Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحیم پدرام عصر روز سه شنبه در اختتامیه همایش حکمرانی روستایی و مبانی تسهیل‌گری که در سالن همایش‌های مجتمع یاوران مهدی (عج) جمکران برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: حکمرانی دچار تغییر شتابانی شده است و تجربیات دیروز نیاز امروز را مرتفع نمی‌کند.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور گفت: اگر حکمرانی را از روستاها شروع کنیم در آینده می‌توان در سطوح بالا نیز به پیشرفت‌هایی دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدرام افزود: از چند ماه پیش دوره حکمرانی روستایی و مبانی تسهیل‌گری برنامه ریزی شد و مقدمات کار با همکاری نهادهای مختلف فراهم شد.

وی بیان داشت: در حکمرانی توجه به روستا بر اساس آنچه در اسناد بالا دستی آمده است ملاک عمل قرار گرفته و تلاش شد تا مردم و مسئولین در این دوره آموزشی کنار هم باشند و برنامه‌ها را با هم دنبال کنند.

پدرام همچنین ادامه داد: توجه به معنویت گرایی بسیار مهم است که به همین دلیل شهر قم و مسجد جمکران برای محل برگزاری این دوره انتخاب شده است و از سویی دیگر از مبلغان دینی مناطق روستایی نیز برای حضور دعوت شده و این دوره شرکت کردند.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور تصریح کرد: در این دوره مباحث مهارت افزایی در کنار مسائل آموزشی دنبال شد که طی دو روز این کارگاه‌ها اجرایی شدند.

وی گفت: برگزاری این دوره مبتنی بر روحیه جهادی بود و از دو ماه قبل در قرارگاه جهادی پیشرفت روستا برنامه ریزی ها و مطالعات شروع شد و در مرحله اجرا نیز استانداری قم و مدیریت حوزه علمیه وارد میدان شدند.

پدرام بیان داشت: این دوره اولین گام برای آشنایی مدیران مناطق روستایی در جهت ایجاد زمینه مناسب برای توسعه روستا است که از ۱۰۰ روستای سراسر کشور در این دوره حضور داشتند.

کد خبر 5571267

منبع: مهر

کلیدواژه: قم وزارت کشور روستا بوشهر هفته دولت ویروس کرونا کرمانشاه اربعین حسینی گرگان خطبه های نماز جمعه اربعین 1401 آمار کرونا شیوع کرونا اردبیل مشهد همدان خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۶۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره راهداری شهرستان خواف گفت: در پی شکسته شدن ۲ سد خاکی در زیر کوه قاین استان خراسان جنوبی و ورود سیلاب به روستاهای مرزی حوزه استحفاظی این اداره، شاهد مسدود شدن راه روستایی «چاه زول» در این منطقه بودیم.   علی جعفرنیا با اشاره به استقرار اکیپ گشت و ناوگان راهداری از ساعات اولیه وقوع سیلاب در منطقه افزود: از ساعات اولیه دیروز و با تلاش و همت بی وقفه راهداران اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای خواف نسبت به لایروبی و بازگشایی راه روستایی چاه زول اقدام شد.   وی تصریح کرد: در راستای خدمت رسانی به روستاییان و تسهیل در عبور و مرور و ارتقاء ایمنی تردد کاربران جاده ای نسبت به نصب تابلو و علائم ایمنی و بارریزی «دستک ها» و آب بردگی های در این مسیر روستایی اقدام شد.   همچنین اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی در گزارشی از مسدود شدن جاده های روستایی چهارباغ، طاغون،خانلوق، اریه و دامنجان در شهرستان نیشابور بر اثر سیلاب روز جمعه خبر داد.   بر این اساس با تلاش راهداران اداره راهداری نیشابوردر کمترین زمان و با هدف خدمت رسانی به روستاییان و تامین ایمنی تردد، با بکارگیری یک دستگاه گریدر و سه نفر نیروی راهدار مسیرهای روستایی مزبور بازگشایی شد.   مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.   شهرستان نیشابور در دو بخش سرولایت و مرکزی دارای چهار شهر «بار»، «خور»، چکنه و نیشابور و با ۳۵۵ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.      

 

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • برگزاری جشنواره «گیلاس کن»
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • 60 فعال فرهنگی گلستانی گواهینامه دوره آموزشی «متنا» را دریافت کردند