سال می‌رسد و از بلندترین درختان جهان به شمار می‌روند.

پس از بازگشت به زمین، بذر درختان توسط خدمات جنگلداری وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA) پرورش داده شد. از طرف دیگر، بخش مدیریت لجستیک ناسا و دفتر زیرساخت‌های استراتژیک این آژانس به دنبال خانه‌های جدید برای این درختان بودند.

بیل نلسون، مدیر ناسا می‌گوید: گروه جدیدی از درختان ماه، روزی در جوامع سراسر آمریکا قد خواهند کشید. ناسا در حال بازگرداندن روح اکتشاف به زمین است، زیرا فضا متعلق به همه است. نسل آرتمیس این نهال‌ها را به ارمغان خواهد آورد که بستری حاصل‌خیز برای الهام و کشف برای آینده خواهد بود.

اولین زنی که با آرتمیس دوم به ماه رفت یکی از اولین درختان را به اشتراک گذاشت

کریستینا کخ (Christina Koch) در سال ۲۰۲۵ تبدیل به اولین زنی خواهد شد که با ماموریت آرتمیس ۲ به ماه می‌رود. همانطور که او برای این ماجراجویی تاریخی آماده می‌شود، یکی از اولین درختانی که از دانه‌ها رشد کرده است را به اشتراک گذاشت. او یک نهال کاج را به ایالت خود در کارولینای شمالی هدیه داد. درختان ماه آرتمیس در عمارت فرماندار کاشته شدند. کخ می‌گوید: کارولینای شمالی به طور محکم ریشه‌های اکتشاف را برای نسل‌های آینده می‌کارد. دبیرستان او در جکسونویل، کارولینای شمالی، یکی دیگر از دریافت‌کنندگان منتخب است.

سال گذشته، ناسا گروه‌های آموزشی و اجتماعی را فراخواند تا برای پرورش درخت ماه درخواست دهند.

ناسا موسسات را بر اساس توانایی آن‌ها برای پرورش گونه‌های درختی متنوع ارزیابی کرد. همچنین بر اساس پتانسیل بهینه‌سازی تجارب آموزشی مرتبط با درختان بررسی شد. اکنون، ناسا گروه‌های منتخب را در پاییز، بهار ۲۰۲۵ و پاییز ۲۰۲۵ اعلام می‌کند. آن‌ها فهرستی را در وبسایت خود قرار می‌دهند که نشان می‌دهد هر گروه کدام درخت‌ها را دریافت کرده و چه زمانی آن‌ها را کاشته است.

رندی مور (Randy Moore) جنگلدار می‌گوید: این درختان ماه چه سفر باورنکردنی داشته‌اند. ما برای آن‌ها هیجان‌زده هستیم که سفر نهایی خود را به سمت خانه‌های دائمی خود در سراسر کشور آغاز کنند. امیدواریم که این درختان برای قرن‌ها برای لذت عموم پابرجا باشند و الهام‌بخش نسل‌های آینده دانشمندان شوند.

همه‌ی این ماجرا‌ها توسط فضانورد ناسا استوارت روزا (Stuart Roosa) در بیش از نیم قرن قبل آغاز شد، زمانی که او دانه‌های درخت را به مدار ماه برد. این دانه‌ها که به درختان ماه آپولو ۱۴ معروف هستند، توسط خدمات جنگلی وزارت کشاورزی ایالات متحده به صورت نهال پرورش داده شدند. آن‌ها با بنا‌های تاریخی و شخصیت‌های ملی در سراسر جهان به اشتراک گذاشته شدند.

دیگر خبرها

  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • گوشی گلکسی A12 ناچو سامسونگ + قیمت موبایل Samsung Galaxy A12 Nacho
  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید