Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان گفت: با انتقال بخشی از نفت یکی از واحدهای آزادگان به واحد فراورش غرب کارون صرفه جویی سالانه حدود ۸ میلیون دلار رقم می‌خورد که تاکنون ۷۰۰ هزار دلار در ماه محقق شده است.

عبدالله عذاری اهوازی در نشست خبری که امروز، یکم شهریورماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: برنامه ای که داریم دستیابی به تولید ۹۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز است و امیدواریم در سال ۱۴۰۴ به این عدد دست پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نفت درجا در میادینی که در حوزه فعالیت شرکت نفت و گاز اروندان وجود دارد، افزود: نفت درجا بیش از ۹۷ میلیارد بشکه است اما همه میزان آن قابل تولید نیست و حدود ۸ میلیارد بشکه از آن قابل استحصال است.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان تصریح کرد: ظرفیت تولید در میادین غرب کارون حدود ۴۰۳ هزار بشکه در روز است که برخی از آن مربوط به میادینی است که در حال توسعه هستند. میدان یاران یکی از این میادین در حال توسعه است و هنوز در اختیار شرکت نفت و گاز اروندان قرار نگرفته است.

عذاری اهوازی ادامه داد: نگهداشت میزان تولید نفت در اولویت است و یکی از مهمترین برنامه هایی است که در نظر داریم تا تولید مستمر داشته باشیم. اقداماتی به صورت مداوم در مجموعه انجام می شود تا تولید موجود در شرکت حفظ شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در بحث نگهداشت و افزایش تولید کارخانه ها و خطوط لوله باید به صورت همیشگی آماده باشیم و از این رو برنامه هایی به صورت مختلف در حال اجرا است تا بتوانیم شرایط مخازن را حفظ و نگهداشت و افزایش تولید را داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان عنوان کرد: برای حفظ خطوط لوله، تحت حفاظت کاتدی قرار داده شدند و خوشبختانه آمار سوراخ شدن خطوط لوله کاهش یافته است. برای تثبیت و پایداری تولید مجموعه اقداماتی در حال انجام است تا شاهد توقف در تولید نباشیم.

عذاری اهوازی با اشاره به بحث افزایش تولید ادامه داد: اقداماتی در برخی از چاه ها انجام‌ شده که تیرماه امسال در مقایسه با مهرماه ۱۴۰۰، حدود ۱۸ درصد از میدان مشترک آزادگان جنوبی افزایش ظرفیت تولید داشتیم. در این زمینه برای افزایش تولید برنامه‌ داریم و امیدواریم بتوانیم از این میدان بیشتر تولید کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به تفاهم نامه ای که شرکت ملی نفت ایران با یک شرکت روسی منعقد کرده امیدواریم به افق تولید ۵۷۰ هزار بشکه از میدان نفتی آزادگان برسیم.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در خصوص بحث توانمندسازی شرکت های دانش بنیان گفت: در ساخت کالا با شرکت های دانش بنیان همکاری داریم و تفاهم نامه هایی در این زمینه داریم تا بتوانیم این شرکت ها را توانمند و از ظرفیت آن ها استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: یکی از بهترین این تفاهم نامه ها، تفاهم نامه با سازمان پژوهش های علمی و صنعتی وزارت علوم است. این مساله می تواند قدم خوبی برای استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان باشد.

عذاری اهوازی با بیان اینکه استفاده از شرکت های دانش بنیان در اولویت شرکت نفت و گاز اروندان است، گفت: تلاش خواهیم کرد خود شرکت نفت و گاز اروندان نیز دانش بنیان شود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به بحث انجام مسئولیت های اجتماعی در کنار بحث تولید گفت: شرکت نفت و گاز اروندان در مناطق محروم خرمشهر، شادگان، هویزه، سوسنگرد، دارخوین و ... نسبت به ساخت مدارس، خانه های بهداشت، زمین های فوتبال و... اقدام کرده است.

عذاری اهوازی ادامه داد: همچنین با توجه به مسایلی که در تنش آبی وجود دارد مخازن و تانکرهایی در اختیار مناطقی که دچار مشکل بودند قرار داده می شود تا مشکلات تنش آبی آن مناطق حل شود. در این زمینه در حال حاضر ۳۰۰ تانکر برای آبرسانی روستاها به صوت مداوم کار می کنند.

وی افزود: توزیع بسته های آموزشی در مناطق محروم، فعالیت و خدمات رسانی در ایام اربعین از دیگر اقداماتی است که  در حوزه مسئولیت های اجتماعی انجام می شود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان گفت: با انتقال بخشی از نفت یکی از واحدهای آزادگان به واحد فراورش غرب کارون صرفه جویی سالانه حدود ۸ میلیون دلار رقم می‌خورد که تاکنون ۷۰۰ هزار دلار در ماه محقق شده است. در گذشته این نفت به صورت ارزی در یکی از پالایشگاه های سیار پالایش می‌شد در حالی که ظرفیت واحد فرآورش غرب کارون خالی بود.

عذاری اهوازی با اشاره بحث جمع آوری گازهای همراه با نفت افزود: یک کارخانه NGL۳۲۰۰ در حال اجرا است که به زودی به بهره برداری می رسد و قرار است گازهای همراه عملا نسوزند و با افتتاح این طرح دیگر در حوزه غرب کارون گازسوزی نخواهیم داشت.

وی گفت: ما به برجام‌ نگاه نکرده ایم و نگاه کلان در صنعت نفت نیز به برجام نیست. ما برنامه ریزی خودمان را داریم‌ و در صورت رفع تحریم ها نیز باید این برنامه ها را دو برابر کنیم.

عذاری اهوازی ادامه داد: ما اگر بخواهیم منتظر برجام شویم باید در خانه بنشینیم. همه برنامه ریزی ها براساس شرایط موجود است و از تحریم ها به عنوان یک فرصت استفاده کردیم.

وی افزود: به جرات می توان گفت در بحث ساخت داخل حدود ۶۵ درصد از کالای اساسی صنعت نفت ساخت داخل است. تحریم ها به سود ما بوده اما با رفع تحریم ها باید سرعت اقداماتمان را بیشتر کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان شرکت نفت اروندان نفت و گاز منطقه نفتی غرب کارون مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان شرکت های دانش بنیان افزایش تولید تفاهم نامه هزار بشکه غرب کارون تحریم ها شرکت ها نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۴۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه اساتید و دانشجویان شرکت کننده در اردوی راهیان پیشرفت در همراهی سرلشکر رحیم صفوی با استاندار هرمزگان دیدار کردند.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این نشست؛ ساخت پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس را جزو افتخارات مهندسی ایران دانست و گفت: برای احداث این پالایشگاه بیش از ۱۵ هزار کیلومتر کابل کشی و ۶.۵ میلیون اینچ جوشکاری انجام شده که در نوع خود بی‌نظیر است.

وی با اشاره به ویژگی‌های بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران گفت: بندر شهید رجایی ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت کانتینری دارد که یک میلیون و ۱۰۰ هزار TEU از آن توسط دولت سیزدهم ایجاد شده است ضمن اینکه عملیات توسعه بندر و اضافه‌کردن ۲ هزار ۴۰۰ هکتار دیگر به پس‌کرانه آن نیز آغاز شده است.

دوستی با اشاره به تولید ۴.۵ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان از آغاز احداث واحدهای جدید به ظرفیت ۱۰ میلیون تن در استان هرمزگان خبر داد و عنوان‌کرد: میانگین پیشرفت این واحدها که در دولت سیزدهم آغاز شده‌اند ۳۰ درصد است.

وی ادامه داد: در واحدهای جدید فولادسازی تلاش کرده‌ایم تولیدات منطبق با نیاز صنایع پیشران استان همچون کشتی‌سازی باشد.

استاندار هرمزگان ظرفیت پالایش را دیگر مزیت نسبی استان دانست و عنوان‌کرد: در حال حاضر یک میلیون بشکه ظرفیت پالایشی داریم و یک میلیون بشکه نیز ظرفیت جدید در دست احداث است.

دوستی با اشاره به ورود استان به زنجیره ترکیبی شیمی و معدن را جزو اولویت‌های اصلی هرمزگان برشمرد و گفت: در این زنجیره تلاش می‌کنیم تا کشور را از واردات کودهای فسفاته بی‌نیاز کنیم.

وی در گریزی به مزیت‌های شیلاتی استان نیز گفت: ظرفیت پرورش ماهی در قفس استان هرمزگان از ۵ هزار تن در ابتدای دولت به ۱۶ هزار تن رسیده است و ۱۱ هزار تن ظرفیت جدید ایجاد شده است‌.

کد خبر 6088087

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد
  • جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید