Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@11:39:17 GMT

بهره مندی 107 هزار نفر در سیستان و بلوچستان از آب شرب

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۷۴۰۳

بهره مندی 107 هزار نفر در سیستان و بلوچستان از آب شرب

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: 107 هزار و 293 نفر از مردم روستاها و شهرهای سیستان و بلوچستان طی سال 1400 تاکنون، در دولت سیزدهم از آب شرب بهره‌مند شدند.

به گزارش ایسنا "علیرضا قاسمی" ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و با هنر، با اشاره به اقدامات شاخص این شرکت در حوزه  آب و فاضلاب طی یک سال اخیر بیان کرد: به واسطه اقدام‌های صورت گرفته در دولت سیزدهم و نگاه ویژه مقام‌های کشوری به این خطه از ایران اسلامی 86 هزار و83 نفر در روستاهای استان از نعمت آب شرب بهره‌مند شدند و شاخص بهره‌مندی از آب شرب روستایی به 72 درصد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی از بهره‌مندی 21 هزار و 210 نفر از جمعیت شهری استان از نعمت آب شرب در سال 1400 تاکنون خبر داد و افزود: طی این بازه در سطح شهرها و روستاها 879 کیلومتر خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع اجرا شده است.

وی با اشاره به طرح‌های شاخص آب از اجرای خط هیرمند به قرقری به طول 16 کیلومتر و رفع تنش آبی 310 روستای  منطقه هیرمند خبر داد و اضافه کرد: با عنایت به این که تخصیص 10 میلیون متر مکعب در سال با عنوان برداشت آب ژرف در دشت سیستان و منطقه گشت سراوان ابلاغ شده، مجوز برداشت آب از چاه‌های ژرف صادر و مناقصه انتخاب سرمایه‌گذار نیز برگزار شده که در مرحله بررسی پیشنهاد قیمت است.

وی اضافه کرد: اتصال خط انتقال 700 میلیمتری قلعه‌نو به تصفیه‌خانه روستایی و افزایش تولید 150 لیتر در ثانیه آب تصفیه‌خانه از خطوط شهری به روستایی با اعتبار 5 میلیارد تومان، اجرای دایک، تهیه و نصب بارج شناور و نصب پمپ و تجهیزات به منظور هدایت آب چاه‌نیمه شماره یک منطقه سیستان به محل ایستگاه پمپاژ روستایی با 2 میلیارد تومان  اعتبار نیز از جمله طرح‌های شاخصی است که در سال 1400 در شمال استان اجرایی شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ادامه داد: از دیگر طرح‌های شاخص می توان به ارتقای کیفی تصفیه‌خانه روستایی زهک با خرید و نصب سامانه ازن‌زنی با 120 میلیارد ریال هزینه و نصب یک دستگاه آب شیرین‌کن به ظرفیت هزار متر مکعب در فاز یک در چاه ژرف شماره 3 اشاره کرد، این پروژه با ظرفیت شرکت دانش‌بنیان به صورت سرمایه‌گذاری و اجرای خط انتقال به طول 6.6 کیلومتر و اتصال به شبکه روستایی در دستور کار قرار گرفت و اجرایی شد.

قاسمی در خصوص طرح‌های شاخص مرکز و جنوب استان در حوزه آب که در سال 1400 اجرایی شده است، بیان کرد: 10 حلقه چاه در منطقه حرمک به منظور رفع بخشی از کمبود آب شرب شهر زاهدان به میزان 250 لیتر در ثانیه با تکمیل 22 کیلومتر خط انتقال، تکمیل  کلیه خطوط برق‌رسانی، اجرای خطوط برق‌رسانی جدید و تجهیز کامل با اعتبار هزینه شده 150 میلیارد تومان وارد مدار شد.

وی با بیان اینکه همچنین 125 مناقصه و استعلام بها در سامانه انتخاب پیمانکار به منظور حفاری 135 حلقه چاه برگزار شد،  اضافه کرد: از این میزان تاکنون 93 حلقه چاه دستی و دستگاهی با 70 میلیارد تومان اعتبار حفر شده که افزایش ظرفیت تامین آب به میزان 710 لیتر در ثانیه را رقم زده، برای 42 حلقه نیز پیمانکار انتخاب شده و در مرحله حفاری است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: همچنین با افزایش شیرین‌سازی آب به میزان 15 هزار مترمکعب در شهر زاهدان شاهد شیرین‌سازی آب به میزان 41 هزار متر مکعب در شبانه روز در این کلانشهر هستیم که برای تحقق این مهم 62 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

به گفته وی، تکمیل عملیات اصلاح، توسعه شبکه آب شرب پهنه شمالی شهر زاهدان با صرف 15 میلیارد تومان اعتبار و تجهیز و وارد مدار کردن 2 حلقه چاه در خط انتقال مجتمع آبرسانی دشت سراوان و افزایش ظرفیت تولید آب به میزان 50 لیتر در ثانیه برای شهر سراوان و روستاهای حومه با اعتبار 5 میلیارد تومان از دیگر طرح‌های شاخص اجرا شده در مرکز و جنوب استان است.

قاسمی افزود: همچنین خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع باقیمانده در طرح زیر مجموعه سد زیردان تکمیل و 304 روستا در شهرستان‌های چابهار، قصرقند و دشتیاری به سد زیردان متصل و از آب شرب بهره‎‌مند شده است.

وی گفت: احداث شبکه توزیع روستاهای نوار ساحلی شهرستان دشتیاری شامل مجموعه 7 روستایی بریس و پسابندر با صرف 45 میلیارد تومان اعتبار تکمیل و شبکه روستای پسابندر آبدار شده و مجوز احداث آب‌شیرین‌کن در چابهار با ظرفیت 50 هزار مترمکعب در شبانه روز با خرید تضمینی آب صادر شده است.

قاسمی با بیان این که در همین راستا سرمایه‌گذار انتخاب و عملیات فاز اول شیرین‌سازی به میزان 25 هزار متر مکعب در شبانه روز آغاز شده است، ادامه داد: عملیات اصلاح خط انتقال آب از آب‌شیرن‌کن کنارک تا سه راهی پلیس راه چابهار با لوله به قطر هزار میلیمتر از جنس چدن داکتیل با پیش‌بینی 300 میلیارد تومان اعتبار شروع شده است.

وی از انتخاب پیمانکار و شروع عملیات اجرایی خط انتقال آب از لاتیدان به منظور تامین آب شرب روستاهای دهستانهای کمبل سلیمان و وشنام چابهار با پیش‌بینی اعتبار 50 میلیارد تومان خبر داد و گفت: کف شکنی، لایروبی و ادامه حفاری 73 حلقه چاه در سطح شهرها و روستاهای استان  با اعتبار هزینه شده 12 میلیارد تومان، اجرای 6 کیلومتر خط انتقال با لوله 250 پلی اتیلن و تجهیز 2 حلقه چاه به منظور رفع تنش آب شرب شهر پیشین با صرف 15 میلیارد تومان صورت گرفته است.

وی اظهار کرد: همچنین 235 روستای استان با اقداماتی از جمله اجرای خط انتقال جدید، حفر و تجهیز چاه، نصب پمپ و اصلاح و توسعه شبکه و نصب ترانس برق با 27 میلیارد تومان اعتبار رفع تنش شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان بیان کرد: با همکاری دولت و مجلس و رویکرد وزارت نیرو مبنی بر آبرسانی به روستاها در قالب طرح جهاد آبرسانی، در سالی که گذشت آبرسانی به 2 هزار و 883 روستای فاقد آب یا دارای تنش آبی در تمام شهرستان‌های استان در قالب این طرح بزرگ در دستور کار قرار گرفت.

قاسمی ادامه داد: در همین راستا آبرسانی و رفع تنش آبی از هزار و 751 روستای فاقد یا دارای مشکل آب با جمعیت 554 هزار نفر آغاز شده است.

وی ارزش اعتباری این قرارداد را چهار هزار و  830 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در این طرح تاکنون  205کیلومتر لوله‌گذاری انجام و برای 81 روستا شبکه اجرا شده است.

وی ادامه داد: آبرسانی به 500  روستای فاقد در قالب طرح مجمع خیرین آبرسان وزارت نیرو با جمعیت  101 هزار نفر با برآورد اعتباری هزار و 200 میلیارد تومان از دیگر پروژه‌های مهم است که در راستای تحقق آن عملیات اجرایی 32 روستا آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان اضافه کرد: آبرسانی به 632 روستای فاقد آب آشامیدنی در قالب طرح ملی مجتمع‌های آبرسانی روستایی کشور با جمعیت 130 هزار نفر با براورد هزار و 900 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز نیز از دیگر پروژه‌های مهم در دست اجراست.

وی گفت: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته  8 هزار و 200 کیلومتر لوله‌گذاری خطوط انتقال و شبکه توزیع و احداث 230 هزار متر مکعب مخزن ذخیره طی مدت 3 سال در دولت در طرح جهاد آبرسانی اجرایی  می‌شود که با تحقق این مهم شاخص بهره‌مندی از آب شرب در سطح روستاهای استان به 95 درصد ارتقا خواهد یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان میلیارد تومان اعتبار لیتر در ثانیه هزار متر مکعب طرح های شاخص روستای فاقد آب به میزان متر مکعب خط انتقال بهره مندی آب شرب اجرای خط حلقه چاه هزار نفر رفع تنش تنش آب سال 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۷۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل بیمه سلامت استان در برنامه پرسمان گفت: تا کنون ۴۰۰ هزار نفر از روستائیان، عشایر و ساکنان شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت استان، به صورت رایگان بیمه سلامت شده اند.


اربابی افزود: در شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر و سایر اقشار، بیمه شدن بر اساس استعلام و دهک بندی انجام می‌شود که دهک ۱تا۵ رایگان است و بیمه نامه شان به صورت الکترونیک تمدید می‌شود.


وی با اشاره به استقبال کم دهک‌های ۶ تا ۱۰ از بیمه سلامت گفت: تخفیف‌های خوبی برای این دهک‌ها در نظر گرفته شده که می‌توانند استفاده کنند، به طور مثال افراد دهک۶، برای یکسال، تنها بیست درصد حق بیمه‌ی خود یعنی ۳۸۷ تومان را پرداخت می‌کنند.


این رقم برای هر فرد در دهک ۷، ۳۰ درصد حق بیمه اش معادل ۵۸۰ هزار تومان برای یکسال، هر فرد دهک ۸، ۷۷۵ هزار تومان، دهک ۹، ۹۶۹ هزار تومان و برای هر فرد دهک ۱۰ یک میلیون و ۹۳۸ هزار تومان در سال است.

مدیر کل بیمه سلامت استان گفت: هم استانی‌ها می‌توانند با شماره گیری ۱۶۶۶#* از وضعیت بیمه خود استعلام بگیرند که در صورت نداشتن بیمه، می‌توانند به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و خود را بیمه کنند حتی افرادی که از دهک خود اطلاع ندارند و یا دهک شان مشخص نیست نیز می‌توانند بصورت رایگان یکماه زیرپوشش بیمه سلامت قرار گیرند تا وضعیت شان مشخص شود.

اربابی با بیان اینکه افراد برای بهره مندی از مزایای بیمه سلامت باید در اداره کل بیمه سلامت نشان دار شوند افزود: بیمه سلامت خراسان جنوبی با بیش از ۹۵ درصد مؤسسات درمانی استان قرارداد دارد.


وی با اشاره به حمایت بیمه سلامت از اتباع بیگانه نیز گفت: بر اساس تفاهم نامه بین بیمه سلامت و سازمان مهاجرت اتباع، این افراد نیز برای داشتن مجوز اقامت یا تمدید آن، باید حتما پوشش بیمه داشته باشند و بیمه برای اقامت آنان جنبه اجباری دارد که در این خصوص می‌توانند زیر پوشش بیمه سلامت قرار گیرند.

دیگر خبرها

  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • توضیحات وکیل بابک زنجانی از احتمال آزادی او
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • بابک زنجانی آزاد هم می‌شود؟/ توضیحات وکیل
  • (تصاویر) آبتنی کودکان در سیل سیستان و بلوچستان