Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام عین اللهی در مراسم روز پزشک گفت: امروزه ما قوی ترین حوزه سلامت را در منطقه داریم و این قدرت در بعد از انقلاب قوی‌تر شده است و کشور‌های منطقه برای رفع نیاز‌های خود در حوزه پزشکی به ایران سفر می‌کنند.

او افزود: سال گذشته با موج وحشتناک کرونا مواجه بودیم، به طوری که مقام معظم رهبری تاکید زیادی بر کنترل بیماری کرونا دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن روزگار، روزانه ۷۰۰ نفر بر اثر کرونا فوت کردند و کشور دچار کمبود دارو مانند سرم و محدودیت در ارائه خدمات و کمبود واکسن کرونا بود.

او افزود: با حمایت جامعه پزشکی کمبود واکسن، محدودیت‌های تردد شبانه، محدودیت تعطیلی مراکز آموزشی مانند مدارس و دانشگاه‌ها برطرف شد. در آن مقطع ۸ هزار نفر در‌ آی سی یو بستری شدند، ۵۰ هزار نفر به مراکز درمانی مراجعه داشتند. روزانه بیش از یک میلیون و۶۰۰ هزار دز واکسن کرونا تزریق شده است و درحال حاضر ۵۰ میلیون دز واکسن ذخیره و شش مرکز تولید واکسن در ایران داریم.

او افزود: اخیرا به کشور ونزوئلا واکسن صادر کرده ایم و آمادگی صادرات واکسن را نیز داریم. حدود شش هزار میلیارد تومان برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن سه دهک پایین جامعه اعتبار در نظر گرفته شد یعنی در حدود شش میلیون نفر بیمه شدند. مجلس پنج هزار میلیارد تومان برای بیماران صعب العلاج اختصاص داده است ،صندوق هیات امنای بیماران صعب العلاج در دولت به تصویب رسید ه است.

او افزود: حدود ۳/۵ میلیون نفر در کشور نابارور داریم و پوشش درمان آن ها در دولت به تصویب رسیده است ،۹۰ درصد هزینه‌های درمان در بخش دولتی و ۷۰ درصد در بخش خصوصی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد و شبکه درمان ناباروری تشکیل شده است.

او افزود: یکی از اهداف ما افزایش صادرات دارو و تجهیزات پزشکی است و از شرکت‌های دانش بنیان حمایت ویژه‌ای خواهد شد. کیت تشخیص امیکرون با همت دانشمندان کشور تولید شده است و برنامه داریم تا سامانه پایش سلامت در ایران متمرکز شود.

او گفت: ده هزار تخت بیمارستانی به ۷۹ مرکز درمانی در کشور اضافه شده است، سقف کارانه دریافتی برداشته شده و کارانه سایر مناطق دو برابر افزایش یافته است. اختلاف ارز ترجیحی و آزاد تعارض منافع ایجاد می کند لذا مجلس اجازه داد تا اختلاف ارز ترجیحی و آزاد به بیمه‌ها پرداخت شود و این سود به مصرف کننده و مردم می‌رسد.در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد از نسخه‌ها الکترونیکی شده است و تعداد تخت‌های‌ آی سی یو یا همان تخت مراقبت‌های ویژه کودکان دوبرابر شده است.

او افزود: در سال گذشته هزار کد رشته خالی مانده بود و به همین خاطر میزان انتخاب رشته به ۱۰۰ انتخاب افزایش پیدا کرده است . حقوق دستیاران دوبرابر شده و برای دانشجویان پزشکی بیمه تکمیلی رایگان در نظر گرفته شده. دارونامه دارو‌های سنتی در کتابی منتشر شده است.تاریخ پزشکی ایران بسیار درخشان است و علم پزشکی ریشه دار و با قدمت است. 

بیشتر بخوانید

خبرهای خوش وزیر بهداشت برای پزشکان و مردم مناطق کم‌برخوردار

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزیر بهداشت بهرام عین اللهی واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۵۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد