Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مصباح ربانی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به اقدامات ارزنده بنیاد احسان در حوزه‌های مختلف بر حسب نیازسنجی حکمرانی اجتماعی و متناسب بودن پویش‌ها با نیازهای روز جامعه، افزود: پویش مشق احسان همزمان با سراسر کشور در نیمه اول شهریور ماه اجرایی می‌شود.

وی اظهار داشت: این بسته‌ها شامل کیف (متناسب هر بازه سنی و جنسیتی) دفترهای مختلف، مداد، خودکار، پاک کن، تراش، مداد رنگی، لیوان و جامدادی به ارزش ریالی هر بسته حدود سه میلیون ریال است که امیدواریم با برنامه ریزی های انجام شده در معاونت اجتماعی اداره کل استان بحول و قوه الهی ۱۰ هزار بسته مشق احسان بین دانش آموزان در مناطق کم برخوردار استان توزیع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح این خبر در باره نحوه شناسایی دانش آموزان در مناطق کم برخوردار اشاره کرد و ادامه داد: دانش آموزان هدف در مناطق کم برخوردار استان از طریق گروه‌های جهادی همکار ستاد در حوزه عدالت آموزشی، بسیج دانش آموزی استان، مساجد و مراکز نیکوکاری کمیته امداد حضرت امام (ره) و گروه‌های فعال در عرصه عدالت آموزش و ارتباط ایشان با مدارس شناسایی و معرفی می‌شوند تا از این خدمات بهره مند شوند.

ربانی پیرامون راه‌های مشارکت در این حرکت مبارک گفت: هم میهنان خیر و نیک اندیش در صورت تمایل می‌توانند از راه‌های ذیل جهت هرچه با شکوه تر برگزار کردن این پویش و امر خیر مشارکت نمایند:

۱. غرفه‌هایی که توسط گروه‌های جهادی و مساجد در ۱۵ نقطه استان جهت دریافت مشارکت‌های مردمی برقرار خواهد شد.

۲. از طریق سایت دنیای احسان به نشانی اینترنتی EHSAN.IR

۳. از طریق کد دستوری #۱۵۴۰۳۰

۴. از طریق واریز وجه به حساب بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان استان

کد خبر 5571235

منبع: مهر

کلیدواژه: مشق احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره ستاد اجرایی فرمان امام ره بوشهر هفته دولت ویروس کرونا اربعین حسینی کرمانشاه گرگان خطبه های نماز جمعه اربعین 1401 آمار کرونا شیوع کرونا اردبیل مشهد همدان خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۶۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • شاهد سرعت گرفتن اجرای نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی هستیم