Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران بر گام‌های توسعه‌ای این گروه برای تکنولوژی و کیفیت تاکید کرد.

مصطفی وحید زاده در مراسم معارفه معاونت فنی و توسعه و معاونت کیفیت گروه تراکتورسازان، گفت: تراکتورسازی همزمان با رویکرد تامین نیاز کشاورزان به محصول استراتژیک تراکتور، توسعه اهداف و برنامه‌های تکنولوژیکی و کیفیت را در سرخط اهداف و برنامه‌های خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برنامه ریزی‌های افزایش تولید در تمامی بخش‌های گروه تراکتورسازان، افزود: مدار این افزایش همراستا با توجه ویژه به کیفیت و رضایتمندی مشتری می‌چرخد تا تولیدات براساس نیاز مصرف کننده، به خصوص کشاورز از خطوط تولید خارج و وارد بازار عرضه شود.

وی اضافه کرد: توجه به توسعه محصول باید با مضامینی هم‌چون استاندارد، محیط زیست و ... همراه باشد تا بتوانیم محصولی با کیفیت بالا و منطبق بر نیاز و درخواست مصرف کننده تولید و وارد بازار رقابت کنیم.

وحیدزاده رسیدن به این اصل را بدون دریافت بازخورد از بازار مصرف و ارزیابی آن غیر ممکن دانست و گفت: نمایندگان تراکتورسازی که در اقصی نقاط کشور و دنیا به عنوان پل ارتباطی بین مشتری و این مجموعه مستقر هستند مشاوران بالقوه‌ای هستند که می‌توان از ظرفیت‌های آنان در رسیدن به کیفیت مورد درخواست مشتری و رفع نقاط کور تولیدی استفاده بهینه کرد.

عضو هیات مدیره گروه تراکتورسازان، قابلیت فنی بودن نمایندگان حوزه مدیریتش را نیز یادآور و اضافه کرد: این ظرفیت‌ها باید در راستای تولید محصولات تکنولوژیک و بروز و حتی محصولات جدید به بازوی قدرتی برای تراکتورسازی تبدیل شوند.

وی با نیم نگاهی به گذشته، روند طی شده در امور مورد اشاره را چندان رضایت بخش ندانست و از توجه ویژه به بحث کیفیت و نوآوری به عنوان برگ برنده در تمامی صنایع و تولیدات یاد کردو

وی اظهار کرد: متاسفانه در سنوات قبل مسائل حاشیه‌ای از قیمت گذاری تا توزیع، که هیچ کدام وجاهت قانونی نداشته‌اند به عنوان زنجیر و بندهایی به چرخ‌های تولیدی تراکتورسازی بسته شده بود که قلب تولید و کشاورزی کشور را نشانه رفته بودند که خوشبختانه با همراهی و همکاری تمامی مسئولان دلسوز این موانع در حال رفع هستند و در واقع این مهم، همراهی و تمرکز کارگران، کارشناسان و مسئولان تراکتورسازی را برای تولید محصولی که گره از کار کشاورزی کشور باز گشاید مصمم تر کرده است.

وحید زاده تاکید کرد: با ارتقای حوزه کیفیت در گروه تراکتورسازان به جایگاه معاونت تلاش می‌شود تا تمامی تولیدات از قطعات، مجموعه‌ها و محصولات نهایی از گیت ذره بینی کیفیت رد شود تا با کمترین کمبودی به دست مصرف کننده رسیده و باعث شکوفه زدن سبزینه‌های بخش کشاورزی در مزارع داخلی و خارجی باشد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران استفاده از توانمندی و ظرفیت‌های نیروی انسانی شاغل در تراکتورسازی را رمز موفقیت چند ماه اخیر اعلام کرد و گفت: به دلیل تجربه و دانشی که درتمامی کارکنان و در سایه طی کردن سنوات خدمت در مجموعه به وجود آمده، استفاده از این استعدادها می‌تواند هم شتاب گرفتن مراحل توسعه در حوزه اهداف سازمانی و هم ایجاد انگیزه در نیروهای انسانی جوان را ممکن سازد چرا که با این روند تمامی کارکنان و شاغلان به داشتن رویکرد استفاده از پتانسیل‌های همکاران معتقد واقف می‌شوند و این امر منتهی به رشد در هر دو حوزه تولید و نیروی انسانی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، در پایان این جلسه امیر جدیری به عنوان معاون فنی و توسعه و علی محمد علیزاده به عنوان معاون کیفیت گروه صنعتی تراکتورسازی ایران معرفی شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گروه تراکتورسازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۷۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی از آمادگی ناوگان ملی برای توسعه حمل‌ونقل بار صادراتی به قاره آفریقا خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، امیر بیات با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب و ابلاغ سیاست‌های توسعه دریامحور اظهار کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در این راستا اقدامات متعدد و وسیعی در راستای توسعه تجارت با کشورهای آفریقایی انجام داده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون خطوط مستقیم و غیرمستقیم کشتیرانی به شرق، شمال و غرب آفریقا فعال ‌است، افزود: در شرق به ویژه کشورهای کنیا، تانزانیا و زنگبار خطوط مستقیم هم اکنون در حال خدمات رسانی به بازرگانان هستند؛ ضمن اینکه در شمال نیز به بنادر کشورهای لیبی، مراکش و الجزایر خطوط مستقیم فعال هستند در غرب آفریقا به سبب حجم کمتر بار از فیدرهای بین‌المللی برای رساندن بار استفاده می‌کنیم.

وی یادآور شد: در کنار ایجاد این خطوط کشتیرانی، دفاتر منطقه‌ای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز در کشورهای یادشده، راه‌اندازی شده‌اند که وظیفه آنها ضمن ارائه خدمات به شناورهای کشتیرانی توسعه ارتباطات تجاری بین کشورهای آفریقایی و جمهوری اسلامی ایران است.

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی‌ ایران با دعوت از بازرگانان ایرانی برای بهره‌مندی از خدمات یاد شده، تصریح کرد: گروه کشتیرانی هم اکنون با ایجاد شبکه DOOR TO DOOR آمادگی دارد کالای صادراتی را با استفاده از حدود 1500 دستگاه انواع واگن و 150 دستگاه کامیون کشنده خود، از محل تولید تا مقصد نهایی حمل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • وزیر صمت: یک جهش اساسی امسال در کیفیت خودرو اتفاق می‌افتد
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • هندبال ایران در مسیر توسعه قرار دارد
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد