Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت از توافق روسیه و ایران در حوزه‌های هوایی و دریایی و برنامه‌ریزی برای انجام اقدامات مشترک خبر داده است.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایران اکونومیست به روسیه، "سیدرضا فاطمی‌امین" شامگاه سه شنبه در پایان نشست با فعالان صنعتی حاضر در نمایشگاه "اتومبیلیتی ۲۰۲۲" مسکو در جمع خبرنگاران اظهار کرد : در دیدار با مسوولان روسیه در روزهای گذشته، توافق‌هایی در بخش هوایی صورت گرفت تا بتوانیم کارهای مشترکی در این حوزه‌ انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از توافقات صورت گرفته در بخش کشتی سازی خبر داد و گفت ، در مجموع گام های بلندی در بخش صنعتی بین دو کشور برداشته شده که باید پیگیری شود تا زودتر به نتایج ملموس دست یابیم.

این عضو کابینه دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: امروز به دنبال جهش در روابط اقتصادی با روسیه هستیم، این در حالی است که سال ها بین دو کشور مراوداتی وجود داشته و کارهایی انجام شد، اما امروز به دنبال برداشتن گام‌های بلند هستیم.

فاطمی امین با اشاره به جهش مبادلات تجاری دو کشور بیان داشت: این مهم نیازمند ظرفیت‌هایی است که اکنون وجود ندارد؛ به طور مثال در حوزه حمل و نقل تا یک سال پیش کامیون ها بین دو کشور رفت و آمد داشتند اما امروز که حجم کار بالا رفته، کامیون ها پشت گمرک می مانند.

وی اضافه کرد: با وجود تنگناهای ایجاد شده، اما بخش های مختلف دولت به‌ویژه بانک مرکزی و وزارت اقتصاد متمرکز بر موضوعات بوده و به خوبی در حال پیگیری امور هستند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در حدود دو ماه گذشته، رئیس گمرک ایران به روسیه سفر کرده و در مقابل رئیس گمرک روسیه نیز به کشورمان آمده است تا مشکل مبادلات حل و فصل شود، همچنین در بخش آماد و حمل و نقل یکی از مقام های بلندپایه روسیه به ایران آمده تا به تسهیل امور بپردازد.

پیگیری جدی برای الحاق به تجارت نامه آزاد اوراسیا
وی گفت: ما به‌جد پیگیر الحاق ایران به تجارت نامه آزاد اوراسیا هستیم و امیدواریم در مدت کوتاهی این الحاق محقق شود که می‌تواند کمک‌حال اقتصاد کشور باشد.

وزیر صمت اظهارکرد : وجود کشور بزرگی همچون روسیه با بیش از ۱۴۰ میلیون نفر جمعیت، بازار بسیار بزرگی در اوراسیا است، این در حالی است که حجم زیادی از واردات روسیه از اروپا اکنون به دلیل تحریم‌ها متوقف شده که می‌تواند ظرفیت بسیار بالایی برای شرکت‌های ایرانی باشد.

وی ادامه داد: امروز اتفاقی که بین ایران و روسیه در حال حادث شدن است بین دو دولت نیست، بلکه دولت های طرفین در حال تسهیل امور هستند و اتفاق اصلی بین کسب و کارهای ایرانی و روسی در حال وقوع است.

فاطمی‌امین بیان‌داست: اگر بخش های خصوصی دو کشور به خوبی یکدیگر را پیدا کرده و به‌ویژه وارد سرمایه گذاری مشترک شوند، جدا کردن آنها از یکدیگر دشوار خواهد شد. 

وی گفت: روسیه در سال های گذشته از نظر سیاسی با ایران تنشی نداشته و ارتباطات خوبی در سطوح سیاسی داشته است، اما شرایط کنونی روسیه به لحاظ اقتصادی اهمیت ویژه تری پیدا کرده است.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: اگر موضوع تحریم‌های اروپا و آمریکا علیه روسیه حل و فصل شود، به نظر نمی آید همکاری این کشور با ایران متوقف شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مسکو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مسکو دو کشور بین دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۶۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان

عزت‌الله ضرغامی در دیدار با وزیر توسعه اجتماعی عمان با تاکید بر ضرورت همکاری‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی بین دو کشور، گفت: متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد، درحالی‌که تقویت این حوزه به تحکیم روابط اجتماعی بین دو کشور منجر خواهد شد.

به‌ گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار با «لیلا بنت احمد بن عواد النجار» ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ که یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه انجام شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند، از اینکه یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

ضرغامی ادامه داد: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکارهای تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد؛ چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌ها منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است، اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

او با اشاره به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر، بیان کرد: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. اینکه یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سپس با اشاره به برخی فعالیت‌های گردشگری ایران، اظهار کرد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند نیز گردشگران سلامت هستند.

او گفت: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

ضرغامی همچنین به پیشینه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به مرز دریایی ایران و عمان، اظهار کرد: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

او در ادامه به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی ادامه داد: صنایع‌ دستی ایران جایگاه بالایی در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع ‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

لیلا بنت احمد بن عواد النجار ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ نیز با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به‌زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این بخش اشاره کرد و افزود: ۹۰ درصد فعالان  صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مند به همکاری در حوزه صنایع ‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم  نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع ‌دستی برپا کنیم.

وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • تاکید وزیر راه و شهرسازی به توسعه ناوگان هوایی ایران
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • بلژیک از سود دارایی مسدود شده روسیه اف-۱۶ به اوکراین ارسال می‌کند